miercuri, 21 august 2013

Cât câştigă vedetele de televiziune

Nu vorbim de "vedetele" autohtone, ale căror salarii, deşi par foarte mari comparativ cu cele ale românului de rând, nici nu se compară cu cât câştigă adevăratele vedete de peste ocean.

Cel mai bine platit moderator este Jon Stewart. El prezinta emisiunea “The Daily Show” si castiga 25-30 de milioane de dolari pe an.

Emisiunea “The Daily Show” a primit deja mai multe premii Emmy. Jon Stewart este foarte apreciat si de publicul tânăr şi activ.

Emisiunea sa din genul show"political-comedy" atrage din acest motiv publicitate serioasă.

Alti prezentatori bine platiti sunt Jay Leno ( emisiunea “Tonight”de la NBC ) si David Letterman ( emisiunea “Late Show” de la CBS ), care câştigă fiecare câte 20 de milioane dolari.

Jurnalistii primesc si ei salarii extraordinare. Matt Lauer are salariul anual de 22-25 milioane dolari, bani pe care îi primeste de la NBC.

Megyn Kelly primeste de la Fox News Channel 6 milioane de dolari.

Si pentru ca la americani in categoria vedetelor de televiziune nu intră "siliconatele" cu IQ cât numărul meu de la pantofi, ci doar prezentatorii si protagoniştii talentati din serialele tv, trebuie sa amintim si câtiva actori de televiziune.

Ashton Kutcher câştigă 750000 dolari la fiecare episod din serialul “Doi bărbaţi şi jumătate”.

Mark Harmon ( agentul Gibbs din “NCIS: Poliţia militară”) primeste 525.000 de dolari pe episod, plus un procent din profit.

Johnny Galecki, Jim Parsons şi Kaley Cuoco din “Big Bang Theory” sunt platiti fiecare cu câte 325000 dolari pentru un episod.

Claire Danes (“Homeland”) este platit cu 250000 dolari pe episod.

Si Michael Weatherly (“NCIS:Poliţia militară”) primeste tot 250000 dolari pe episod.

Peter Dinklage (“Urzeala tronurilor”) primeste 150000 dolari pentru fiecare episod.


Niciun comentariu despre subiectul „Cât câştigă vedetele de televiziune”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile