marți, 15 octombrie 2013

A început sezonul 4 din serialul "The Walking Dead"

Serialul "The Walking Dead", produs de AMC, a revenit cu al patrulea sezon pe micile ecrane din SUA în data de 13 octombrie 2013. Acest episod a avut cea mai mare audienta din istoria serialului.

Premiera primului episod din sezonul 4 a fost urmarită de 16,1 milioane de telespectatori, dintre care 10,4 milioane de adulti în vârsta de 18-49 ani, The Walking Dead" fiind în acest moment cel mai urmărit serial de televiziune din SUA pe această categorie de vârstă. Pe acest segment de public, "The Walking Dead" a depășit audienta oricărui program din anul 2013, inclusiv meciurile NFL. Compania AMC a spus că într-o săptămână de la lansare, serialul va atinge cu ușurință 20 de milioane de vizionări.

Debutul sezonului 4, cum era de așteptat, s-a dovedit un succes și pentru site-urile cu continut piratat. Potrivit TorrentFreak, primul episod a fost descarcat de mai mult de jumătate de milion de ori în primele câteva ore după difuzare, numai in SUA. Ciudat este faptul că SUA s-a clasat pe locul 1 pe lista de descărcări ilegale ale episodului, desi AMC l-a pus la dispoziție gratuit pentru americani, prin streaming, pe site-ul său oficial.


Niciun comentariu despre subiectul „A început sezonul 4 din serialul "The Walking Dead"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile