marți, 20 august 2013

Motorvision HD la Orange TV

Motorvision TV, televiziunea premium germană dedicată fanilor motoarelor, se va extinde pe noi piețe.

Varianta internațională în High Definition (HD) în limba engleză a fost sau va fi lansată în luna august în Grecia, Slovenia și România.

În Grecia, Motorvision HD este distribuit de platforma cu plata OTE.

În România, canalul este parte a ofertei Orange TV, iar in Slovenia va fi disponibil pe platforma tv prin protocol IP Telekom Slovenije.

La Orange Tv, Motorvison HD va fi oferit in pachetul Universe.

Distributia Motorvision HD in Europa este asigurata de US Media, fondat de James Welles la München, dar si de compania 3Vision Distribution din Londra.

Negocieri sunt în curs de desfășurare cu platforme interesate din alte țări europene.

Motorvision HD este operat cu o licență eliberată autoritatea bavareză BLM.

Canalul, care oferă noutati despre masini, life-style si sporturi cu motor, poate fi acum receptionat în peste 35 de țări.

În Orientul Mijlociu și Africa de Nord este disponibil prin reţeaua Orbit Showtime rețea (OSN), iar in Asia prin TrueVisions Thailanda. Telespectatorii în Germania, Austria și Elveția pot receptiona Motorvision TV exclusiv prin DTH-ul Sky Deutschland.


2 comentarii despre subiectul „Motorvision HD la Orange TV”:
Anonim

Acum au anuntat si oficial pe Orange.ro un comunicat: "Orange le oferă pasionaţilor de vehicule motorizate canalul Motorvision HD, în premieră prin serviciul Orange TV.
Motorvision HD este un program care include cele mai recente emisiuni despre lansările din lumea auto, maşini sport, maşini de colecţie, automobile de lux, prototipuri, dar şi emisiuni despre motociclete sau bărci de viteză. Pe lângă toate acestea, postul oferă cele mai noi informaţii despre competiţiile din domeniul sporturilor cu motor, precum Cupa Porsche Carrera, Ferrari Challenge sau Superstars World. Toate acestea în format HD (high definition).
Disponibil acum pe televizor şi computer, prin satelit şi prin internet, iar în curând pe smartphone şi tabletă, serviciul Orange TV oferă acces la cel mai mare număr de canale HD din România (peste 40).
Clienţii Orange TV pot alege unul dintre cele trei abonamente disponibile, Local HD, World HD sau Universe HD, în funcţie de programele pe care doresc să le urmărească. Acestea oferă acces la canale româneşti şi internaţionale pe gusturile tuturor membrilor familiei: canale de interes general, de ştiri, muzică, filme, sport, documentare ori canale TV pentru copii, într-un mix optim de canale HD şi SD (standard definition).
Motorvision HD este oferit în cadrul abonamentului Universe HD, care include 95 de canale româneşti şi internaţionale, dintre care 37 în format HD. Tariful pachetului porneşte de la 8,4 euro, preţ disponibil pentru abonaţii la serviciile de telefonie Orange.
"Prin intermediul Orange TV aducem cel mai bogat şi mai variat conţinut HD din România, disponibil în cadrul unei game extinse de canele TV. Ne bucurăm că, de acum, le putem oferi în exclusivitate pasionaţilor de sporturi şi vehicule cu motor canalul Motorvision HD. În continuare vom pune accentul pe extinderea numărului de canale HD din oferta Orange TV, astfel încât utilizatorii de televiziune să poată urmări emisiunile preferate la cea mai bună calitate audio-video." a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România."

Anonim

BRAVO ORANGE SUNTETI CEI MAI TARI ATI SCOS TARA DIN MANA SMECHERILOR MEDIA. EX CEL MAI PARSIV FOCUS

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile