joi, 22 august 2013

Adrian Sârbu va lansa o nouă afacere media

Presedinte si CEO al Central European Media Enterprises (CME), Adrian Sarbu a demisionat după aproape două decenii de la companie, pentru a demara o noua afacere media in care va investi si CME.

CME a declarat ca Sarbu intenționează să dezvolte o nouă afacere de conținut media anul viitor și, sub rezerva aprobării prealabile a consiliului, CME va achizitiona o participatie de pana la 3 milioane dolari (2,25 milioane €) din aceasta nouă afacere a lui Adrian Sârbu.

Noua afacere a lui Adrian Sarbu in care CME va investi este confirmată parţial şi de concluzia finala a declaratiei lui Ronald Lauder, fondatorul CME: "Suntem recunoscatori pentru conducerea lui Adrian pe parcursul anilor și asteptam cu nerabdare să colaborăm cu el şi in viitor. "

Sârbu va înființa o nouă companie media, dar după data încetării contractului actual cu CME ( 1 ianuarie 2014 ).

Deși demisia lui Sarbu intra în vigoare imediat, CME a declarat că va continua să fie prezent până la acea dată, pentru a asigura "o tranziție ordonată." În această perioadă, Sarbu va continua să primească salariul său actual și beneficiile suplimentare și după 1 ianuarie va primi plăți compensatorii de 5,4 milioane dolari. El are, de asemenea, dreptul de prima negociere în cazul in care CME alege să vândă orice divizie media deținută, până pe 31 decembrie 2015.


3 comentarii despre subiectul „Adrian Sârbu va lansa o nouă afacere media”:
Anonim

Digi ? Ceva cu Digi? ;)

Anonim

Face Cancan Tv. Nu face imic cu RCS, alea sunt zvonuri.

Anonim

pamflet despre demisia lui Adrian Sarbu
trebuie neaparat sa vedeti!! :-)

https://www.youtube.com/watch?v=6RG7Bl_mwxI

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile