luni, 3 iunie 2013

Doctor Who a avea un nou Doctor !

BBC a început căutarea unui nou Doctor, după ce Matt Smith, actualul actor al francizei de succes Doctor Who, a renunțat la rolul principal după patru ani de prestație.

Realizatorii serialului au spus ca Doctorul actual, care a atras peste 30 de milioane de telespectatori în Marea Britanie, va avea parte de o "ieșire spectaculoasă."

Actorul in vârsta de 30 de ani interpreteaza rolul Doctorului încă din 2010 și a câștigat o nominalizare la Premiul BAFTA pentru portretizarea excentricului Lord al Timpului.

El va lua parte la show-ul celei de-a 50 aniversari a serialului ( în luna noiembrie 2013 ) și va juca intr-un episod special de Crăciun, în care următorul Doctor va fi dezvăluit.

Producatorul Steven Moffat a confirmat că a început căutarea unui nou actor principal, care va deveni al 12-lea Doctor din serialul ce a fost a difuzat prima data în anul 1963.

Dar, în ciuda faptului că mass-media din Marea Britanie a preconizat o varietate de opțiuni,  de la actorul din Harry Potter până la posibilitatea unui Doctor feminin, Moffat nu a oferit nici un indiciu cu privire la cine va fi noul protagonist.


Un comentariu despre subiectul „Doctor Who a avea un nou Doctor !”:
Anonim

Mam uitat la toate serialele Doctor Who foarte bun serialul.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile