joi, 22 august 2013

"Rambo", serial de televiziune

Entertainment One a făcut echipă cu Avi Lerner și Nu Image pentru a produce un serial de televiziune bazat pe franciza de filme Rambo.

Potrivit companiilor mentionate, Sylvester Stallone este în negocieri pentru a fi implicat în proiect la un nivel creativ, precum si foarte posibil pentru a prelua rolul original al personajului Rambo.

EOne și Nu Image au in plan să dezvolte serialul pentru a fi distribuit televiziunilor din SUA, dar și televiziunilor pe plan internațional.

Bazat pe nuvela lui David Morrell, "First Blood", actiunea filmului Rambo este centrată pe aventurile unui veteran al Razboiului din Vietnam și al Beretelor Verzi ( Sylvester Stallone ), care este antrenat în multe tehnici de supravietuire, arme, lupte corp la corp și război de gherilă.

Franciza este formată din 4 filme: First Blood, Rambo First Blood Part II, Rambo III și Rambo.

"Fani Rambo există in intreaga lume și suntem încrezători că vom produce in curand acest nou serial de succes pentru toti iubitori ai genului", a declarat John Morayniss, CEO al eOne TV.

Avi Lerner a completat: "Sunt încântat de perspectiva de a colabora din nou cu bunul meu prieten Sly pentru continuarea aventurilor lui Rambo."

Lerner si Stallone au lucrat împreună la filmul Rambo din 2008 și au planificat si a cincea continuare pentru cinema, dar productia la Rambo 5 a fost pusă deocamdată în așteptare.

Cei doi colaboreaza si la franciza Expendables, în prezent filmând în Bulgaria.

Seria Rambo TV va fi produsă de eOne în asociere cu Lerner și Nu Image, cu Morayniss și Lerner ca producători executivi.


Niciun comentariu despre subiectul „"Rambo", serial de televiziune”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile