vineri, 26 aprilie 2013

Suleyman Magnificul ultimul episod din sezonul 2, la Kanal D

Varianta romaneasca a televiziunii turcesti Kanal D il trimite in concediu pe Suleyman Magnificul, in data de 6 mai 2013. Asadar, in 6 mai 2013 veti putea viziona ultimul episod din sezonul 2 al serialului care a facut mari audiente pentru Kanal D.

Dar cine îi ține locul ? Din 7 mai veti putea viziona lunea si martea la ora 20:00 serialul Iffet. In acest serial este vorba despre... dragoste. O fata sărmană din Instanbul se va indragosti de un taximetrist, dar... nu va spun continuarea, că facem spoilere. :) Dupa ce Iffet si va face de cap toata vara in Romania, din toamna Suleyman Magnificul se reintoarce cu mai multe intrigi si suspans in Romania, hotărat sa faca dreptate. Acum insa va pleca in concediu de... muncă, fiindca filmările la sezonul 3 sunt in plină desfășurare in Turcia.


3 comentarii despre subiectul „Suleyman Magnificul ultimul episod din sezonul 2, la Kanal D”:
Anonim

S-a dus audienta, gata ! Da ce e cu prostia asta, cu Kanal D ca e varianta romaneasca a canalului Kanal D din Turcia?!!! Facti confuzie, daca baga seriale turcesti nu e Kanal D turcesc . Mai informativa !

Administrator HD Satelit

Stimate cititor, Kanal D (de la Kanal Doğan) este o televiziune din trustul de televiziune turc Doğan care emite conținut mixt din România. Este construită pe modelul televiziunii cu același nume din Turcia. Televiziunea Kanal D a fost înființată în anul 2007, prin asocierea trustului Dogan cu Ringier, care deține 25% din acțiuni.

Kanal D din Turcia ( cu aceasi sigla ) emite inca de la cativa ani de dupa Revolutia din 1989 din Romania, in limba turca bineinteles. Era unul dintre canalele cu cele mai bune filme in acea perioada. Deci pot sa spun ca urmaresc Kanal D Turcia de aproape 20 de ani, cred ca de prin 1993. Publicul roman l-a cunoscut abia de vreo 5 ani cred. :) A mai existat si varianta Euro D ( nu stiu daca mai emite si acum ). De asemenea, Kanal D HD a fost primul program de televiziune turcesc HD, din cat imi aduc aminte ( sau probabil printre primele din Turcia ).

Anonim

Al treilea sezon al serialului “Suleyman Magnificul”, cel mai iubit serial TV la momentului, debutează marți, 3 septembrie de la ora 20.00, la Kanal D.

Spumoasa poveste a celui mai iubit sultan al Imperiului Otoman continuă și în acest an cu intrigi și răsturnări de situație.

Dragostea, ura, lupta pentru putere vor fi elementele cheie ce îi vor ține pe telespectatori cu sufletul la gură și în acest sezon.

Mihrimah (Pelin Karahan), fiica lui Suleyman (Halit Ergenc) și a lui Hurrem (Meryem Uzerli), a crescut între timp și este atuul cel mai important al lui Hurrem în lupta pentru afirmarea fiilor ei.

Prieteniile se transformă în lupte pe viață și pe moarte, intrigile din harem se țes periculos de-a lungul episoadelor, astfel încât istoria Imperiului se scrie cu sânge.

În plus, în acest sezon, Suleyman Magnificul se întâlnește cu un domnitor român. Ce personaj din istoria României va ajunge în fața sultanului în genunchi, sărutând întâi scaunul, după care mâna acestuia, veți afla urmărind cel de-al treilea sezon al serialului “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”. Sursa: http://www.exclusivnews.ro/

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile