joi, 29 august 2013

130 MILIARDE de dolari ar putea ajunge în seifurile Vodafone

Vodafone Group ( compania mamă ) a confirmat că este în discuții cu Verizon Communications pentru a vinde participatia sa de 45% din joint-venture Verizon Wireless, a doua cea mai mare companie de telefonie mobilă din SUA. Vodafone a declarat că nu există certitudinea ca se va ajunge la un acord.

Declarația urmează unei stiri publicate de Wall Street Journal care anunta reluarea discuțiilor privind vânzarea dintre cele doua companii.

Discuții anterioare au existat asupra pretului, iar Verizon incearca să plătească aproximativ 100 de miliarde de dolari pentru pachetul Vodafone sau chiar 130 de miliarde dolari, cum au anuntat surse familiare cu posibila tranzactie.

Verizon speră sa finanțeze afacerea printr-o combinatie de numerar si actiuni. Recenta creștere a actiunilor Vodafone, precum si cresterea ratelor dobânzilor a determinat compania Verizon să incerce sa incheie afacerea, pentru a evita o preluare mai costisitoare în viitor, din cauza că 60 de miliarde dolari vor fi atrase din imprumuturi.


Niciun comentariu despre subiectul „130 MILIARDE de dolari ar putea ajunge în seifurile Vodafone”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile