miercuri, 11 septembrie 2013

Romtelecom setează termen de plată mai mic și penalizări mai mari

8 zile mai putin la termenul de plată fără penalizări al facturilor Romtelecom si penalizări majorate dacă faceți plata după data scadentă sunt două noi măsuri luate de Romtelecom, care au fost anunțate clienților printr-o notificare transmisă cu facturile.

Termenul de plată fără penalizări a fost redus de la 22 zile la 14 zile din momentul emiterii, iar penalitatile cresc de la 0,15%/zi ( pentru intarzieri de maxim 15 zile ) si 0,35%/zi ( pentru intarzieri de peste 15 zile ) la 0,5% /zi din suma datorata. Deci orice factură se dubleaza ca valoare de achitat în 200 zile de penalizari de la termenul scadent.

Bineînțeles, conform legii, clienții care nu sunt de acord cu modificările propuse de Romtelecom pot cere printr-o scrisoare recomandată rezilierea contractului, printr-o notificare scrisă, fără a fi puși la plata de penalități.


7 comentarii despre subiectul „Romtelecom setează termen de plată mai mic și penalizări mai mari”:
Anonim

Romtelecom doar se aliniaza la politicile celorlalti operatori. Celalti tot asa procedeaza.

Anonim

m.am abonat la ei acu 3 saptamani pt acel smart box gratuit....cu 37 ron pe luna, viteza 6 mbps, dar si youtube.ul se blocheaza...tv online nu mai vorbesc. am o intrebare: e normal ca la 6 mb sa mearga asa rau ?? ms

Anonim

Da, e normal. Ia net de 100 Mbps.

costy79ro

De unde sa ia net de 100 Mbps ?

Anonim

De la altii. Sa schimbe operatorul. Pai cum ai vrea sa ii mearga bine fluxuri video mari pe 6 Mbps, adica 0,75 MB real pe secunda ?

Anonim

eu dau net 4mbps pe fiecare abonat si merge foarte bine pe online,pe tine sar putea sa nu te ajute placa video.

Anonim

multumesc mult. verific

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile