marți, 23 iulie 2013

O televiziune înfruntă prejudecăţile împotriva femeilor în lumea arabă

Arabia Saudită lansează un canal de televiziune prin satelit pe 25 iulie, pentru a contesta stereotipurile la care sunt supuse femeile arabe și musulmane.

Canalul va apartine de compania  Ideas Arabia, condusă de omul de afaceri Sheikh Yusuf bin Awad Al-Ahmadi si va fi destinat promovării  capacităților femeilor saudite, deseori ignorate in activitatile importante din lumea arabă.

Discutand la evenimentul de lansare, Abdullah Al-Nazawi, presedintele consiliului, a declarat: "Obiectivul canalului este de a scoate în evidență abilitățile femeilor, tradițiile, cultura, educația, gândirea islamică și problemele cu care se confruntă  în general femeile arabe și femeile saudite în special".

Grila de programe va acoperi o varietate de domenii care exploreză nevoile si aspirațiile femeilor, inclusiv din tehnologie, politică, cultură, știință, educație, psihologie și medicină.

La evenimentul de lansare a canalului au participat si Ministrul de informatii Abdul Aziz Khoja și președintele Autorității Generale pentru reglementarea Audiovizualului, Riyaz bin Kamal.


Un comentariu despre subiectul „O televiziune înfruntă prejudecăţile împotriva femeilor în lumea arabă”:
Anonim

Femeile nu sunt doar niște fabrici de copii ! Au și ele sentimente, judecată, calități culinare. Bărbații ce au pe lângă asta, forță brută și poftă de *** continuu ? Oamenii care își bat joc de femei ar trebui închiși pe viață ! Fără ele ar mai fi existat bărbați ? Nu cred !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile