joi, 6 iunie 2013

Sport America HD va înlocui canalele ESPN

În țările vorbitoare de limbă germană, un nou canal de sport cu denumirea Sport America HD va înlocui canalele ESPN, populare pentru că transmit sporturi din America.

Canalele ESPN America si ESPN Classic Europa își vor încheia transmisia pe 31 iulie 2013 pentru toți operatorii de cablu, satelit și tv prin protocol IP din Europa și Orientul Mijlociu.

Se pare că germanii nu își vor uita însă abonatii pasionati de sporturi americane.

Oportunitatea a sesizat-o canalul de sport Sportdigital din Hamburg care îsi va schimba astfel numele în Sport America HD si va difuza programe cu accent pe sporturile americane.

Operatorul televiziunii a solicitat deja o licență pe 21 mai 2013.

Noua stație ar trebui să fie lansată în Germania, Austria și Elveția pentru operatorii DTH, de cablu și tv prin protocol IP.

Lansarea este programata pe 1 august 2013.

Astfel se va asigura o tranziție directă de la canalul ESPN America la noul Sport America HD, care va inceta transmisia cu o zi înainte.

Sfârșitul transmisiei ESPN America si ESPN Classic în Europa este legat de achiziționarea în februarie 2013 a operațiunilor TV ESPN de către operatorul de telecomunicații BT Group.

Achizitia va intra în vigoare la 31 iulie 2013 și în această zi încetează transmisia canalelor ESPN în Europa.


4 comentarii despre subiectul „Sport America HD va înlocui canalele ESPN”:
....

si la focus sat va fi Sport America HD ?

detrax

Puțin probabil.

Anonim

Im slabute aceste programe nimeni nu le va duce dorul

lukaszmad

Depinde cui ii placeau sporturile din grila espn nu ii chiar asa usor sa se desparta de acest canal. Mie imi pare rau ca dispare sportdigital deoarce acolo vedeam foarte multe meciuri din bundesliga si din preliminariile CE si CM in reluare. Si espn classic ii rau ca dispare deoarce nu stiu un canal de sport care sa difuzeze asa multe sporturi din arhiva.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile