marți, 28 mai 2013

Voyo va comercializa propriul receiver DVB-T hibrid în Croația?

CME ( compania care detine si canalele ProTv in Romania ) va lansa propriul receiver DVB-T.

CME ia deci în considerare posibilitatea receptionarii de servicii Voyo intr-un mod hibrid, ca functie suplimentara a unor receivere de televiziune digitală terestra, anunta Broadband Tv News.

Informatia a fost oferită de către Drazen Mavric, CEO al Nova TV din Croația, când a fost întrebat despre perspectivele de lansare ale Oyo ( versiunea locală de Voyo ) în Croația.

Intrebarea era fireasca, mai ales că în Croația s-a lansat recent un serviciu de pay-DTT, care a atras peste 10000 de abonați chiar din prima lună și jumătate de la lansare.

Potrivit Mavric, Oyo se va lansa ( in colaborare cu operatorii de televiziune prin cablu și tv prin protocol IP ) în septembrie 2013, cand va putea fi disponibil la 95% din abonații de la partenerii cehi.

În prezent, acest serviciu este distribuit doar de Vip.

Probabil o lansare similara de receiver hibrid ar fi existat si in Romania, dacă televiziunea digitală terestră ar fi fost implementată pe plan național si la noi.


3 comentarii despre subiectul „Voyo va comercializa propriul receiver DVB-T hibrid în Croația?”:
Anonim

De fiecare data cand aud ceva legat de voyo asta ma si iau dracii. O porcarie mai mare n am vazut

detrax

Mie imi place, se vede foarte bine si este foarte responsiv. O porcarie mai mare de comentariu ca al tau ( adică fara argumente ) nu am vazut.

Anonim

daca transmit si programele tv pe care le au ,HD e ok

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile