sâmbătă, 22 iunie 2013

Digi TV România va oferi receptoare HD pentru satelit ?

Un coleg de hobby de pe pagina de Facebook HD Satelit ne-a precizat că până la jumatatea anului 2014, compania RCS-RDS Romania va oferi receivere Kaon Na 1000HD pentru serviciul său Digi Tv prin satelit. Intial vor fi inlocuite receptoare ale clientilor care au avut mai multe depanări succesive, apoi vor fi oferite astfel de receptoare si altor clienti. Aceasta înlocuire e posibil sa se faca doar pe baza unei prelungiri pe durată determinată a contractului, în funcție de oferta ce va fi lansată în acel moment.

Nu se știe dacă oferta de înlocuire receptoare cu unele HD va fi urmată de lansarea prin satelit a unor programe de televiziune HD pentru Romania, eventual un mic pachet HD prin satelit, cu extinderea ulterioară a acestuia. Oricum, din mai multe surse va putem confirma ca receptoarele Kaon Na1000HD pentru satelit așteaptă deja câteva luni în depozitele RCS-RDS.

Așadar, vă invităm să tratați informația ca pe una neverificată sau ca pe un simplu zvon si eventual sa o confirmați sau infirmați la comentarii cu informațiile pe care le detineti și dvs. Ce va putem confirma este doar ca astfel de receptoare vor fi distribuite in Ungaria, unde se va lansa televiziune prin satelit la Digi TV ( informatie pe care o dăm ca sigură pentru urmatoarea perioada, pentru vecinii nostri din Ungaria ).


40 de comentarii despre subiectul „Digi TV România va oferi receptoare HD pentru satelit ?”:
Anonim

Speram ca si pt vechii abonati dth vor fi receptoare sau le baga la tombola de craciun...

Unknown

De fiecare data cand sun la RDS mi se spune ca se lucreaza la REMEDIEREA ACESTE-I PROBLEME,ei o considera o problema faptul ca nu sunt in stare sa ofere HD prin satelit,o sa piarda foarte multi clienti(pe mine mau pierdut).

Romanian Dreambox Info

Posibil sa ofere, eu din ceea ce stiu era preconizat pentru toamna acest proiect, acum...vom trai si vom vedea.

Anonim

Toate dth-urile de la noi au posturi hd, inafara de digi. Rusine digi. Oricum nu multa lume asteapta hd-uri de la digi. Cine a vrut hd-uri a trecut pe romtelecom sau focus. Enorm de multi abonati a pierdut digi in ultimul an

costy79ro

Punerea la comercializare a receptoarelor HD, nu inseamna ca vor veni si cu niste canale HD in curand pe satelit, au receptoarele HD in depozite din iarna si s.au decis sa le puna la vanzare ca sa mai faca un ban....

Anonim

la mine in sat au pierdut 300 de abonati majoritatea au trecut pe focus sau dolce. si nu pt ca nu au hd .daca o sa dea receptoare hd va spun de pe acum sunt praf.mi-a zis un baiat de lucreaza la rcs ca sursele sunt varza la ele.sper sa nu fie asa ca si eu vreau sa achizitionez un decodor.

paula d

Cand lanseaza digi HD -ul pt ro vor fi cateva in simulcrypt cu focus

Anonim

Daca vor merge tot asa vor termina dth vor ramane numai cu cablu si daca nu ar avea digi sport pe care transmit liga 1 fotbal toti abonati lor ar fi trecut demult pe focus. eu am fost abonatul lor si am intrerupt colaborarea cu ei pt ca nu au un hd romanesc numai unguresti!

Anonim

stati linistiti ca in toamna cand vor lansa hd pe satelit va fi o adevarata bomba cu multe canale hd(sharing cu alti sau numai din reteaua lor) si vor veni cu oferte pt ca nu ii vad eu pe astia de la digi sa se lase mai prejos pt ca intotdeauna au fost primii si la cablu tv si internet!

BlueLion

La Digi, ”in curand” inseamna vreo 8 ani! Si BBC Knowledge tot ”in curand”.

Anonim

De data asta s-ar putea sa te inseli, iar in curand va insemna in urmatorele saptamani.

Anonim

Sa fim seriosi rcs nu da doi lei pe abonatii dth ( cel putin pe cei din Romania ). Daca ii interesa nu cred ca lansau HD pe satelit prima data in ungaria, ceea ce pt mine este un lucru nemaiantalnit ca o companie din Romania sa lanseze prg in alta tara iar in tara de unde provine sa se faca ca ploua, de aici si concluzia ca nu dau doi bani pe abonatii dth. oricum ei au alte proiecte , nu sunt interesati de acest aspect. crede cineva ca rcs nu ar fi putut avea prg HD de acum un an jumate , doi ??nu sunt interesati de acest lucru doar noi speram si visam in continuare....

Anonim

Hd la digi la pastele cailor. Am avut digi si am renuntat la ei. Mi am pus dolce/romtelecom. UAU cum e, jos palaria

Anonim

asteptam cu mare drag lansarea hd la digi tv dth!chiar ar fi marea bomba a anului mult peste lansarea orange tv!pentru ca digi are posturile de sport ceea ce pentru multi abonati chiar conteaza!

Anonim

Oare o fi adevarat HD pe Digi ? Ieri stind la un stop in bucuresti in dreptul meu era o masina rds-rcs.Am intrebat acel reprezentant al firmei ce stie despre HD la Digi, iar raspunsul lui a fost promt si sigur, sa stau linistit dar nimeni de la rcs-rds nu mai se gindeste la DTH si nu mai vor sa investeasca in asa ceva.Asa ca ...oare sa nu fi spus adevasrul..?

detrax

Nu cred ca se baga programe HD, era o informatie de la cineva de pe pagina de Facebook ca se vor da receptoare HD. Asta nu inseamna ca vor baga neaparat si imediat programe HD la Digi Tv. Nu confundati ideile. De asemenea, observati ca e inclus topicul la categoria zvon, deci nu se stie daca se va concretiza, dar ar fi bine.

Anonim

Am fost intr-o agentie Rcs in Sectorul 1 si am intrebat despre acest lucru si am inteles ca sunt achizitionate in jur de 30.000 de bucati. Am sunat la Digi Tv, dar de acolo nu am reusit sa obtin nicio informatie :(

Anonim

clientii digi satelit vor avea o surpriza in curand, adica vor ramane fara semnal dintr-o data. te anunta acest lucru deja angajatii din centrele lor, de exemplu daca ai probleme cu receiver-ul si il duci la service, ti se spune sa iti cumperi telecomanda de la 38+ sau daca ai nevoie de receiver atunci cauta pe tocmai.ro ca sigur are cineva de vanzare, deoarece ei nu mai repara si nici nu mai au pe stoc aceste dispozitive si in toamna va disparea acest serviciu prin satelit. deci....reorientativa

Anonim

echipamentele hd sunt pentru serviciul prin cablu si nu prin satelit. din pacate rds este praffff la calitate si service si backup.

detrax

Receiverele Kaon Na100HD sunt pentru SATELIT !

De exemplu, uita-te in filmulet la minutul 1:16 sa vezi ca scrie clar si mare ca e conector de LNB, iar LNB-urile sunt o componenta antenei de satelit.

nicu

Corect Detrax !

Anonimule de la 19 iulie 2013,07:39 si 19 iulie 2013,07:43...

Lasa vrajeala ca RDS sunt praf ( o fi ei nemultumitori pe anumite segmente, dar nu sunt praf, praf esti tu ca nici nu stii ce inseamna LNB ) si ca vor ramane instant fara semnal ( esti cumva ghicitor in sateliti ?)

Anonim

Momentan divizia DTH este ultima finantata din RCS.Nu avem nici hartie de xerox,nu avem echipamente de schimb,le reparam in fata clientului ,nu avem LNB-uri noi,fac pe un sfert de judet 30-40 rezilieri si 6 instalari lunar.Salariul il luam datorita rezilierilor ce sunt platite suplimentar.Din 30.000 de clienti instalati in judet in 2006, au ramas maxim 7000(cei plecati in strainatate sunt cei mai multi)
Merge bine DIGI nu ?In 3 ani o sa fie de domeniul trecutului cu tot cu stb-urile HD,iar noi o sa fim someri sau pe la concurenta.

got

Pai deja e clar ca esti de la concurenta si la fel de clar ca nu esti de la RCS.. Lasă prosteala de doi lei, ca nu citesc copii pe aici.

Anonim

nu sunteti singuri la plecare,ci impreuna cu focus

Anonim

Sa vezi prosteala peste ceva timp,mai asteapta!Atotstiutor cum esti,spune-mi te rog ce salarii au tehnicienii DIGI si ce salarii au tehnicienii RDS divizia Catv ?Normal ca cei de la DTH"sunt" si pentru concurenta.Daca ar avea Digi 100 de firme de instalatori in tara,cum are focus ,ce fac o medie minima de 10-20 instalari lunar pe instalator,s-ar pupa! Apropo: DIGI a vandut divizia DTH din Croatia cu o suma "extraordinara" si un numar uimitor de abonati platitori.
Viseaza la HD,dar nu au echipamente pentru service si plimba abonatii pe la sedii.
La ce teapa si-au luat in 2006 cu sute de mii de instalari fictive,nu isi vor mai reveni niciodata !

Anonim

deci.......o sa avem sau nu televiziune hd prin satelit????

Anonim

Nu stiu nici aia de la RCS. E secret de stat.

Anonim

din cate stiu eu 1500 tehnicianul de la catv service,cei de la fibra 1700 ,cei de la dth digi salariul minim plus procente...gresesc ?

Anonim

HD satelit la DIGI se pare ca tocmai in 2014 se va lansa

Marian

Salut ,eu am intrebat la caserie o cunostinta dar a refuzat sa vorbeasca de frica pierderii locului de munca (pe cind Hd la DTH? ).Ea ma plasat la un tehnician si raspunsul a fost :Ianuarie-Februarie 2014.
La mine in cartier am un prieten si lucreaza ca inginer la Rds ,baiatul mi-a spus ca e jale la firma lor si ca ii pune la evaluari lunar pe toti angajatii.Intrebari aiurea ex: Cum credeti ca ati putea ajuta firma noastra cu experienta dv.?
Sau : Va credeti bun angajat pentru firma rcs? Evaluativa singuri....
Eu sper sa isi revina firma sta pentr-u ca sunt abonat din 2005 la Rcs-Rds Pe dth si acum am schimbat si abonamentul mamei mele care era abonata la Upc si acum e la Rds. Parerea mea ca la preturi sunt cei mai ieftini .Upc telefonie + cablu analog=59 lei lunar; Rds telefonie + cablu analog 100 de programe=30 lei lunar+ prima luna gratuit+6 luni la jumatate din pret (oferta din Iulie) .
Asa ca eu astept cu mare interes Hd pe DTH.

Anonim

Buna dimineata colegi pasionati de dth.
Va spun in 2 cuvinte din surse tot din rcs-rds , serviciul hd deja a fost lansat atat in Ungaria cat si in Slovacia. NU stiu exact din ce motiv inca nu a fost lansat si in Ro , dar 100% va zic ca se va da drumul cel tarziu jumatea lui nov ( asa am info ).Chiar am vazut si eu acest aparat kaon si nu este rau de loc , are si optiunea de a inregistra cu stick atasat.
Iar la cel care zice ca a instalat 30.000antene si acu mai are doar 7000 sincer nu cred din cate stiu au undeva la 1mil - 1,05 mil abonati dth deci nu prea are cum sa fie un judet doar cu 7000

Anonim

hohooo !!!!!!!!!!

IN CURAND INCEPE VESELIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim

Ai vreo informatie sigura sau o spui doar ca sa se entuziasmeze cei interesati?

Anonim

Salut,

Informatie sigura nu are nimeni cand este vorba de Digi :) , doar speram dar sunt sigur ca anu asta prindem hd

Anonim

Si este deja februarie 2014 si nu exista hd pe DigiSatelit...multe vorbe si promisiuni insa nimic concret.

Anonim

DigiSatelit a bagat deja televiziuni HD, dar pentru Ungaria. Dar e vorba chiar de Digi Satelit al RCS-RDS Romania.

Anonim

Digi TV a lansat canale HD in Ungaria ,ianuarie 2013 si Slovacia , mai 2013 prin decodoare Kaon NA 1000 HD.

Anonim

Informatia pe care v-am dat-o se va adeveri. Mai aveti rabdare o luna si ceva.

Anonim

Va dura mult prieteni!!!!!

Unknown

nu stiu ce sa mai fac, am cumparat tot feluri de cabluri , ba am comandat din Honk Kong un cablu RCA.HDMI si nimic, am pus convector rca hdmi si se vede la fel de urat ,cablu rca suflat cu aur, mai ramane sa ii dau cateva ciocane ca am ajuns la capatul puterilor, am sunat azi la rds si am intrbat ce sa fac ca sa-mi schimbe decoderul , si mi-au spus ca nu este posibil numai daca am avut probleme in ultimile 6 luni ,asa dar am maii intrebat daca mai fac un abonament nou? au zis ca nu ,o sa-mi dea tot ala vechii, am inceput sa rad isteric la tel si ia-m zis operatoarei sa si-l bage unde ,,,, mi sa raspuns sa merg la concurenta daca sunt nemultumit,am gasit un baiat la roma care le vinde pe 170 de euro, o sa dau bani astia numai daca reuseste sa inperecheze cartela pe numele meu si revin aici cu concluzia, miine ajunge baiatu la mine,ca sa vedeti ce sunt obligat sa fac.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile