miercuri, 21 august 2013

Logo-ul HbbTV va fi prezent pe receptoarele compatibile

Hybrid Broadcast Broadband TV sau "HbbTV" este o nouă inițiativă pan-europeană importantă care vizează armonizarea livrarii de continut de divertisment si informare, difuzat prin internet de bandă largă către consumatorul final, prin televizoare și receptoare conectate.

Prin adoptarea HbbTV, consumatorii pot accesa noi servicii de la furnizorii de divertisment, cum ar fi televiziune, video la cerere (VoD), publicitate interactivă, voting emisiuni, jocuri și rețele de socializare, precum și serviciile legate de programul tv, cum ar fi teletext și EPG.

Asociația HbbTV și-a anunțat planurile de a licenția logo-ul HbbTV pentru producătorii de electronice de larg consum.

Orice producator de receptoare HbbTV poate acum utiliza logo-ul direct pe dispozitiv pentru a indica compatibilitatea cu standardul, în plus față de materialele promoționale tipărite sau online.

"Utilizarea logo-ului HbbTV este un mod excelent pentru producatorii de dispozitive de larg consum de a demonstra certificarea HbbTV și interoperabilitatea acestor receptoare", a declarat Klaus Illgner, președinte la Asociația HbbTV.

"Ca standard ce continuă să câștige teren în jurul lumii, logo-ul nostru va deveni mult mai familiar pentru consumatorii care se bucura de televiziune HbbTV", a concluzionat presedintele HbbTV.

Înainte de a primi aprobarea de utilizare a logo-ul HbbTV, dispozitivele trebuie să treacă suita de teste ale Asociației HbbTV, în scopul verificării compatibilităţii.

Procesul de certificare asigură conformitatea produselor compatibile HbbTV , oferindu-se două tipuri de teste obligatorii: prin auto-testare si la un centru de testare înregistrat.


Niciun comentariu despre subiectul „Logo-ul HbbTV va fi prezent pe receptoarele compatibile”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile