miercuri, 21 august 2013

Console gratuite de jocuri Xbox One

Microsoft oferă gratuit noua consola de jocuri Xbox One si kitul complet de dezvoltare jocuri video pentru a încuraja mici echipe de programatori sa realizeze titluri pentru viitoarea consolă.

Hardware echivalent de productie pentru Xbox One costa mii de euro.

Un expert a declarat că măsura ar putea ajuta la o percepție asupra Xbox One mult mai "indie-friendly" decat are Sony.

"Microsoft are nevoie să fie mai puternic in privinta mesajului despre această ramură a industriei de jocuri", a declarat Ed Barton, director mass-media de la firma de cercetare Strategy Analytics.

"Compania a fost întotdeauna talentată la sprijinirea firmelor mari, cu echipe puternice cu sute de angajati, dar si-a dat seama trebuie să demonstreze că poate să permita dezvoltarea jocurilor şi de catre un singur programator.

"Nimeni nu știe de unde va sosi un joc cu la fel de mare succes ca Minecraft. Exista o parte a publicului care iubeste jocuri independente ca Journey, care fac ecosistemul consolei mult mai interesant ".

Aşadar, daca te consideri proceput in realizarea de jocuri, cere la Microsoft o consola Xbone One. Nu stim care sunt conditiile, dar probabil trebuie sa demonstrezi ceva talente in programare.


Niciun comentariu despre subiectul „Console gratuite de jocuri Xbox One”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile