vineri, 26 iulie 2013

Orange Tv, 300.000 abonaţi în 2015 ?

Compania Orange estimează că va avea până la sfârşitul anului 2015 un număr de 300.000 de abonaţi la platforma de satelit Orange TV, recent lansată în România, informează mediaxax.ro citand broadbandtvnews.com.

In prezent, compania Orange are un număr total de 6.164.000 de abonaţi la serviciile sale de televiziune (operate la nivel internaţional sub denumirea Orange TV), faţă de 5.506.000 abonaţi, cu un an în urmă.

Cei mai mulţi dintre aceştia sunt în Franţa, unde Orange are 5.322.000 de abonaţi la serviciile sale de televiziune prin satelit şi tv prin protocol IP.

În România, unde platforma Direct-to-Home (DTH) Orange TV a fost lansată în luna iunie, compania Orange estimează că va avea 300.000 de abonaţi până la sfârşitul anului 2015.

În Polonia, Orange are 699.000 de abonaţi la serviciile sale de televiziune (în creştere cu 22.000 faţă de anul trecut).

Pe de altă parte, în Spania, Orange estimează că va avea 100.000 de abonaţi la serviciile sale de televiziune în următoarele 12 luni.


Orange România a primit pe 21 mai aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) să se lanseze efectiv pe piaţa de retransmisie TV. Atunci, Orange România a primit de la CNA un aviz de retransmisie pentru programe de televiziune prin satelit, sub denumirea "Orange TV".

Potrivit documentelor depuse la CNA la momentul respectiv, numărul estimat de abonaţi al platformei Orange era de 50.000.

Platforma Orange TV a fost lansată efectiv pe 11 iunie, televiziunile din oferta sa fiind retransmise prin intermediul companiei de sateliţi SES. Oferta Orange TV constă în 100 de televiziuni, 40 de fiind High Definition, iar dintre acestea 26 sunt în premieră retransmise în România.

Orange România a obţinut în prima jumătate a anului venituri de aproximativ 450 milioane euro, valoare apropiată de cea raportată pentru aceeaşi perioadă a anului trecut, pe fondul unei creşteri a numărului clienţilor companiei cu 154.000, la 10,2 milioane, şi a diminuării tarifelor de interconectare. Astfel, veniturile Orange România au coborât cu 0,6%, de la 452 milioane euro în primul semestru al anului trecut la 449 milioane euro, dar au urcat uşor în trimestrul al doilea, cu 0,2%, la 230 milioane euro, potrivit unui comunicat transmis joi de operator, mai anunţă Mediafax.ro.


5 comentarii despre subiectul „Orange Tv, 300.000 abonaţi în 2015 ?”:
Anonim

Domnule cine sunt acestia mediaxax vad ca le stie pe toate, isus cumva!!.Daca nu au atitia abonati pina in 2015 sa raspunda daca nu e asa sa se auto sesizeze DNA-ul pentru reclama falsa si ducere in eroare.Daca fac atitia abonati inseamna ca celelealta DTH-uri sa dea faliment sa ramina numai orange.Cit de curind apare OTV,ei dau si antene gratis e bine dar acolo mai exista un DTH si lumea sar putea muta pe 16"

Anonim

Daca mentin taxele de instalare si activare.....sigur nu vor avea

Anonim

Acum ca si OTV ve emite pe satelit 16" unde e si FreeSat ,cei ineresati de OTV se va muta pe acest satelit mai ales ca DD dau antene gratuit,e posibil ca FreeSat s-ai aiba in grila de programe.Si multa lume nu se mai muta de colo colo s-au invatat cu ce au.De unde sa mai vina la orange?

Anonim

Asteptam reducerile de preturi la abonamente din iarna, renuntarea la taxa de instalare si activare, diversificarea grilei de hd-uri... asa poate sa stranga ceva abonati.

George

nu merge. cartoon network boomerang nickelodeon si axn spin merge dolce tv. orange tv.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile