marți, 11 iunie 2013

Orange TV a fost lansat în colaborare cu Globecast şi SES ASTRA

GlobeCast şi SES (NYSE Bursa de valori Euronext Paris şi Luxemburg: SESG) ne-au anunţat printr-un comunicat ofical remis către HD Satelit de către Grayling România că furnizează servicii companiei Orange România pentru deja lansatul serviciu Orange Tv.

Pachetul foloseste un număr considerabil de transpondere pe poziţia orbitală ASTRA 31,5 grade est şi va transmite în standardele DVB-S2 şi MPEG4. GlobeCast va asigura criptarea şi codarea atât a canalelor în definiţie standard (SD) cât şi a celor de înaltă definiţie (HD) incluse în pachet.

Orange România a lansat noul pachet pentru a-şi întregi oferta actuală de servicii mobile, astfel încât să poată oferi clienţilor o gamă completă de servicii de comunicații, la nivelul tuturor tipurilor de dispozitive. Orange România a rezervat acest serviciu prin GlobeCast, care asigură o soluţie integrată, prin care transmite canalele Orange România la staţia de uplink, pregătindu-le pentru difuzare pe capacitatea închiriată de GlobeCast de la SES.

Jean-Francois Fallacher, CEO al companiei Orange România, a declarat: „Astăzi, Orange România este pregătită să ofere servicii de televiziune de înaltă calitate şi propune clienţilor români pachete foarte atractive. Orange TV înseamnă cel mai mare număr de canale TV HD, cel mai puternic semnal de satelit, cea mai bună acoperire, asistenţă dedicată pentru clienţi, acces pe mai multe tipuri de ecrane, o antenă eficientă de dimensiuni mai mici şi alte funcţii remarcabile cu ajutorul cărora vom putea oferi o experienţă TV uimitoare. Toate acestea au fost posibile datorită expertizei Grupului Orange şi parteneriatelor durabile pe care le-am încheiat cu companii de renume mondial din industria TV.”

Philippe Fort, Director de Operaţiuni al GlobeCast, a declarat: „Birourile noastre din întreaga lume au colaborat pentru a oferi o soluţie tehnică completă către Orange România, începând cu recepţia canalelor din Bucureşti şi terminând cu transferul către partenerul nostru SES pentru legătura cu satelitul. Suntem mândri de rezultat şi vom continua să asigurăm un serviciu de înaltă calitate pe platformă, oferind astfel telespectatorilor o experienţă de înaltă calitate.”


Ferdinand Kayser, Director Comercial al SES, a declarat: „Operatorii de telecomunicații investesc tot mai mult în distribuția de conținut, pentru a-și completa serviciile actuale. Acest acord evidențiază importanța crescândă a sateliților ca infrastructură pentru serviciile de televiziune liniară din pachetele oferite de operatorii de telecomunicații. Dincolo de avantajul de neegalat al ariei de acoperire, satelitul oferă o structură de costuri fixă, necondiţionată de numărul de locuinţe care beneficiază de serviciul TV. Suntem încântaţi că Orange România a hotărât să îşi lanseze noul serviciu prin intermediul ASTRA. Astfel, SES îşi confirmă rolul de lider în Europa Centrală şi de Est, iar poziţia orbitală 31,5 grade est devine un nou punct de reper pentru această regiune."

GlobeCast este o subsidiară a France Telecom/Orange și unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de administrare media și livrare de conținut global pentru radiodifuzori și creatori de conținut. Campania deține rețea transfer pe fibră și prin satelit, conectată la zeci de transmițători, centre tehnice operaționale și puncte de prezență, în întreaga lume. GlobeCast administrează și transport anual milioane de ore de conținut video și alte formate de tip „rich media”. Ca integrator de tehnologie audio-vizuală și furnizor de servicii complete, GlobeCast colaborează cu toți actorii din audiovizual, de la companii de producție la radiodifuzori, distribuitori de retail, rețele de cinema și mulți alții. Compania oferă servicii on-site în cazul unor evenimente importante (știri, sport, etc.), pentru transmisii în SD, HD și chiar 3D. prezentă în Europa, America, Orientul Mijlociu, Africa și Australia, compania GlobeCast este expertă în piețe internaționale de televiziune și colaborează cu radiodifuzori pentru a transmite și securiza transmisia către operatori pay-TV la nivelul întregii lumi.

Orange are in România cu 10,214 milioane de clienţi şi venituri de 291 milioane de euro la 31 martie 2013. Orange România este parte a grupului France Telecom-Orange, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii din lume, cu peste 230 milioane de clienţi pe cinci continente.  Orange oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii integrate de voce şi date fixe şi mobile.

SES este un important operator de sateliţi de talie mondială cu o flotă de 53 de sateliţi geostaţionari. Compania oferă servicii de comunicaţii prin satelit radiodifuzorilor, furnizorilor de conţinut şi servicii de internet, operatorilor de reţele mobile şi fixe, precum şi organizaţiilor comerciale şi guvernamentale din întreaga lume.  SES înseamnă relaţii de afaceri de lungă durată, servicii de înaltă calitate şi excelenţă în industria de radiodifuziune. SES dispune de echipe regionale multiculturale în întreaga lume care colaborează strâns cu clienţii astfel încât să poată răspunde cerinţelor lor specifice privind serviciile şi lărgimea de bandă a sateliţilor.  SES (Bursa de valori Euronext Paris şi Luxemburg: SESG) deţine participaţii în Ciel din Canada şi QuetzSat din Mexic, precum şi o participaţie strategică în compania de infrastructură pentru sateliţi O3b Networks, recent înfiinţată.


6 comentarii despre subiectul „Orange TV a fost lansat în colaborare cu Globecast şi SES ASTRA”:
Anonim

informatii interesante bravo
Astra SES e o super companie de sateliti!

Anonim

Long life Orange DTH!

marian

sem bun cred ca orange romania va ridica stachetain indust. audiovizualului romania

Romanian Dreambox Info

Mor de ras.... cei ce vor si al 2 lea stb vor plati o taxa suplimentara de 10E.....nu era indeajuns ca, se plateste chirie 3E+2,5E pentru al 2 lea receiver, vine acum si cu o taxa de 10E fata de abonamentul ales + chiria pe cele 2 receivere....ma doare burta de cat am ras....

dth

foarte nasha orange,credeam ca mai tare ,dar tot la focus sat e mai bine acum.

detrax

... zice unul care are link la Focus Sat sub nume. Mai baiatule ! In fiecare zi spamezi pe aici cu Focus Sat. Esti angajat sau colaborator la Focus Sat ? Nici macar nu stii sa scrii "nașpa" bine, probabil nici nu ai terminat liceul.

Tu nu iti dai seama ca faci un deserviciu la Focus Sat spamând pe un topic despre Orange si pe alte zeci de topicuri de aici si de pe Softpedia ?

Sincer mi s-a acrit. Macar daca spamenzi, spameaza la subiect. Sau spameaza pe topicurile unde e vorba de Focus Sat, sunt o multime in care e laudat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile