luni, 10 iunie 2013

Orange TV DTH - Pachete, prețuri și echipamente

Cu noul serviciu de televiziune Orange TV, poţi urmări un număr impresionant de canale HD. Aşa că acum poţi să vezi documentarele, filmele, videoclipurile şi emisiunile tale preferate la calitate HD. Mai mult, Orange TV, îţi aduce canale TV în premieră în România.

Cu Orange TV ai acces la programe TV atât pe televizor, cât şi pe computer, laptop sau tabletă, folosind un singur abonament. Alege abonamentul TV care ţi se potriveşte şi bucură-te de cea mai intensă experienţă HD.

Receiverul va fi Samsung SDH 85.

Preturile abonamentului la canale va fi intre 3,5 euro si 15,5 euro cu TVA inclus, în functie de pachete, durata contractuală si extraoptiunile adaugate, precum si in functie de câte SIM-uri ai de la Orange. Preturile detaliate sunt prezentate în articolul de aici.

Prețul de inchiriere va fi de 3 euro / receiver lunar. Receiverul va avea in pachet telecomanda, cablu Euroscart, cablu HDMI si baterii pentru telecomanda.

Pachetele de programe la Orange sunt urmatoarele:

Pachetul LOCAL HD - pentru cele mai urmarite canale românesti de interes general, de stiri, de sport, de muzica si de lifestyle; abonamentul include 7 canale HD.

Pachetul WORLD HD - pentru canale românesti si canale internationale pe gusturile fiecarui membru al familiei: interes general, stiri, documentare, filme, sport, canale TV pentru copii, muzica; abonamentul include 19 canale HD

Pachetul UNIVERSE HD - daca iti doresti sa vezi si mai multe documentare, filme sau sa te uiti la sport si 38 de canale HD

În plus, ai acces la canalele de divertisment pentru adulţi, prin activarea opţiunii SuperNights HD ( Adult HD ).


Va exista si pachetul HBO MaxPak.

De asemenea, o parte din canale vor fi disponibile online.

Informatiile din acest articol au fost citate din link-ul test de pe pagina in lucru a Orange Tv ( linkul orange.ro/temp/tv-orange-01b2 ) . Acum linkul a fost dezactivat. Va invitam sa nu priviti 100% ca fiind definitive pachetele, se mai pot modifica pana la lansare.


79 de comentarii despre subiectul „Orange TV DTH - Pachete, prețuri și echipamente”:
Anonim

Inca nici un pret...

DTH Fan

Macar am vzut echipamentele exact si pretul inchirierii si mai important am vazut canalele si pachetele oficiale.

Anonim

super deabia astept sa ma abonez!

Anonim

pachetul full la ce pret va fi? bate de 20euro?

Anonim

Vreo 15-16 euro cu tva cu tot din zvouri. Vedem maine la conferinta.

Anonim

Fara extraoptiuni probabil ?

Romanian Dreambox Info

Sa, mai discutat, pretul pentru un pachet semi-full pleaca de la 12E , la care vei adauga optional alte pachete gen: xxx sau movie ori altele, peste acest pret se va adauga chiria receiverului sau ale receiverelor, la un scurt calcul pentru 2 receivere + pachet semi-full 12 E rezulta un 17,5E la care se va adauga si TVA si costul pachetelor suplimentare, indiferent de varianta aleasa si optiunea fiecaruia, pretul cerut pe un content ce va fi vizionat cu kitt-uri second-hand mi se pare mare iar faptul ca, solicita chirie pe niste gunoaie aduse din UE mi se pare cea mai mare mizerie, este o, opinie pur personala.

Romanian Dreambox Info

Un singur link este activ in acest moment, cel referitor la :

manuals/tv-receiver-guide.

Alexyss

Daca, ar fi preturile de mai sus ar fi OK! pentru majoritatea, asteptam conferinta de maine sa vedem ce si cum.

Anonim

radbare pana maine

Anonim

Sunt un mare fan al fotbalului de aceea cred ca grila e un pic cam slabuta...iar despre filme cam tot asa. In rest o gramada de prg HD unele chiar aiurea..este doar o parere.

Romanian Dreambox Info

Au multe programe HD de..umplutura, probabil nici nu vor fi vizionate, ei merg pe un principiu simplu: ai vrut HD? ti-am oferit HD! nu conteaza ce este important este ca, sunt HD.....revenim maine cu, noi comentarii!

costy79ro

La ora aceasta au cea mai buna grila de canale/pret indiferent de ce zic unii din voi, ca acum sunt si minusuri ca nu da in custodie receptorul, ca nu are pachet filme, ca nu are sport, asta e , unii se vor multumii cu atat si se vor abona ! Dar sigur nu vor face abonati multi din cauza chiriei de 3 euro per receptor !

marian

si totusi 40 de canale hd iar din toamna vorfi probabil si mai multe,la 40 de canale merge si ceva unplutura...

Romanian Dreambox Info

Va fi scump pentru majoritatea actualilor abonati ai tuturor DTH-urilor prezente, Orange se va lansa maine, dar nu toti actualii abonati Focussat.Digi,chiar si Dolce isi vor permite un abonament la ei, majoritatea clientilor actuali lucreaza pe un salariu minim, sau sant in ajutor de somaj ori asistenta sociala, au venituri modeste , unele chiar foarte mici incat te intrebi cum de isi permit un ab. la un DTH, va ofer un singur ex: am instalat zeci/sute/mii de sisteme DTH din 2006 pana in prezent, majoritatea pensionari ai caror cupon de pensie nu depaseste un 300-500 ron, si totusi ei PLATESC si acum un abonament la unul din DTH-uri, Orange cand a spus ca, vrea un TARGHET de 50 000 clienti stia la ce se inhama, si asta datorita fostilor manageri BOOM ce sunt acum manageri ORANGE si au pus la zi in detaliu cum este de fapt situatia abonatilor DTH in ro.

Anonim

oare decodorul lor permite:stergerea,mutarea si aranjarea in ordinea preferata de abonat sau o sa fie exact ca la ceilalti operatori digi si dolce unde nu poti sa faci nimic ordinea posturilor fiind aleasa de operator!

Administrator

Au mai fost adaugate DocuBox HD, FashionBox HD, FightBox HD si Eroxx HD pe satelit.

Anonim

eurosport 1 si 2 nu este HD ?

Laurentiu

Va fi disponibil de pe 12 iunie 2013. Cred ca merge si in Italia, mai ales partea estica, dar si in vest merita testat cu antene mai mari.

Anonim

RDI stb-urile sunt noi noute,sigilate cu certificat de conformitate de la producator.Am 100buc in stoc.Incearca cu informatii corecte.Visezi aparate second hand reconditionate,ambalate de orange !Nu stii cum arata un stb sh reconditionat sau cum arata unul nou ?
Crezi cumva ca un stb HD din 2009 este vechi ?Vrei sa-ti ofere in custodie cate un SOLO 2 din 2013 sau alt stb de 1000 euro?Trezeste-te esti in Romania.Esti intr-o jungla DTH dominata de o rata a migratiei de peste 80% si o rata a pirateriei foarte avansata.
Din 2004 pana in 2010 cand au aparut primele programe HD romanesti si primele stb HD in piata romaneasca la ce te-ai uitat ? La conservele alea SD coship,Kaon,humax,hyundai,opentel,strong,Globo,opticum,dream-uri,yumatu,optibox-uri,etc,etc....sa continui cu marcile ?
Astea de la orange nu sunt bune?Poate daca s-ar putea pirata sau lega in sharing ar fi bune.Stai sa vezi !
Crede cineva ca Orange a investit zeci/sute de milioane de euro pentru a obtine 50.000 de abonati ?Pot sa-i raspund ca viseaza.....Poate doreste 50.000 de abonati pana la sfarsitul anului...
Cat de prost sa fie condusa compania sa piarda atatia bani ?Sunt poate investitii de un sfert sau jumatate din PIB-ul Romaniei pentru un an, facute de orange in 2012-2013.
Sa reamintesc ca spotul astra 31,5 era foarte slab pe Romania si o reorientare nu se face degeaba.In plus contractul semnat cu unul dintre cei mai mari detinatori de sateliti din lume SES ,s-a semnat in urma negocierii unor sume importante.
Orange vrea si va reusi sa puna "stapanire" pe Romania la DTH in urmatorii ani.Este al doilea provider(dupa RCS) ce are in portofoliu telefonie fixa,mobila,internet ,televiziune.Daca vine cu un internet la viteza mai mare in zonele de interes va fi jale.Momentan are o viteza maxima de 43 Mb.
Visele unora cu DVBT din 2015 in toata romania vor ramane vise,in umbra intereselor din piata telecomunicatiilor prin catv si satelit.

Anonim

in custodie fara chirie 2 receivere va incepe de la 3E {trei euro} nu sunt conserve sunt foarte bune samsung HD 85 made hungari se poate cauta si programe separat pe alte fregvente daca pica liga lui mitica cu rcs va lua si transmisia ligi si orcum au ginduri mari o sa vedeti imaginea e beton nici nu se compara cu ceilalti

Administrator

Au mai fost adaugate MGX / Sport 1 si Museum HD pe satelit.

Administrator

Anonim de la 10 iunie 2013, 21:06, vezi aici ce este transmis prin satelit: http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/05/orange-tv-dth-grila-oficiala-de-programe.html

Dupa cum se observa in lista, Eurosport HD si Eurosport 2 HD sunt transmise la Orange Tv.

Anonim

ATENTIE PENTRU ITALIA...depinde sigur unde esti, dar foarte important este sa stii ca din toamna satelitul se va schimba si acoperirea actuala la fel...Pentru Italia in sine nu va fi o mare problema, dar pana cand noul satelit nu va fi total operativ nu se stie cum va fii beam-ul...Exista harti in care apare o mapa cu acoperirea dar beam-ul poate fi usor schimbat, ce inseamna ca in zonele marginale ca Italia s-ar putea intempla niste probleme...Deci ar fi mai bine sa astepti noiembrie...

Anonim

Orange nu doreste tranferul peste hotare al echipamentului.Au un sistem ce impiedica,mai devreme sau mai tarziu acest lucru !Stb-ul se dezactiveaza in 24 ore daca nu este folosit.Abonatul(exclusiv abonatul) trebuie sa sune in call center pentru activare si sa ofere informatii complexe si unele ce sunt numai pe stb(MAC).In momentul cand va suna din tara X,cu alt numar de telefon, nu i se va oferi acces la programe.Informatii prezentate la training.

Anonim

Marea dezamagire daca nu vor fii AXN uri, Diva si Universal...Poti sa pui toate canalele hd din lumea, dar exista anumite canale pe care nu poti sa nu le ai in grila...Trist, pentru ca restul grilei arata ok...Sigur cu sport-ul sunt probleme, dar ce canale s-ar putea retrasmite? Sigur nu DIGISPORT, nici DOLCESPORT, ESPN America pentru Europa se va inchide in curand, deci nu exista alte canale distribuite de companiile independente care ar putea fii redifuzate in afara de cele care sunt in grila...Foarte ciudat faptul ca AXN uri sunt in grila di Polonia langa Univeral si chiar canalele FOX si aci nu s-a facut contractul...In legatura cu cine a scris despre faptul ca in Polonia Orange are Canal Plus...Adevarat, dar Canal Plus Polska exiosta acolo di 1996 distribuit direct de grupul Vivendi...Deci e ca HBO distribuit in Romania
Totusi cred ca AXN uri si canalele Universal au tot interesul sa fie redistribuite avand foarte multa reclama in grila, adica castiga mai mult din publicitate decat din banii pentru redistributie...Adevarat ca fiind o companie la inceput telespectatori sunt putin deci interesul este inca minim...Vom vedea...
Totusi ca grila cea mai completa ramane cea de la Dolce dupa parerea mea

Administrator

Mai sunt 4 canale de adaugat si toata grila e transmisa pe satelit ( Erotica, Motor Vision HD, Discovery Turbo Extra, RTV ) si HBO-urile ( in conditiile in care vor prelua de pe transponderul PRo variantele SD ale canalelor Pro Cinema, Pro Tv,Pro Tv International, Sport.ro, Acasa Gold, Acasa Tv).

Romanian Dreambox Info


Anonim
10 iunie 2013, 21:20

Vreau si eu ceea se ofera francezilor:

http://boutique.orange.fr/recherche/recherche.aspx

Aceleasi preturi la pachete, aceleasi receivere , oare in Ro, numai rebuturi uitate in depozite sunt bune pentru a fi distribuite romanilor?

Referitor la transmisia HD iti ofer un citat:

"Pro TV HD a fost prima televiziune HD din Europa Centrală și de Est, începând transmisia terestră pe 1 decembrie 2006."


Banuiesc ca, esti curios sa afli si cand a, aparut primul receiver HD satelite, iti raspund tot eu" Iulie 2009! si aveai ce vedea cateva zeci de programe HD pe satelit.

In concluzie: daca esti outsider nu mai vorbi ceea ce nu sti, si... sa ne anunti si pe noi cu ce ramai NET in mana, dupa ce platesti angajatii, cartile de munca, taxe/impozite/CAS,consumabile etc.

Pentru cei din afara tarii!!

Nu va imbulziti sa faceti contracte pana in Octombrie 2013, atunci veti sti cu siguranta daca, veti avea ori nu acoperire buna/rea indiferent de zona unde locuiti.

Administrator

Am verificat acum, exista simulcrypt pentru urmatoarele canale:
Pro Cinema ( simulcrypt )
Pro Tv ( simulcrypt )
Pro Tv International ( simulcrypt )
Sport.ro ( simulcrypt )
Acasa Tv ( simulcrypt )
Acasa Gold ( simulcrypt )

Frecventa 11934 Vertical SR 30000 DVB-S2

Anonim

RDI,daca vrei ce se ofera francezilor ,emigreaza,cere azil.:))))
Atunci vei obtine televiziune de calitate,un loc de munca bine platit si privilegiul de a te plimba linistit pe Champ Elysee si prin gradinile de la Versailles.
In 2006 de abia se lansa digi si 99% dintre roamani habar nu aveau ce inseamna DTH.
Neinteresant faptul ca s-a lansat Protv Hd in 2006 pentru multi.
Ce programe ROMANESTI HD vedeai pe satelit in 2009 cand spui ca s-a lansat primul stb HD ?Hai sa iti dau dreptate cu lansarea primului stb HD in 2009
Am facut referire la Romania,ce provider a lansat stb HD in 2009 ?
Ce te intereseaza cu ce raman NET ?Este treaba mea nu priveste pe nimeni.Atata timp cat imi convine este bine ! Desi "plesnesti" de informatii "furate",habar n-ai de multe.
Spre exemplu pretul expus de tine pe diverse site-uri ,pret ce nu ii convenea marelui instalator ,este mai mare de 15 "chirchirei" pentru o instalare finalizata !Deci imi convine!De lucru sa fie,nu am doar o activitate la firma.Cu picaturi umpli paharul !

Romanian Dreambox Info

Normal ca, nu imi convine de vreme ce eu am facut instalari cu preturi ce plecau de la 18E in sus iar service-ul de la 15E, in fine, sa revenim ontopic, lansarea va fi maine in urma unui show mediatic, vom vedea si " cati " se vor abona, si....vorba aceea: " cine rade la urma rade mai bine " noapte buna tuturor!

Anonim

ABONOMENTU PORNESTE DE LA ZECE EURO SI AJUNGE UNDEVA PE LA DOUAZECI CAM MULTI BANUTI DOMNILOR

Unknown

ce dracu tot comenteaza lumea pe aici ca sunt decodoarele de prin 2008 -2009?pai pe langa conserva mea de la DIGI e nava spatiala,cum am promis in prima zi cand se lanseaza vin in romania sa-mi iau si eu unul ca nu mai pot cu digi ,inebunesc,
nu ma intereseaza cat costa dar vreau caliatate pe samnsungul meu seria E8000 de 2500 de euro,

Anonim

E 8000 doar 2500 ??? Wow ce tare esti !!!! Eu am dat pe E8000 6000 euro....:-):-):-):-):-):-)

Anonim

digi s-a lansat in 2004, am avut abonament din ianuarie 2005

Romanian Dreambox Info


Anonim
10 iunie 2013, 21:04

Nu sunt CLONA, nu am copiat nume, nu am copiat domeniu , totul este complet diferit, a clona un forum este foarte simplu, iar eu nu am facut asa ceva, totul este complet diferit, singura asemanare sunt literele si atat de la prescurtarea denumirii forumului, domeniul era liber inclusiv toate celelalte terminatii: com, co ,net,org, ca,us,we,me,biz, mobi, etc. nu mai vorbiti aiurea fara sa verificati.

Ontopic. azi urmeaza lansarea efectiva a lui Orange, sa vedem ce preturi vor fi.

Anonim

3 euro inchirierea echipamentului??? aproape 15 lei pe luna,si iti mai baga si un abonament de vreo 7 euro 10 in total,plus tva 24% = afacerea proasta pentru clienti! :)))))))

Anonim

Sa vedem cine instaleaza ,ca la pretul oferit de ORANGE nu se inghesuie nimeni!!

Romanian Dreambox Info

Sunt destui ce sau aruncat la frimiturile oferite de Orange pentru instalari, nu le ducem noi grija, eu astept primele impresii ale celor ce vor face un ab. si bineinteles un contract scanat si pus online, sa vedem si noi ce semneaza.....despre preturi, eu am mai spus, nu este pentru cei multi: someri, pensionari, etc.

Romanian Dreambox Info

Sfatul meu este sa asteptati pana in octombrie 2013, apoi veti putea decide la cine sa va abonati, sa nu uitam faptul ca, Orange se afla acum pe un satelit in "moarte clinica" si totul se va muta pe un nou satelit in toamna iar acoperirea nu va fi aceiasi, in plus, din August vor aparea ofertele concurentei....asadar... nu va grabiti precum musca la miere....

Anonim

BA da era de asteptat ,ca de cind bat cimpi pe aici ,acesta e BOOM TV sau ROMTELECOM, cred ca acest DTH e facut pentru altcineva.

Anonim

Pai cascati bine ochii cand semnati atunci. orice firma are clauze d aste daca renunti inainte de termen, de moment ce ai fost de acord cu o perioada minim, respectati promisiunea. Asa e si la toate firmele.

Anonim

Am incheiat ieri contractul. pana astazi nu m-a contactat nimeni pentru instalare. Am sunat la Bucuresti la 499, stupoare....... M-i s-a spus ca nu au ajuns echipamentele la Suceava.... va vine sa credeti .......

Anonim

unde ai incheiat contractul..?

Anonim

confirm preturile de 9,4 si 11,6 euro - world hd 65 canale din care 17 hd , toate sunt canale bune, nu de alea de umplutura- in pretul abonamentului e inclusa chiria aparatului, imaginea se vede foarte buna, preturi valabile pe contract de 2 ani , au si la mediagalaxy si tot cu 200 lei reducere pentu tv hd cumparat de la ei ,reducere facuta fata de pretul de la raft pentu cei ce doresc orange dth, pentru cei care nu sunt abonati orange se mai platesc 40 euro instalarea si activarea,

Anonim

Aastazi e a treia zi de la semnarea contractului. N-a ajuns nici un instalator la mine. Nu vor sa-mi dea nr de telefon de la firma de instalari. Cica termenul e de 5 zile. Mai astept....In suceava am semnat contractul. Primul pe judet cred...Dimineata la ora 9.

Anonim

Fiecare instalator isi alege cum vrea sa lucreze la Orange.
Nu este loc pentru "lepre",nu este loc pentru cei care au montat boom pe bani multi si s-au invatat la castronul cu miere si la pacalitul clientilor pentru inavutire.
In principiu treaba merge surprinzator de bine.In fiecare zi soseste minim o instalare.Deja am facut cateva instalari la abonati orange.Sunt multumit,mai ales ca nu umblu dupa clienti.Instalare rapida,fara acte,fara hartogaraie,fara bataie de cap,fara injuraturi ulterioare din partea clientilor.
TOTI cei ce au contractat Orange tv si le-am montat servicul ,au fost clienti dolce, oameni simpli,incantati de abonamentul de 7 euro pe care l-au facut si de cele 36 de programe !Oricum marea majoritate a clientilor nu sunt interesati de pachetul "full".Din experienta si discutii,mare majoritate spun ca se uita curent la maxim 10 programe.Intrebarea a fost:"este mai ieftin ca dolce ?" Este cu aproape un euro,adica 4 paini pe luna.Asa au socotit oamenii simpli !
Inca ceva:
Dupa up-grade-ul de soft,stb-ul samsung "mananca pamantul".Cel mai bun si rapid receptor oferit de providerii DTH in Romania !
Ca un ex.,apesi butonul "pornit" in maxim 2 secunde apare programul.In plus nu exista programe SD decodate la o calitate mai buna de nici un alt receptor.
Serviciul se activeaza in maxim 3 minute dupa ce se suna in call center.
Posibil dupa expirarea perioadei minime contractuale abonamentul sa scada la jumatate.
Oferta este facuta pentru clientii Orange.Pe acestia vrea compania sa-i retraga de la dolce,pentru ca de la focussat nu are cum.Mai ales cei care au 2 stb/1 abonament la focus sunt imposibil de atras !

Romanian Dreambox Info


Anonim
15 iunie 2013, 23:04


"nu este loc pentru cei care au montat boom pe bani multi si s-au invatat la castronul cu miere si la pacalitul clientilor pentru inavutire."

Chiar nu inteleg ceea ce vrei sa spui cu, ultima fraza, in ce sens sau " pacalit clientii " ? fiecare client a primit exact ceea ce a, ales din oferta Boom, nici in plus nici in minus, fiecare client al oricarui DTH este CONSTIENT de contractul pe care il semneaza, iar faptul ca, BOOM a fost unul din putinele DTH-uri ce au oferit un pret decent pentru instalari nu iti da dreptul sa jignesti pe cei ce au facut instalari pentru ei si nu, numai, faptul ca, o mare parte dintre NOI, firme de instalari cu vechime si experienta in DTH si nu, numai( de ex. eu, experienta in domeniul receptiei via satelit din 1989 cand am avut primul sistem , si in domeniul DTH din 2006 cand am deschis prima firma dedicata acestui segment de business) am refuzat instalari pentru Orange pe 2 lei, bravo voua ca, le faceti munca " degeaba " sau ma rog, pe frimituri, in top DTH-uri ca, pret instalari conduce detasat Focussat, urmat de, Dolce ,Orange si Digi, fiecare este liber sa instaleze pentru cine vrea cu ce pret accepta, dar asta nu da, dreptul nimanui sa jigneasca pe restul doar pentru simplu fapt ca, este el marele Oranjadaist instalator...faceti-va instalarile si...nu uitati ca...vine toamna si imediat vine si iarna, asadar...fiti pregatiti pentru service-uri gratuite...

Romanian Dreambox Info

Orange este la inceput de drum, putem discuta despre el din septembrie incolo, cand vor trece pe noul satelit si...daca vor bloca softul existent deja ce permite receptia si altor sateliti/programe free,si altii au inceput cu multe lucruri free pe care apoi le-au blocat software, oricum, un bilant este binevenit peste un an, acum nu avem ce comenta, sa lansat si gata.

Anonim

Foarte bun orange,mam abonat si eu ,foarte tare receptorul si grafica lui, antena patrata ca o tava, telecomanda lunga. Grila de canale este ok.

Anonim

Ce firma instaleaza pe jud Suceava?

iulian196565

PENTRU INSTALARE SAU MAI MULTE INFO SUNATI LA 0741455320

Anonim

PE 12 LA ORA 12 AM SEMNAT PRIMUL CONTRACT DIN DAMBOVITA ,A DOUA ZI LA ORA 10 INSTALATORUL ERA LA POARTA (30 KM DE TGV) DUPA INSTALARE AM COMPARAT CU DIGI CARE ERE INCA IN FUNCTIUNE .DIFERENTA FOARTE MARE DE IMAGINE. IN CONCLUZIE CINE ARE TV CU TUB POATE SA PASTREZE VECHEA ANTENA VECHE ,CIE ARE LCD SAU LED SFATUL MEU ESTE SA TREACA PE ORANGE.

Anonim

Buna seara fratilor sfatul meu este sa va abonati la Orange Tv deoarece calitatea este perfecta.Instalatorii stiu foarte bine sa isi faca meseria,au echipamente de ultima generatie,nu va luati dupa R.D.Info.

dragos

am si eu o intrebare....
stau in spania,barcelona..momentam am digi satelit dar as vrea sa ma schimb la orange problema e ca nu stiu daca voi avea semnal..din cate am vazut spotul satelitului bate puternic pe est si cred ca poate cu o antena de 120 cm poate am sanse dar nu as vrea sa fac contract pe 2 ani si sa platesc degeaba plus banii pe antana degeaba..stiti pe ce satelit se va muta in curand??si daca merge diseq sa mai adaug alt satelit cu fta...

Anonim

Tot acolo ramane, pe aceeasi pozitie, si semnalul va fi si mai slab in spania pe noul satelit ce il va inlocui pe cel actual.

dragos

am sa probez eventual cu alt decodor si cu antena de 90 si un lnb 0,1db pozitionata pe asta 1G si sa vad daca prind ceva pe frecventele de la orange numai asa pot sa ma orientez daca pot sa fac contract cu ei..m am interesat de decodor si se spune ca e blocat softul si nu prea se poate face nimik cu el nici diseq si fta pe alti sateliti...nu prea inteleg de ce operatorii din ro nu se adapteaza la cam pt tv moderne care au ci+ si sa nu ne mai incarce cu atatea decodoare si telecomenzi...cam aiurea

Anonim

Va salut , Va anunt ca receiverului Orange este foarte slab , timpul de raspuns intre canale este foarte lung , va recomand sa mai asteptati pana au echipament mai bun NU VA GARBITI SA FACETI ABONAMENT

Anonim

Cand vor lansa un receiver nou ? Eu oricum ma abonez si apoi il schimb receiverul daca nu e bun, desi eu am auzit ca e imaginea foarte buna.

Unknown

Salut eu locuiesc langa bergamo .Aici o sa am semnal?

Unknown

Nu știți la bergamo merge?

Anonim

Cand se va schimba satelitul in primavara, probabil nu va mai fi semnal. Asteapta pana se lanseaza noul satelit, care are acoperire mai mica spre Europa de Vest, si vezi atunci.

Gogu Ceferistul

Hai că vă explic: mergeți la cautare manuală și selectați unul dintre cei trei sateliți ( doi în afara celui pe care se află DTH-ul), iar drupă ce selectați frecvențele dați căutare și programele vor rămâne numerotate de la 800 și ceva cât este ultimul acum, în continuare. Acum m-am făcut înțeles?

Anonim

Eu am receiverul Orange pe antena mea de 1,2 metri, care e pusa pe un sistem de rotire HH. Cu receiverul celalat HD ( e cumparat dintr-unmagazin cu 2,5 milioane lei vechi ), pot adauga pana la 60 de sateliti, desi folosesc in mod normal decat vreo 12. Cum pot sa adaug toti acesti sateliti in receiverul Orange ?

Gogu Ceferistul

Nu merg decat cei 3. Dar cu 3 lnb-uri si diseq.

Anonim

Aiurea atunci... raman tot pe receptorul meu, dar e greu sa tot mut cablu dintr-unul in altul...

Mircea

Ooo....Gogu Ceferistu, ma bucur ca ai inteles si tu in sfarsit ca nu poti baga in receiverul Orange orice frecventa de pe orice satelit in liste de frecvente separate, ci doar pentru trei pozitii de satelit, restul canalelelor scanate de pe alti sateliti amestecandu-se intr-o singura lista neindividualizata si nefiind incluse liste separate pentru fiecare dintre cei 15 sateliti, asa cum face orice receiver normal si bine conceput software.

Anonim

Posed orange tv in Germania si am semnal 100%.Cu noul satelit Astra 5B voi avea la fel?

Anonim

Vezi ca ti s-a raspuns la articolul unde a mai pus o data intrebarea. Probabil ca va fi mai problematic cu noul satelit, mai aes daca locuiesti spre estul Germaniei.

Anonim

In Italia este semnal in Bologna mai exact?Multumesc.

Anonim

Scuze am uitat esentialul intrebarii, intrebam de semnal la orange tv.

Anonim

Cand se va schimba satelitul in vara 2014, e posibil sa nu mai fie semnal. Asteapta pana se lanseaza noul satelit, care are acoperire mai mica spre Europa de Vest, si vezi atunci. Uite aici harta cu semnal, vezi si tu unde e Bologna pe harta ( sus ).. in caz ca programele vor fi transmise partial sau complet pe primul fascicul, adio semnal In Bologna:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/10/noul-satelit-pe-care-se-va-muta-orange.html

Unknown

Pentru montaj antena parabolica DIGI,DOLCE,FOCUS,ORANGE sunati la 3496735375 Doru.Pret 35 euro.

Alexyss

Gheorghe Dorel Todea , nu este suficient sa pui un Nr de Spania, trebuie sa prezinti si zona/locatia unde esti ori esti dispus pentru deplasare, de ex. ce sa fac eu cu nr. tau daca tu esti in Madrid si eu in Tenerife? ganditi si voi baieti inainte sa postati!
PS!
Criza, criza, dar nici de pomana sa faci o instalare, 35E este fff putin, sa nu pun la socoteala deplasarea fie ea cu m,asina personala ori transport in comun, practic ramai cu...nimic! dar....asa pret...asa executie!!!!

Anonim

Da, au oferta insa pregatiti-va de probleme ! Probleme cu receiverele, cand ninge va trebui sa curatati neaparat orice urma de zapada altfel nu merge, se blocheaza la greu receiverele.
Au fost cei de la instalare de vreo 5-6 ori. Am dat la telefoane de m-am saturat! Cand ninge, ploua, sau ...se insereaza veti primi des in mijlocul emisiunii preferate,,,,nu exista semnal!
Deci abia astept sa reziliez contractul la cate probleme au fost si continua sa fie.

Anonim

Buna.vreau sa intreb si eu care e frecventa pt spania mai clar almeria ca,cand mia facut cotractul mia zis ca merge si in spania dar cand am chemat pe.cineva.sa imi monteze antena mia zis ca nu merge ca nu are frecventa astept un raspun multumesc

marius

Frecventele Orange Tv Romania sunt aceeasi peste tot unde e semnal, doar ca Orange nu are semnal in Spania. Nici nu ai ce sa le zici in legatura cu semnalul, deoarece Orange Tv este destinat doar comercializarii si utilizarii in Romania, se specifica si in contract. La fel e situatia in contracte la toti operatorii tv prin satelit din Romania. Acoperirea teoretica cu semnal o gasesti hartile din adresa de mai jos:

http://www.ses.com/4628908/astra-5b

Vasile

se poate sa conectez un montor la recivier cu un cablu scart sau HDMI?

Anonim

Daca monitorul are intrare HDMI, se poate.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile