sâmbătă, 21 septembrie 2013

360TuneBox, Filmbox Arthouse și Fast&Funbox HD, trei noi canale la Filmbox Live 2.0

Promitând noi canale tv, noi caracteristici și o experiență cu totul nouă, SPI International, care difuzează televiziuni localizate si pentru România, va lansa in curând o versiune actualizată a serviciului video online Filmbox Live, pe Smart TV, tablete și smartphone-uri, anunță compania citată de Rapid News.

SPI International, care este furnizor de televiziuni, filme si productii tv, spune că noua versiune 2.0, cu noua sa interfață și caracteristicile suplimentare, face mai simpla pentru utilizatori vizionarea mai multor canale Filmbox Live, dar oferă și o bibliotecă VOD de filme, meciuri, lupte MMA, prezentari de modă si documentare la cerere.

SPI International este furnizor de filme și programe de televiziune de peste douăzeci de ani și are alianțe de conținut cu companii cum ar fi Focus Features, Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathé, Lakeshore Entertainment, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Freemantle Corp și Tadem.

Filmbox Live 2.0 aduce trei noi canale: 360TuneBox, Filmbox Arthouse și Fast&Funbox HD.

Transmițând 24/7, televiziunea 360TuneBox îsi va propune sa abordeze fanii ale căror interese muzicale sunt dincolo de cele ale publicului larg și să ofere o mare varietate de videoclipuri muzicale de debut ale artiștilor din întreaga lume, transmise in format HD. Noul canal de muzică va difuza o adevărată varietate de genuri muzicale, de la rock la dance, de la urban hip-hop la rock și pop sau de la genul indie la muzică electronică.

Filmbox Arthouse este declarat că fiind primul canal din lume de filme de artă si independente, ce va difuza cele mai noi productii de la cele mai bune festivaluri, cum ar fi Sundance, cele de la Rotterdam, Venetia, Berlin si altele. Despre lansarea acestui canal am mai discutat pe HD Satelit in articolul de aici. Biblioteca actuală este formată deja din 300 de titluri, plus multe filme ale unor regizori la prima sau a doua productie, dar si documentare, filme clasice sau noi.

În contrast cu primele două, televiziunea Fast & Funbox HD va transmite acțiunea si adrenalina sporturilor extreme, diuzând curse auto, motocross, surfing, snowboarding, skateboarding, wakeboarding, bouldering, BMX, FMX, parașutism, schi, base jumping si altele asemanătoare.

Calitatea video a conținutului noului Filmbox Live 2.0 se va adapta automat la viteza de internet a utilizatorului, dar și în funcție de dispozitivele folosite.

Utilizatorii vor putea viziona toate filmele, clipurile video și canalele live în timp real, fără întreruperi publictare, dar vor putea crea si liste de redare, accesibile oricând, de pe orice dispozitiv.

Va exista posibilitatea întreruperii redării conținutului și apoi se va putea relua redarea din punctul unde a rămas, pe acelasi dispozitiv sau pe un dispozitiv diferit .


2 comentarii despre subiectul „360TuneBox, Filmbox Arthouse și Fast&Funbox HD, trei noi canale la Filmbox Live 2.0”:
Anonim

Par inedite ! Sper sa le bage si in Romania, mai ales ca sunt si HD !

Anonim

sincer nu agreez nimic ce e legat de filmbox!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile