vineri, 23 august 2013

Un actor american cere televiziunii să evolueze

Kevin Spacey, un binecunoscut actor si regizor american, a rugat televiziunile sa aiba curajul de a adopta noiile tehnologii, cum ar fi serviciile la cerere cu plată, pentru a intra în ceea ce ar putea fi o a treia etapă de aur pentru televiziune.

La o conferinta de la Festivalul de televiziune de la Edinburgh, Spacey a spus că o revoluție în privinta modului în care telespectatorii consumă televiziune început deja în industrie, odată cu lansarea serviciile la cerere ale HBO, AMC si Netflix.

"Publicul vrea control si libertate in a viziona productiile video atunci când si cum doresc. Oameni buni, trebuie sa oferim publicului ce doreste, atunci când doreste, în forma pe care o doreste, la un preț rezonabil, iar publicul va plăti mai mult pentru ceea ce vede", a spus Spacey.


El a avertizat că radiodifuzorii tradiționali ar putea rămâne în urmă, ca urmare a avangardei acestei revoluții in industria tv, existand riscul inerent al incapacitatii unor televiziuni de a răspunde la schimbare.

"Provocarea noastră acum este de a menține flacăra aceastei revolutii tehnice, dar şi să continuăm căutarea de noi talente", a mai adăugat el.

Spacey consideră că prin furnizarea de conținut captivant la prețuri rezonabile, dar si imagine si sunet de calitate, industria de film si televiziune ar putea să învingă provocările piratării drepturilor de autor.


Niciun comentariu despre subiectul „Un actor american cere televiziunii să evolueze”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile