marți, 30 aprilie 2013

TVH2.0 devine TVH și va transmite HD ?

TVH va fi noua denumire a TVH2.0, incepand de pe 3 mai 2013, ora 18:00.

Din 1 ianuarie 2014, intreaga emisie va fi in format High Definition. Pana atunci, o parte din programe vor fi transmise in format HD ( cele de divertisment), iar o parte in fomat SD upscalat.

Vor fi lansate si emisiuni noi de divertisment, bucatarie, sport etc.

Acum mai conteaza ca si operatorii care preiau acest program sa realizeze retransmisia in format HD, dar si daca emisia va pleca de la studio in format HD si nu se vor limita la doar a produce in format HD.

Initial, postul s-a numit Televiziunea Romania de Maine, iar apoi a fost rebranduit ca TVH2.0 .

De vineri va purta denumirea simplificată TVH.

TVH este detinut in actionariat de FUNDATIA ROMÂNIA DE MÂINE ( 51,01312 % ) si UNIVERSITATEA SPIRU HARET ( 48,98688% ).

TVH poate fi vizionat si gratuit online aici.

Conform Tv-h.ro, noul TVH care va fi lansat din 3 mai va avea si o grila de vară.

Din 3 mai, TVH trece la grila de vară cu noi emisiuni pentru un sezon estival plin de soare și vedete. Cu un nume mai scurt, dar cu un program mai bogat și colorat, cu producții de divertisment de anvergură, cu o echipă nouă de management, noul post TVH deschide vara cu... zâmbete!

La pupitrul Știrilor TVH, din 3 mai vin Cristina Văduva și Dragoș Ianoși. O echipa tânără și ambițioasă aduce știri documentate, inedit prezentate, subiecte pertinente și transmisiuni in direct de la cele mai fierbinți evenimente. În fiecare zi a săptămânii, de la ora 18.00 la ora 18.30. La ancora Restart România, dezbatere live de luni până vineri de la ora 18.30 la ora 20.00 vine Camelia Spătaru, cu o altă perspectivă asupra a ceea ce contează. Noua grilă TVH include multe alte emisiuni, producții de divertisment de anvergură, în format HD.

Doctor H – un altfel de doctor. Nu tratează, nu operează... dar este ora de sănătate în care cei mai buni medici din România vin în sprijinul păstrării calităţii vieţii, cu accent pe prevenţie și recomandări. Proceduri și terapii pe care le puteți încerca atât acasă, cât și într-un mediu specializat. Unde este frontiera dintre mit şi realitate în sănătate? Cu Teodora Drăgoi Pop, în serile de miercuri, începând cu ora 20.30 până la ora 21.30, un ceas de informaţie medicală, fără efecte adverse.

Senzații în bucătărie – un cooking show gustos peste măsură, cu Alex Cîrțu și Mehrzad Moghazehi, doi foști concurenți de top al unuia dintre cele mai faimoase concursuri culinare televizate. Cum pofta vine mâncând, cei doi au prins gustul micului ecran, și se reîntorc în fiecare luni, de la 20.30 la 21.30, cu idei care de care mai tentante. Pasionaţii de arta gătitului nu trebuie să lipsească din faţa televizorului, căci îi așteaptă feluri extrem de simple, dar şi mâncăruri exotice şi sofisticate, și doi maeştri bucătari ce au la îndemână o inepuizabilă rezervă de şotii. Fiecare ediţie aduce în bucătărie un invitat special ce va găti alături de Alex şi Mehrzad. În fiecare seară de luni, de la ora 20.30, un pachet inedit de senzaţii culinare la TVH.

Weekend Show - muzică bună, zâmbet şi poftă de viaţă, cu Camelia Căpitanu şi Robert Robert Emanuel, cărora li se vor alătura invitaţi trăsniţi, puşi doar pe distracţie. Ingredientele ce dau culoare fiecărei întâlniri sunt atent mixate cu umor, condimentate cu momente uimitoare de magie şi prestaţii coregrafice de excepţie. Atenţie! Nu există pericolul de „indigestie” a spiritului. Pot fi "consumate" porţii copioase în fiecare vineri, iar dacă apar manifestări neplăcute din partea vecinilor deranjaţi de râsete, chemaţi-vă prietenii şi daţi televizorul mai tare! Timp de o oră, în fiecare vineri de la 21:30 la 22:30, Weekend Show strânge lumea la distracţie!

PLAYLIST- Show-uri live formidabile, voci puternice, emoţii fulminante, entuziasm, pasiune, divertisment, ritmuri variate şi multe surprize, toate într-un "Playlist" captivant şi provocator. În serile de duminică, live de la ora 20.00 la ora 21.30, fiţi alături de Sorin Lupaşcu pentru un adevărat cocktail de stiluri muzicale antrenante (pop, rock, dance, funk, jazz, latino sau pop-opera).. "Playlist" promovează talentul muzical adevărat, indiferent de genul abordat.

Liceenii – cu Florentina Toma este o carte de vizită a liceelor, dar şi un ghid pentru părinţii care se confruntă cu provocarea de a avea în grijă.. un adolescent. Fără a recurge la pilde moralizatoare pe care le-au auzit de atâtea ori, la Liceenii tinerii se arată aşa cum sunt, spun ce gândesc, ne uimesc cu performanţele şi talentul lor și vă inspiră cu hobby-urile lor. Tina Toma şi-a luat deja angajamentul de a răspunde prezent la toate evenimentele din viaţa lor, fie că e vorba despre Balul Bobocilor, Cupa liceelor, concursuri sau festivaluri. Aşadar, în fiecare sâmbătă, de la ora 17.00 la ora 18.00, adolescenţii dau like emisiunii Liceenii doar la TVH.

"Restart România" – o emisiune care vorbeşte despre tine! După 20 de ani de presă, Camelia Spătaru încă mai crede că mass-media are un cuvânt greu de spus. "Încă mai cred că oamenii care ne decid soarta sunt datori să ne răspundă la întrebări, chiar dacă ele sunt incomode de multe ori. Încă mai cred că trebuie să ne implicăm cu toţii pentru un restart al României! Este nevoie de fiecare dintre noi pentru un astfel de proiect. Fie că ne adresăm marelui public sau politicienilor, vrem să ne implicăm în problemele reale ale societăţii. Vrem să identificăm cauza eşecului sau a succesului, să stabilim un diagnostic şi să acţionăm în consecinţă. Te invităm la un dialog sincer şi pertinent, în fiecare seară de luni până vineri de la ora 18.30 la 20.00 pe TVH!"

Analiza zilei – face radiografia celor mai importante evenimente ale ultimelor 24 ore. Ştiri sociale, economice, politice, interne şi internaţionale sunt comentate de Simona Şerban şi Graţian Moldovan alături de invitaţii lor, reprezentanți ai autorităților, dar și membrii ai societății civile. O emisiune realizată cu măiestrie gazetărească, moderată de doi prezentatori cu o bogată experienţă în televiziune care vor sintetiza în jumătate de oră evenimente importante din cursul zilei. Alături de ei, ziarişti respectaţi din presa scrisă, autori de articole şi editoriale de interes. Urmăriţi noua emisiune Analiza zilei, în fiecare seară, de luni până vineri de la ora 22.30 la ora 23.00!

Sportlife – săptămâna nu incepe bine fără discutii aprinse din lumea sportului! În fiecare luni, între 21.30 și 22.30, cu Claudiu Giurgea.

TVH trasmite șapte zile din șapte și se recepționează acum în întreaga Românie!


4 comentarii despre subiectul „TVH2.0 devine TVH și va transmite HD ?”:
claudyu

acest program înca nu e la focus sat, poate în curand va fi....

marian

presupu caci chiar transmit hd ce folos daca ditribuitori tv nu o fac!

Anonim

asta mai lipsea de la focus sat

gheorghe primaru

Nici la Orange tv nu este

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile