luni, 5 august 2013

Digi Sport 2 va fi lansat în Slovacia

În grila de programe a platformei prin satelit ( DTH  ) Digi TV Slovacia a fost adaugată în teste o nouă televiziune, având denumirea de Digi Sport 2 Slovacia, care este de fapt al doilea program Digi Sport.

Digi Sport 2 a apărut in locul care anterior a aparţinut muzicii cehe, respectiv canalul Ocko şi este parte a unui plan de a extinde ofertele de sport slovace.

În acest sens, Slovak Telekom, proprietarul actual al Digi TV Slovacia a decis să includă în grila DTH-ului 6 televiziuni noi, una dintre acestea fiind Digi Sport 2 Slovacia.

Intradevăr, ceea ce a promis Miroslav Majoros, presedinte si CEO al Slovak Telekom, la achizitionarea Digi Tv Slovacia, incepe sa prindă tot mai mult contur: "Scopul nostru pe termen mediu este de a ne extinde portofoliul și a crește pe segmentele strategice propuse, cum ar fi televiziunea digitală. DIGI Slovacia a fost aleasă datorită bazei de clienti clar stabilite și disponibilitatii serviciilor sale. Eu cred că achiziția va oferi pentru clienții noștri existenti și viitori mai multe avantaje. Ambiția noastră este de a combina cele mai bune tehnologii, pentru a oferi o grila importantă de programe de televiziune digitală în Slovacia".

Asadar, iată ca o marcă româneasca se dezvoltă peste hotare, chiar dacă nu mai apartine de proprietarul original.

Canalul afişează deocamdată un anunţ:

"Stimati clienti DIGI,
foarte curând va începe emisia televiziunii Digi Sport 2
Vă mulțumim pentru înțelegere."

Parametrii tehnici de receptie sunt:

Satelit Intelsat 10-02 ( 1 ° W ), frecventa 12.643 GHz, polarizare Verticala, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, criptat CA Nagra Media Access ( se poate receptiona cu abonament la Digi Slovacia).


Un comentariu despre subiectul „Digi Sport 2 va fi lansat în Slovacia”:
Anonim

DigiSport HU de exemplu sta foarte prost la transmisi live, de exemplu

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile