vineri, 23 august 2013

Andreea Mantea şi Roxana Ciuhulescu demisionează, Andreea Marin revine în televiziune

În timp ce Andreea Mantea şi Roxana Ciuhulescu demisionează de la televiziunile unde au lucrat o perioadă indelungată, Andreea Marin revine în televiziune cu noi surprize.

Demisia Andreei Mantea ( 26 de ani ) de la televiziunea Kanal D a fost un soc pentru fanii “WowBiz”, pe care Andreea o prezenta alaturi de Mădălin Ionescu. Andreea Mantea si-a dat demisia de la Kanal D pe 20 august 2013. Desi se spune ca avea un salariu de 12000 de euro, Andreea Mantea nu se plange, existand zvonuri ca va colabora cu Prima Tv pentru a prezinta emisiunea "Mărul discordiei", din toamnă. Pentru locul rămas liber la Kanal D se lupta Oana Roman, Adelina Pestriţu şi Cristina Şişcanu.


De la trustul Pro a demisionat Roxana Ciuhulescu ( 34 de ani ), ce a prezentat emisiunea Pro Motor timp de 13 ani. "Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 13 ani de cand lucrez in familia ProTv. In toamna lui 2000 faceam cunostinta pentru prima data cu emisiunea, atunci cand am participat la casting-ul pentru emisiunea ProMotor. Publicul m-a votat si asa am ajuns la cârma celei mai longevive si mai cunoscute emisiuni auto", a delcarat pe blogul său prezentatoarea Roxana, care s-a implicat in doua activitati personale legate tot de automobilism si care probabil i-au ocupat mare parte din timp: o scoala de pilotaj si conducere defensiva şi o alta scoala de soferi denumita "Teo", pentru care reprezinta imaginea firmei. Desi are un soţ foarte bogat, Roxana Ciuhulescu a decis sa predea aceste cursuri, pentru a rămâne activă, castigând până 1500 de euro pe lună. Roxana Ciuhulescu este insa doar imaginea şcolii de şoferi „Teo", iar de aici nu câştigă nimic. Patronul de la „Teo", Marius Teodorescu, este un prieten de familie şi tot el i-a pus volanul în mână. „În această colaborare nu e vorba despre un onorariu. Roxana mi-a fost elevă la şcoala de şoferi şi mi-e prietenă de familie", a explicat patronul, Marius Teodorescu. Oare cât câştiga la Pro Tv ?

Andreea Marin ( 38 de ani ) , care a prezentat o perioada indelungata ( 18 sezoane ) emisiunea "Surprize, surprize", revine la TVR.

Noua emisiune va fi una asemănatoare ca si tematică, dar totusi diferita ca format.

Andreea Marin spune ca vrea sa aduca pe ecran oameni valorosi si povesti adevarate, nu contrafacute ca la alte posturi tv, dar si că va schimba vieţi in bine.


Un comentariu despre subiectul „Andreea Mantea şi Roxana Ciuhulescu demisionează, Andreea Marin revine în televiziune”:
Anonim

Plecarea Andreei Mantea de la Kanal D a fost o adevărată bombă, pentru că bruneta declarase în numeroase rânduri cât de bine se simte la postul de televiziune unde lucra.

Însă, se pare că volumul de muncă enorm şi-ar fi spus cuvântul. Chiar dacă la Kanal D se afla în direct doar două ore, de luni până joi, Andreea muncea încă 10: "Stăteam 12 ore pe zi la muncă, nu ştiam cum să fac să fie bine şi când nu era totul perfect, nu aveam linişte. Ştiu foarte bine ce am muncit şi cât am muncit. Şi acum nu mă grăbesc să aleg greşit, ci vreau ceea ce m-ar face fericită, ce m-ar împlini... Mă gândesc... Mi-am dat câteva zile, dar trebuie totuşi să dau un răspuns repede".

Andreea Mantea a ţinut să desmintă zvonurile privind faptul că plecarea ei ar vaea legătură cu o negociere de salariu eşuată. "Nu s-a pus niciodată problema de bani la mine. Chiar nu! Atât timp cât te duci cu zâmbetul pe buze la muncă şi ai sufletul liniştit, nu e cazul", a mai spus Andreea Mantea pentru ziarulring.ro

Liberă de contract, bruneta e ofertată acum de mai multe televiziuni, care i-au făcut deja propuneri care mai de care mai atractive, iar în câteva zile va trebui să şi aleagă dacă vrea să prindă noul sezon TV.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile