joi, 23 mai 2013

Travel Mix va fi disponibil și la RCS-RDS

Compania de cablu RCS&RDS va include in grila de programe un post tv, care va fi disponibil abonatilor in sistem digital, la nivel national, anunță știrile Pro Tv.

Noul post tv inclus in grila este TRAVEL MIX, o televiziune care promoveaza turismul intern si international.

Canalul romanesc TRAVEL MX a fost lansat pe piata in anul 2011 si prezinta diferite destinatii turistice din intreaga lume, cat si turism de nisa (religios, medical, de afaceri etc).

Televiziunea apartine companiei MIXMONTAN SRL, firma care detine de asemenea Televiziunea Regionala Valea Prahovei TV, Ziarul Valea Prahovei si Reteaua de Radio - Best FM.

TRAVEL MIX poate fi recepţionata si de abonatii UPC Digital National - canalul 309, Ines, AdNet Telecom, pe tableta, telefon mobil si pe internet, la adresa www.travelmix.ro/live.


9 comentarii despre subiectul „Travel Mix va fi disponibil și la RCS-RDS”:
Anonim

pe ce frecventa va fi ?

Dark

Va depinde de localitate frecventa probabil. Dai scanare automata si il gasesti cand il adauga. Pentru ca probabil va fi vorba de cablu in principal. Nu se stie daca va fi si pe satelit.

Anonim

Rcs rds sunt pe duca, dar pe duca rau. Va dati seama ce mare smecherie vor face, vor baga travel mix. Adica vor baga un post la care nu se uita mai nimeni. Un post care e tinut in viata artificial...cautati travel mix live pe net, si incercati sa l urmariti, sa vedeti cat rezistztati. Si inca ceva, data viitoare veti mai comuta pe el? Nu, nici macar din curiozitate. Am avut un timp acest cich de travel mix, bai, o plictiseala....Dati va seama ce mare achizitie face rcs rds daca baga travel mix.

Anonim

depinde de gusturi sa stii
mie imi place
are multe productii proprii mai ales documentare si reportaje romanesti

Admin

In Brasov sa introdus Neptun TV iar Travel MIX inca nu!

Anonim

poate va fi si pe satelit Travel Mix,dar oricum nu e un program TV foarte bun ,cred ca nu se uita nimeni la el

Anonim

Tara arde si baba(rcs-rds) se piaptana ! ei in loc sa gaseasca solutii pt abonatii prin dth,stau si baga programe de genu astora... :-| Daca cineva de la RCS citeste pe aici,ar trebui sa afle ca sunt multi care vor sa rezilieze DTH-ul lor de shit! faceti ceva si bagati PROGRAME!!! macar bagati inapoi programele care le-ati scos! Discovery(toate),Antenele.. ca sa nu mai spun ca nu au bagat BBC Knowledge pe DTH!

Anonim

Au promis ca vor baga BBC Knowledge pe DTH! Dar nu au bagat nimic ,tot la focussat e mai bine

Anonim

Zice unul care are sub nume link de la Focus Sat... Macar de semnai anonim, ca mine.... :))))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile