joi, 4 iulie 2013

Grupul Intact pregăteşte o surpriză în televiziune

Surpriza va lansa până la sfarsitul anului 2013.

Nu au fost dezvaluite detalii, dar probabil va fi o lansată o noua televiziune a trustului sau / şi poate vor trece la tehnologia HD unul sau mai multe canale.

Intact Media Group a anuntat intr-un comunicat oficial pe site-ul oficial ca pregătește noi investiții și lansări până la finele anului 2013.

Mai jos aveti citat comunicatul:

Un prim eveniment în acest sens a fost lansarea Antena Play, platforma online a televiziunilor din grup, ce cuprinde 5 canale TV în regim live și cinci noi posturi exclusive: News, Monden, Stars, TVNovela și ZU Channel. Antena Play a beneficiat de o investiție la nivelul sutelor de mii de euro și a fost dezvoltată integral în-house, de către Digital AG, echipa online Antena Group. Aceeași echipă a crescut cu până la 400% traficul site-urilor din grup și pregătește o integrare TV pentru Antena Play.

O altă etapă de investiții o reprezintă Observatorul, produsul de știri – reper al Antenei 1. Cu o creștere de peste 20% a cotei de piață pe target-ul 18-49 comparativ cu anul trecut, Observatorul lucrează la o nouă înfățișare, ce va presupune o abordare spectaculoasă din punct de vedere al tehnologiei și al decorului. Investiția în noua tehnologie și în zona de resurse umane se ridică la aproximativ 2 milioane de euro. Această nouă etapă în consolidarea brand-ului Observator a debutat odată cu lansarea paginii dedicate www.observator.tv, care are deja sute de mii de vizitatori unici.

După evenimentul care a adunat 100.000 de oameni la Iași și rezultatele foarte bune ale ultimului val de audiență, Radio ZU deține, neîntrerupt, leadershipul în București și locul al treilea la nivel național. Dezvoltarea brandului ZU este o constantă preocupare pentru grup, în următoarele luni vizându-se extinderea rețelei teritoriale, prin achiziția de noi licențe locale, dar și dezvoltarea platformei online, proiecte ce presupun o investiție de jumătate de milion de euro. 
Consolidarea Intact Media Group privește și zona TV, în care se lucrează la un nou proiect anticipat să se lanseze la finele anului, reprezentând o investiție importantă.

Prin diviziile TV, radio, print și online, conținutul Intact Media Group ajunge zilnic la peste 10 milioane de români.

Cel mai important angajator din media românească, IMG furnizează către bugetul public contribuții anuale în valoare de peste 20 de milioane euro.

Intact Media Group are o istorie de peste 20 de ani.

În 2013, Intact Media Group include în portofoliu cinci posturi TV: Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, GSP TV, două posturi radio: ZU și Romantic FM, două cotidiene: Jurnalul Național și Gazeta Sporturilor, trei reviste sub licența BBC: Top Gear, Good Food și Science World, precum și o platformă online cu un public de peste 2,8 milioane vizitatori unici.


7 comentarii despre subiectul „Grupul Intact pregăteşte o surpriză în televiziune”:
Anonim

ZU TV,noul canal de muzica al trustului :P Astia nu au auzit de 16:9,daramite de HD ;)

detrax

Poate ca au auzit mi recent si de aia au decis să ia măsuri ? :)

Anonim

Nui vad cu ce sa apara mai bun ca deja e pe piata tot felul de programe tv.

detrax

Sunt multe lipsuri: eu vreau un canal cu filme SF( nu seriale ! ), unul cu filme horror ( nu seriale ), unul cu stand-up comedy romanesc, unul cu filme romanesti non-stop, unul cu documentare istorice romanesti, unul cu documentare de stiinta romanesti ( nu ati vrea o Teleenciclopedia TV non-stop, cu documentare cu voce in limba romana ) ? Sau unul asemanator pentru hobby , altceva decat pescuit si vanatoare? Si va garantez ca lista de canale tematice lipsă in audio-vizualul romanesc e mult mai mare. Daca nevoia de televiziune a unor telespectatori romani se reduce doar la productii subtitrate straine, doar la seriale la gramada si de duzina, la sport, manele si muzica populara sau usoara repetata la nesfarsit, la emisiuni cu pitipoance si care promoveaza subcultura si pseudovalorile, la stiri negativiste care v-au indoctrinat fara sa va dati seama, incat in loc sa fie romanul constructiv, a devenit un critic sarac si un sclav al boierilor, un iobag care vede clar că e furat ( ba i se mai si semnalizeaza sfidator aceasta ), dar nu are curajul sa faca nimic... Daca se reduce la aceasta, intradevar, nu mai e nevoie de nici un canal nou in Romania.

Laurentiu

Sa stii ca sunt idei bune. Uite , eu as face un canal DNA TV, in care sa fie prezentate telefonic de catre telespectatori diverse cazuri de coruptie, iar apoi sa fie trimise plangeri la DNA sau cazurile sa fie preluate ca autosesizare de DNA si apoi sa se prezinte periodic la DNA TV rezultatele anchetelor respective sesizate anterior prin intermediul respectivei televiziuni DNA TV. Cred ca un astfel de canal ar fi in top 10 din primele luni. Bineinteles, in primul an ar fi apoi desfiintat prin intermediul CNA :)

Romanian Dreambox Info

Vor incepe emisia in HD pe toate programele in decembrie 2013, cel putin asa mi-au transmis sursele mele.

Pintea Catalin

Vor incepe emisia in HD pe toate programele in decembrie 2013, cel putin asa mi-au transmis sursele mele.
Ar fi si timpul sa inceapa emisia in HD macar la Antena 1, ca au ramas mult in urma Media Pro care are cred 4 programe HD, Pro TV HD, Acasa TV HD, Acasa TV Gold HD, Sport.ro HD. Daca Media Pro ar emite si Pro Cinema si MTV in HD ar fi extraordinar.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile