miercuri, 24 iulie 2013

Televiziunile Viasat au lansat 4 noi website-uri pentru România

Viasat Broadcasting, compania care distribuie în România canalele documentare pay-TV Viasat Explorer, Viasat History și Viasat Nature, dar și canalul pay-TV de filme, TV1000, anunță lansarea noilor website-uri, dedicate fiecăruia dintre aceste canale, anunţă Evenimentul Zilei.

De acum, telespectatorii vor putea găsi detalii despre programul canalelor Viasat, emisiuni, filme, staruri, dar și multe alte informații, accesând direct website-ul fiecărui canal.

Viasat Explorer se adresează celor care caută fiori și aventură, călătorii, gadget-uri, furia naturii și legende ale unor criminali celebri. Viasat Explorer are un palmares impresionant de emisiuni de succes de la producători celebri, precum BBC, Channel 4 şi Freemantle, palmares ce include o serie de documentare în premieră europeană exclusivă sau emisiuni găzduite şi prezentate de diferite personalităţi. Toate detaliile le găsiți de acum pe viasatexplorer.ro.

Viasat History împletește istoria antică și modernă, biografiile și cultura populară, aduse pe ecran printr-o varietate de formate TV - de la documentare premiate până la dramatizări istorice captivante. Puteți urmări o gamă largă de programe istorice, politice şi culturale şi veți fi martorii măririi şi decăderii civilizaţiilor antice şi moderne, ai unor importante descoperiri şi realizări. Emisiuni de succes preluate de la producători de top vă vor prezenta istoria ştiinţei, a sportului, muzicii, afacerilor şi conflictelor militare, precum şi portrete biografice ale celor mai mari personalităţi ale istoriei. În completarea acestor documentare deosebite, Viasat History vă prezintă cele mai bune filme cu subiect istoric, şi mini-seriale premiate la diferite festivaluri de profil. Istoria prinde viață pe viasathistory.ro


Viasat Nature este un canal documentar premium, care nu difuzează publicitate și propune telespectatorilor un program alcătuit din documentare premiate, cu impact vizual puternic, despre faună, natură, viața în sălbăticie și îngrijitori de animale. Urmărim peripețiile emoționante ale medicilor veterinari, experților în viața animalelor sălbatice și celebrităților, în călătoriile lor fascinante printre secretele naturii, pe parcursul cărora întâlnim prădători periculoși, animale adorabile de casă și animale sălbatice din toată lumea. Documentarele provin de la case de producție respectate, iar canalul transmite 24 de ore pe zi. Privește și experimentează pe viasatnature.ro.

Lansat în România în toamna anului 2005, TV1000 este un canal de filme ce difuzează non-stop producții spectaculoase, cu staruri de renume mondial, neîntrerupte de pauze publicitare. De la succese de casă hollywoodiene, până la pelicule independente, premiate la cele mai cunoscute festivaluri de film ale lumii, TV1000 îți aduce în casă cele mai faimoase staruri ale lumii, în cele mai mari roluri ale lor. Întotdeauna staruri, acum și pe tv1000.com.ro.


2 comentarii despre subiectul „Televiziunile Viasat au lansat 4 noi website-uri pentru România”:
Anonim

FARTE BINE,SUNT CELE MAI BUNE CANALE de DOCUMENTARE

Anonim

BRAVO VIASAT

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile