luni, 29 iulie 2013

Hispasat va lansa un canal permanent pentru teste 4K Ultra HD

Hispasat va lansa în curând un nou canal test Ultra HD, denumit Hispasat 4K.

Operatorul spaniol de sateliti a făcut această declarație cu ocazia semnării unui acord cu postul public de televiziune RTVE, Abertis Telecom și studioul de productie Apuntolapospo cu privire la producerea unui documentar de 50 minute filmat în 4K ( de patru ori mai detaliat decat Full HD ).

Documentarul va prezenta istoria galeriei din Madrid și a lucrărilor de artă adăpostite acolo.

Hispasat conlucrează la dezvoltarea tehnologiei necesare pentru a transmite eficient materiale video 4K. Operatorul a făcut deja mai multe transmisii test 4K in Spania și Brazilia, precum și în mai multe țări europene.


"Acordul de producție pentru documentarul despre Muzeul Prado reflectă interesul Hispasat de a fi activ in dezvoltarea tehnologiei Ultra HD, dar și pentru promovarea culturii spaniole pe intreg globul", anunţă compania într-un comunicat de presă.

"Hispasat colaborează la o serie de proiecte care au scopul de a stimula dezvoltarea UHD. Compania a semnat în prezent o serie de acorduri cu diversi parteneri pentru a crește gradul de conștientizare a noilor tehnologii în rândul producătorilor și spectatorilor. De exemplu, recent am incheiat un acord cu LG", mai anunta compania.

Canalul Hispasat 4K va difuza materiale video 4K realizate de orice companie, televiziune sau producatori interesati de testarea noii tehnologii Ultra HD.


Un comentariu despre subiectul „Hispasat va lansa un canal permanent pentru teste 4K Ultra HD”:
Anonim

Noul canal 4K a lui Hispasat a fost lansat !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile