luni, 24 iunie 2013

Posturi de televiziune prin satelit care difuzează filme piratate

Într-un articol mai vechi va povesteam de multe posturi tv din regiuni geografice mai exotice care difuzează filme americane de ultima aparitie, unele chiar in acelasi timp cu difuzarea la cinema. In ultimii 10 ani astfel de televiziuni nu prea mai erau transmise, dar iată ca in lumea arabă fenomenul se perpetuează.

Operatorul egiptean de satelit Nilesat a oprit difuzarea a două televiziuni arabe, care ar fi transmis conținut piratat.

Panorama Action si Panorama Comedy, după cum anunta Al Arabya, au fost reclamate de alți trei radiodifuzori arabi, respectiv MBC Group, OSN și Rotana, care au solicitat operatorului de sateliti să ia măsuri împotriva televiziunilor care nu plătesc drepturile de autor pentru programele pe care le difuzează si le fac astfel concurența puternică fără eforturi financiare.

Sam Barnett, CEO al CSM Group (care detine, de asemenea si Al Arabya) a declarat că multe dintre canalele de televiziune care sunt transmise în regiune prin satelit difuzează filme fără licență corespunzătoare primită sau cumpărată de la titularii de drepturi legitime ale acestor producții.

El susține că aproximativ 15 canale prin satelit difuzate în lumea arabă transmit ilegal filme de ultimă apariție de la Hollywood și din cinematografia arabă.


4 comentarii despre subiectul „Posturi de televiziune prin satelit care difuzează filme piratate”:
Anonim

Vreau si eu lista cu cele 15 canale de pe Nilesat :) daca tot au taiat Action/Panarama

Romanian Dreambox Info

Lista cu toate programele tv de pe Nilesat o gasesti aici:

http://www.flysat.com/nilesat.php

Ai nevoie de o antena mare pentru receptie buna, minim 1,8m recomandabil 2,2 ori 2,4m.

detrax

Anonim ala facea misto, dar RDI, tu i-a dat un raspuns profesional. E plina tara de oameni care habar nu au ce inseamna sateliti si ce ofera si astfel de articole li se par SF si singurul comentariu pe care il pot scrie e unul la misto. Bravo RDI!

Anonim

DA.Vedeam aceste programe de cind s-au infintat cu antena de 1,8 si un lnb bun ,foarte bune programele

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile