luni, 3 iunie 2013

Doctor Who a avea un nou Doctor !

BBC a început căutarea unui nou Doctor, după ce Matt Smith, actualul actor al francizei de succes Doctor Who, a renunțat la rolul principal după patru ani de prestație.

Realizatorii serialului au spus ca Doctorul actual, care a atras peste 30 de milioane de telespectatori în Marea Britanie, va avea parte de o "ieșire spectaculoasă."

Actorul in vârsta de 30 de ani interpreteaza rolul Doctorului încă din 2010 și a câștigat o nominalizare la Premiul BAFTA pentru portretizarea excentricului Lord al Timpului.

El va lua parte la show-ul celei de-a 50 aniversari a serialului ( în luna noiembrie 2013 ) și va juca intr-un episod special de Crăciun, în care următorul Doctor va fi dezvăluit.


Producatorul Steven Moffat a confirmat că a început căutarea unui nou actor principal, care va deveni al 12-lea Doctor din serialul ce a fost a difuzat prima data în anul 1963.

Dar, în ciuda faptului că mass-media din Marea Britanie a preconizat o varietate de opțiuni,  de la actorul din Harry Potter până la posibilitatea unui Doctor feminin, Moffat nu a oferit nici un indiciu cu privire la cine va fi noul protagonist.


Un comentariu despre subiectul „Doctor Who a avea un nou Doctor !”:
Anonim

Mam uitat la toate serialele Doctor Who foarte bun serialul.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (81) Digi (555) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (84) Orange (227) Telekom (310) UPC (280) Vodafone (85)

TOP 10: Cele mai citite știri în ultimele 7 zile