marți, 3 septembrie 2013

100 GB trafic inclus la Cosmote, cu viteze de până 75 Mbps ?

COSMOTE România, cel de-al treilea operator de comunicaţii mobile de pe piaţa locală, a tranformat portofoliul Connect sub numele Connect Unlimited, oferind trafic de date în bandă largă la viteze ridicate, atât în reţeaua 3G, cât şi în cea 4G ( acolo unde există acoperire ), anunţă economica.net.

Connect Unlimited include între 3 GB (promoţional) şi 100 GB trafic de date în bandă largă, cu viteze maxime de download care încep de la 21.6 Mbps şi urcă până la 75 Mbps, cu preţuri între 10 euro/lună şi 30 de euro/lună (TVA inclus).

Noile abonamente sunt disponibile atât pentru clienţii noi, cât şi pentru cei existenţi, business sau persoane fizice. După ce traficul inclus este consumat, clienţii continuă să aibă acces la internet, fără costuri adiţionale (la viteza de 128 kbps).


Prin intermediul noului portofoliu, COSMOTE România anunta ca oferă cel mai mare trafic de date mobil inclus de pe piaţa din România, cu noul Connect Unlimited+ 30. Pentru 30 euro/lună (TVA inclus), clienţii beneficiază de 100 GB trafic inclus la viteze de download de 75 Mbps prin reţeaua 4G.

Abonatii care aleg până pe 2 octombrie 2013 unul dintre planurile tarifare Connect Unlimited 10, Connect Unlimited 13, Connect Unlimited 16 şi Connect Unlimited+ 22 se pot bucura de o ofertă promoţională având cu 50% mai mult trafic inclus în beneficiile lunare. Ââ

Reţeaua 4G este disponibilă fără costuri suplimentare pentru Connect Unlimited+ 22 şi Connect Unlimited+ 30.

În cazul în care clienţii depăşeşc traficul inclus şi doresc să revină la viteza iniţială, aceştia au la dispozitie două extraopţiuni, Extra GB şi 4G Extra, pentru 3.72 euro (TVA inclus).

Astfel, clienţii Connect Unlimited 10, Connect Unlimited 13 şi Connect Unlimited 16 pot activa opţiunea Extra GB şi vor beneficia 1 GB trafic de date adiţional la viteza iniţială de 21.6/43.2Mbps, în timp ce clienţii Connect Unlimited+ 22 şi Connect Unlimited+ 30 pot activa 4G Extra şi pot avea 1 GB trafic adiţional la viteza iniţială de download de 75 Mbps, mai anunţă economica.net.


7 comentarii despre subiectul „100 GB trafic inclus la Cosmote, cu viteze de până 75 Mbps ?”:
Anonim

Ce folos ca au 75 Mbps daca dupa consumarea traficului ajungi la 128 kbps.

nicu

Anonim, cum reusesti sa consumi 100 gb pe luna pe telefon? Stai non-stop pe filme online pe telefon sau cum ?

Anonim

nu ma intereseaza daca se consuma sau nu dar limita de jos vad ca ramane ca in anii 90, daca tot creste viteza nu ar fi normal sa creasca si aia 128 kbps, sa ajunga macar la 1 Mbps ?

nicu

Pai in comentariu anterior te interesa. Eu am raspuns logic, tu te-ai razgandit in motivatii. Eu nu am nici 128 kb la Cosmote. :)

Anonim

nicu, recunosc, poate nu m-am exprimat prea bine, dar daca impart 75 Mbps la 128 kbps imi da 585, asta e problema, ca viteza scade de SUTE de ori pentru extratrafic.

Anonim

Salut! Motivatia pentru viteza mica dupa traficul inclus in abonament este pur tehnica (fallback to GPRS/EDGE). Nu vor sa-si mai incarce banda disponibila (care si asa este destul de limitata si impartita cu multi utilizatori). Recomand cu incredere un pic de studiu pe wiki.

Anonim

e moca comparative cu cei dau nemtii de ex. 50euro 10gb.
Asa ca nu mai comentati ca in Romania internet si telefon sunt pe degeaba.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile