sâmbătă, 17 august 2013

Televiziunile beIN SPORT, un succes internaţional

Cele mai noi doua programe  ale beIN SPORT, reteaua internationala de televiziune dedicată sporturilor, sărbătoresc prima aniversare.

Pe parcursul anului, beIN SPORT in engleza si spaniola au televizat mii de ore de evenimente sportive exclusive, care a inclus unele dintre competitiile de top din aceasta perioada.

Bein Sport este o rețea globală de canale de sport deținute în comun și operată de către Qatar Investments Sport (un afiliat al Al Jazeera Media Networks) și Turner Broadcasting System (o filială a Time Warner). Reteaua are în prezent si trei canale din Franța ( Bein Sport 1, Bein Sport 2 și Sport MAX), dar a lansat si două canale pentru Statele Unite ale Americii (engleză și spaniolă), în luna august 2012. Canalul detine, de asemenea, drepturile de difuzare pentru mai multe discipline sportive in Canada, in ciuda faptului care nu au încă autorizația de a emite în Canada.

În Franța, Bein Sport deține drepturile de difuzare pentru turnee majore din Asociația de Fotbal Franceză, inclusiv Ligue 1, dar si din Bundesliga, Liga Campionilor și Campionatul European de Fotbal. În Statele Unite și Canada, Bein Sport deține drepturile de difuzare pentru La Liga, Serie A, Ligue 1, Copa del Rey, calificarile pentru Cupa Mondială America de Sud și Campionatul de fotbal englezesc, plus programele difuzate de televiziunea Barça Tv ( a clubului de fotbal FC Barcelona ).

În Indonezia, Bein Sport este disponibil din iulie 2013 si au dreptul de a difuza Serie A din Italia, Ligue 1 franceză, Major League Soccer (MLS), ligile naționale din Brazilia și detin parteneriat cu MP & Silva pentru difuzare in limba engleză a Premier League din Anglia pentru sezoanele din 2013-2014 si 2015-2016.

Programele au inclus pe langa fotbal de club sau internațional si alte competitii sportive, cum ar fi cursele de hipism Million Dollar din Dubai, ciclism ( FIM Superbike Championships) , sporturi cu motor ( Superbike World Championship ), handbal (EHF Champions League - Team Handball ), rugby ( Super League, Australian National Rugby League sau seria State of Origin ).

beIN SPORT a lansat de asemenea beIN SPORT Play, un serviciu de televiziune HD unde abonatii se pot autentifica si avea acces on-line complet la Bein SPORT in engleza si spaniola, inclusiv la meciuri complete in direct.

"Această rețea a devenit rapid o destinație principală pentru pasionatii internaționali de programe sport în direct și in exclusivitate," a declarat Nasser Al-Khelaifi, presedintele beIN SPORT.

"Pe parcursul anului trecut, am avut un succes extraordinar, dincolo de așteptările noastre. In anul urmator, știu că vom continua să ne surprindem atat pe noi, cat si pe fanii rețelei noastre de prima clasă.", continua presedintele beIN Sports fără falsă modestie, care oricum nu îşi avea locul la asemenea calitate de programe.

Probabil beIN SPORT ar fi o televiziune ideala pentru a fi preluata si de operatorii de servicii de televiziune din ţara noastră. Deşi poate e un vis prea indepărtat.


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunile beIN SPORT, un succes internaţional”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile