luni, 16 septembrie 2013

GTA 5 a fost distribuit cumpărătorilor online înainte de lansarea oficială !

Amazon.co.uk a distribuit exemplare ale mult așteptatului joc video Grand Theft Auto 5 (GTA5), înainte de lansarea oficială de marți, încălcand interdictia stricta stabilita de producătorul de jocuri.

Cei mai mulți clienți care au precomandat jocul au inceput sa il primeasca sâmbătă, iar unii dintre acestia au anunțat "întâmplarea" prin intermediul retelelor de socializare.

Rockstar North, creatorul scoțian al jocului, a declarat ca investighează situatia, dar nu a facut alte comentarii publice.

Guyatt, purtătorul de cuvânt al site-ului IGN.com, a declarat pentru BBC: "Am primit o copie sâmbătă dimineața, pe care am cumpărat-o pentru mine si am fost foarte incantat. Dar este evident ca distribuirea jocului inainte de lansare va cauza probleme pentru Rockstar. Există aproximativ 2.000 de magazine care au în depozite jocul gata de lansare pentru marti, 17 septembrie, încât numărul de persoane care pot posta spoilere on-line este destul", a mai spus el.

Copii piratate ale jocului GTA 5 au ajuns deja online inainte de lansarea oficiala, cauzând si mai multe probleme companiei care a investit peste un sfert de milard de dolari in realizarea acestui titlu care a devenit astfel jocul ce a avut cel mai mare buget de productie din lume, sumă despre care am discutat in articolul de aici.


Un comentariu despre subiectul „GTA 5 a fost distribuit cumpărătorilor online înainte de lansarea oficială !”:
Anonim

Pai l-au trimis oamenii prin poșta si a ajuns mai repede decat trebuia, nu o fi calculat ca in Anglia aia de la posta sunt seriosi si lucreaza rapid si in weekend. :-).

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile