sâmbătă, 17 august 2013

Documentarul biografic "Steve Jobs: Hipiotul milionar în dolari", la BBC Knowledge

Documentarul biografic "Steve Jobs: Hipiotul milionar în dolari" va fi difuzat, luni, de la ora 22.00, la BBC Knowledge, anunţă postul de televiziune, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Documentarul îl prezintă pe cofondatorul companiei Apple Steve Jobs, un tip cu plete în tinereţe, cu o reputaţie de certăreţ, care, deşi a abandonat colegiul, avea o ambiţie infinită şi era un perfecţionist care îi inspira pe cei din jurul lui. Un om al contradicţiilor, Steve Jobs a stăpânit arta de a profita de pe urma progresului exploziv al tehnologiei informaţiei.

"Steve Jobs: Hipiotul milionar în dolari" prezintă interviuri cu inventatorul World Wide Web (www.), Sir Tim Berners-Lee, confondatorul Apple Steve Wozniak, experta în domeniul mărcilor Rita Clifton şi cu actorul şi pasionatul de Apple Stephen Fry.


Apple este o marcă definitorie pentru consumerism şi a devenit una dintre cele mai mari corporaţii din lume, produsele sale adaptându-se permanent dorinţelor moderne.

Documentarul "Steve Jobs : Hipiotul milionar în dolari" decodează formula care a dus Apple dintr-un garaj suburban la reputaţia unei companii cu supremaţie globală.

BBC Knowledge s-a lansat pentru prima dată în 2013 în Cipru, Ungaria, România şi Slovenia. În România, televiziunea BBC Knowledge poate fi recepţionată în reţelele Romtelecom, Digi şi Orange TV, mai anuţă Mediafax.


Niciun comentariu despre subiectul „Documentarul biografic "Steve Jobs: Hipiotul milionar în dolari", la BBC Knowledge”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile