joi, 17 octombrie 2013

CNA a solicitat eliminarea canalelor Pro TV din grila Focus Sat

CNA a solicitat astazi DTH-ului Focus Sat să nu mai retransmită programele apartinand SC Pro TV SA, intrucat acordul dintre cele două părţi a expirat, iar trustul Pro a cerut sistarea retransmisiei, anunță Agerpres.

"Am primit o notificare de la Pro TV să încetăm retransmisia canalelor aflate în portofoliul acestora, notificare venită însă pe fondul unor negocieri aflate în curs. Contractul a expirat, e adevărat, însă părţile poartă negocieri dinaintea expirării lui, negocierile sunt în curs, aflându-se în stadiu avansat. Nu au încetat nicio clipă, au fost întâlniri stabilite între părţi atât înaintea notificării primite, cât şi după. (...) Această decizie a Pro TV vine pe fondul anterioarei lor decizii de a ieşi din must carry, deci se înscrie într-un context pe care îl cunoaşteţi, punând presiune cu atât mai mult pe operatorii de cablu", a declarat Irina Vârlan, director juridic la UPC şi Focus Sat.

Ea a precizat că a fost depusă la CNA o cerere de reactualizare a grilei de programe din care au fost eliminate canalele Pro.

"Între timp însă, negocierile nu au încetat nicio clipă, dimpotrivă, se desfăşoară la nivel înalt şi sunt într-un stadiu avansat. (...) Vă solicităm acordarea unei perioade de graţie care să ne permită nouă să ajungem la un acord", a adăugat Irina Vârlan.

Potrivit unui document trimis CNA de Focus Sat pe 5 septembrie, s-a primit din partea Pro TV SA o notificare de încetare a retransmisiei canalelor Pro TV, Acasă, Pro Cinema, Pro TV Internaţional, Sport.ro, Acasă Gold începând din 9 septembrie.


"Cu privire la acest fapt ne exprimăm surpriza privind o astfel de acţiune din partea Pro Tv, având în vedere negocierile existente între părţi aflate într-un stadiu avansat. Acţiunea Pro TV vine pe fondul recentei eliminări neaşteptate a canalului Pro TV din lista must-carry, decizie care ne afectează semnificativ activitatea în România. Decizia radiodifuzorului vis-a-vis de societatea noastră e în contradicţie şi cu asigurările date de acesta către CNA conform cărora telespectatorii vor putea urmări în continuare postul în aceleaşi condiţii, iar semnalul Pro TV nu va fi oprit în perioada în care postul de televiziune negociază noile condiţii cu operatorii de cablu", relevă documentul.

Sursa citată arată că acţiunea Pro TV poate avea un impact major asupra clienţilor Focus Sat, precum şi asupra pieţei de retransmisie de programe de televiziune în general.

"Referitor la notificarea SC Pro TV SA privitoare la retransmisia fără drept a programelor societăţii noastre de către Focus Sat România SRL, dorim să vă aducem la cunoştinţă că societatea noastră nu a eliberat companiei Focus Sat România accepturi de retransmisie pentru niciunul dintre canalele aparţinând Pro Tv SA şi că aceste canale se află în continuare în grila de programe a distribuitorului de servicii menţionat. Vă rugăm să ne sprijiniţi în demersul nostru de rezolvare a acestei probleme", se arată într-un document trimis la CNA de către SC Pro Tv SA, citat de către AGERPRES .


40 de comentarii despre subiectul „CNA a solicitat eliminarea canalelor Pro TV din grila Focus Sat”:
Anonim

...adevarat ca Focus e slab, dar nici dupa calitatea ProTv nu ma dau in vant.

Anonim

Daca nu au reusit sa se inteleaga cu Focus Sat, este foarte posibil sa mai apara astfel de situatii si cu alti operatori de televiziune. Sa nu uitam ca anul trecut a fost o problema si cu cei de la Dolce. Pe termen scurt pierderea este pentru cei de la Focus Sat, dar pe termen lung cei care vor avea mai mult de pierdut sunt cei de la Pro Tv.

Anonim

parerea mea este sa renunte toata romania la operatori de cablu si sa revina la vechile antene...si dupa 6 luni nu o sa mai fie nici un post privat de televiziune in romania ...macar se poate incerca ....ca internetul pana acuma e bun...stirile se pot si citi nu numai vedea...eu din data de 1.11.2013 renunt la operatorul de cablu

Anonim

Bine spus .Vreau sa stiu un lucru **daca e scris pe undeva**pe cablisti ai controleaza cineva trimestrial ??,va spun ca NIMENI ,decit sa plateasaca programele PRO-tv le introduc ilegal,(Focus,Dolce) o firma ,doua ,10,20 in toata tara,pai de unde sa vina bani la PRO TV!! .Au inceput reclamele pe TVR 1 cu privire la DVB-T in jur de 11 programe tv.

Anonim

se apropie http://stiri.tvr.ro/inca-un-pas-in-trecerea-de-la-televiziunea-analogica-la-cea-digitala_36087.html

Anonim

cui nui convine anumite posturi are varianta sa nu le memoreze in televizor si nu mai deranjeaza.

Anonim

cati abonati mai are focus?

Anonim

Nu a iesit PROTV-ul.S-a semnat contractul.Abureli menitte sa dezinformeze

Anonim

Daca e asa cum spui si s-a semnat contractul, nu a dezinformat CNA-ul.
CNA-ul a primit solicitare de la Pro Tv si a trebuit sa someze, conform legii.
Ca s-a folosit Pro-Tv-ul de pârghia CNA pentru a forta Focus Sat sa accepte conditiile lor, e alta treaba si e posibila.
Oricum, dezinformare nu e. Solicitarea CNA a fost reala, deci informatie corecta, nu dezinformare.

Anonim

Unde scrie ca au semnat contractul ? Daca sunt inca Protv-urile la Focus Sat, nu inseamna ca s-a semnat vreun contract. Inseamna ca nu le-au scos ca nu vor. :)))

detrax

Daca sunt Premium canalele Protv-ului ( ca doar cer bani Protvul pe ele, 4 lei pe abonat lunar ), de ce nu fac operatorii pachet separat Pro Tv separat ( ca HBO ) si se aboneaza cine vrea la el, cu 4 lei ? Si asa nu ies nici canalele Pro TV, le vede cine vrea, iar cine nu le vrea nu plateste. Si mai vede si Pro Tv-ul câți fani are.

Anonim

daca focus nu are bani ptr pro tv ,de ce ar avea ptr altceva

detrax

Pai nu Focus Sat trebuie sa aiba bani pentru Pro TV, nu Focus Sat le plateste, nu ai inteles asta
? Le platesc abonatii, prin plus de pret la abonment. Focus Sat iti baga si Sky Movies daca vrei, important sa se gaseasca suficienti clienti sa plateasca bani petru ele. Banii ajung la Pro Tv din buzunarele abonatilor, nu va plati Focus Sat ( si nici alt operator ) aceasta taxa lunara.

Legat de banii Focus Sat, iti aduc in atentie ca Focus Sat este detinut de Liberty Global, daca nu stiai. Liberty Global are atât de multi bani, că poate cumpara FĂRĂ NICI UN MARE EFORT toate televiziunile din Romania ( TOATE ), cu tot clădiri, dotare tehnica si licente! Toate televiziunile din Romania sunt niste muște la coada vacii Liberty Global.

cris

Corect Detrax, asa este. Ce ai spus tu ar trebui facut articol sa vada si lamentabilii ce putere au patronii Focus Sat, adica Liberty Global.

De exemplu, Liberty Global a cumparat in vara asta Virgin Media, tranzactie care valoreaza 24 MILIARDE DOLARI.

Atentie, MILIARDE DOLARI ! Pentru cine nu crede, read this:

http://www.businesswire.com/news/home/20130607005515/en/Liberty-Global-Completes-Acquisition-Virgin-Media

Asa ca restul patronilor de companii de telecomunicati prin cablu si satelit din Romania si celelalte televiziuni trebuie sa zica la patronii companiei care detin Focus Sat "șefu, te rog sa ma scuzi".

Liberty Global are atatia bani, ca ar putea scoate Romania din criza!

Anonim

vorbe goale ,realitatea vorbeste,de ce focus este cel mai lesinat dth?

detrax

Să răspund eu. Nu sunt vorbe goale, e doar oftica care vorbeste din tine. Asta e realitatea si trebuie sa o accepti. Compania care detine Focus Sat are o putere financiară imensă, care poate inghiti instant si fara efort orice companie de cablu, DTH sau orice televiziune din Romania. De ce nu dezvolta Focus Sat? Poate e doar un experiment, un test, o jucarie a Liberty Global. Tu chiar nu ai capacitatea sa intelegi anumite evidențe ? Daca isi incordeaza Liberty Global putin mușchiul de la degetul mic de la piciorul stâng, aruncă in vidul cosmic toată concurența din România. Rugați-va să nu se intample asta, voi de la concurență care credeti ca aveti vreun argument de spus.

Anonim

va autoincurajati ,saracii de voi .focus dispare cat de curand ,mii de clienti pleaca lunar.asa e in economia de piata .cel mai slab dispare

ani

Pai poate fi cel mai tare, la puterea imensa a celor care il detin ( Liberty Global ), nu e cel mai slab, domnule reprezentant de la concurenta Focus Sat. Ideea este ca oamenii de mai sus v-au dat multe argumente puternice, iar dvs. doar ati catadicsit in continuare sa aruncati cu noroi, fără nici un argument care sa negativizeze puterea colosului Liberty Global, proprietarii Focus Sat. Recomand concurenței sa isi angajeze alt flamer pentru atacurile online la comentariile de pe siteuri. :))))

detrax

Ai dreptate, Ana. Oare de ce concurentii Focus Sat angajează un flamer cu capacitati de combativitate scazute, ca anonim de mai sus, care este distractiv de disperat sa atace Focus Sat pe tot siteul la comentarii ? :-) Ma ofer eu sa sustin cauze ale operatorilor la comentarii pe siteuri. Cat plateste RCS sau Romtelecom sau Orange pentru comentarii de astea flame, anonim ? Da-mi si mie emailul tau, ca vreau sa ma angajez si eu in treaba asta, sa fac si eu un ban cu comentarii ! Pleaseee :-)

Anonim

nu sunt platit de nimeni ,vad si alte dth -uri si fac diferenta intre continut si bani si rezulta continut foarte slab si bani foarte multi. asta e tot.simplu .colosul vostru ajunge la mine in casa un marunt smecheras

DTH Fan

Anonim, te-ai făcut de toata cacaoa. Argumentezi hilar că tii Focus Sat doar pentru comparație. Crezi ca e cineva în vârsta de peste 5 ani care să te creadă ? Nu ai cum sa te pui cu persoane ca Detrax. Da-te bătut, ca te faci si mai rău de râs.

Anonim

au scos canale din grila si nu au introdus nimic nou de circa un an ,au marit pretul ,ce argumente mai vreti.daca vad ceva nou la ei am terminat si va las sa castigati un ban linistiti sunteti stresati fratilor atentie spune sefilor sa bage un canal nou daca pot .e prea mult,ceilalti au facut-o

Anonim

te inseli au bagat gings

detrax

Anonim flamer de la 20 octombrie 2013, 14:17 , bine ca ti-ai dat seama ca esti zero barat. Ce ma intereseaza pe mine ce canale a bagat sau a scos Focus Sat, cand eu vorbesc de puterea uriasa a patronilor Focus Sat si care poate matura orice DTH sau operator din Romania, daca vor? Pe mine nu ma intereseaza canalele lor, ca nu sunt abonat Focus Sat si nici nu am fost vreodata. Fiindca nu imi place deocamdata. Eu am spus de puterea Liberty Global,care poate crea mari suprize la concurenta, nu ma intereseaza lupta ta absurda contra Focus Sat, la care detii abonament doar de dragul comparatiei. :-) Si pentru cultura ta generala, cum ti-am mai spus in repetate randuri, sunt abonat RCS-RDS. Dar e scarbos flameul tau de 2 lei pe tot siteul si te combat pe unde te prind ca flamezi despre Focus Sat.

buturuga

DE UN AN ASTEPT SA-SI INCORDEZE MUSCHI SI SA BAGE CEVA NOU IN GRILA SI NU POTsunt alaturi de tine anonimule

detrax

Vorbesti cu tine însuți ? Acum răspundeți singur iarași, sa ne mai distrăm si noi.

Andrei Cosmin

Detrax, acest anonim ( care intradevar este un anonim flamer si nu il agreez deloc pe aici, CHIAR DACA SUNT ANGAJAT LA O FIRMA CONCURENTA FOCUS SAT, pentru ca aanonim scrie in general doar mizerii si pare putin obsedat) are si el partea lui de dreptate, adica faptul ca nu a adaugat canale noi Focus Sat ( desi prin contract nu e obligat sa mareasca grila periodic si nici sa o pastreze grila actuala, ca orice DTH din Romania, inclusiv la care lucrez eu).

Dar 100% nu are dreptate sa va contrazica ( de fapt de asta discutati voi ) ca firma mamă Liberty Global este una uriasa, cu multe nivele mai sus decat e orice firma din Romania, inclusiv unde sunt eu, Liberty Global oricand poate face o infuzie de capital in Focus Sat si sa il faca cel mai smecher DTH din Romania. si iti garantez ca toate firmele din Romania sunt constienta de asta, inclusiv sefii mei au discutat problema intr-o sedinta. Dar sa sper ca nu va aface acest pas. Sau daca face, ma mut la ei, daca au salarii mai mari. Pana atunci insa sunt doar supozitii, insa demne de luat in seama si in nici un caz de ignorat.

Anonim

asa mare firma astia liberty global si asa dth de lumea a treia tip uganda interesant astia nu au onoare

Anonim

detrax daca vrei sa te distrezi dute la cineva care e client focus sa vezi la film box comedioare titrate in maghiara

ninel85

ma scuzati ca ma bag in discutie
dar cel care nu ii convine de astia de la focus ma intreb oare de ce nu pleaca de la ei daca nu ii convine?
trebuie sa aiba niste avantaje de tine doi operatori si ramane la focus !
iar daca are avantaje si nu poate renunta la focus sat acest anonim, inseamna ca are ceva de calitate de oferit focus sat
ca nu cred faza aia ca tine focus sat pentru comparatie
aia e o explicatie terminata rau de tot
chiar de ce tii anonim si focus sat pe langa alt DTH pe care il ai ?
Ai o explicatie plauzibila? una sa nu te faci de râs si care sa dovedeasca faptul ca il tii , desi nu are nici un avantaj ?
deci care e motivatia ? sa nu ma iei cu explicatii la misto ca te injur
care e explicatia de ii tii, in afara de vrajeala ca pentru comparatie?
daca nu raspunzi exct cu motivatia, consider ca faci misto si cauti doar cearta si sa faci de ras focus, ca ai interese

detrax

Îl tine să invețe limba maghiară. nu te-ai prins? :-)
Si mai il tine fiindca e pentru lumea a III-a, iar cum noi Romania suntem in lumea a IV-a, e ceva de super calitate deci pentru noi. :-)))

Oricum nu iti va raspunde logic la intrebarea ta foarte logica: de ce 'plătește un abonament la Focus Sat ( pe lânga alt abonament la alt DTH ), dacă Focus Sat nu îi oferă nici un avantaj ?

Tu nu il cunosti, e un flamer. Eu zic sa nu il bagi in seama, nu iti va raspude exact si la obiect.

Anonim

Putin ii intereseaza pe cei de la Focus Sat de bajbaielile unor oameni rau voitori.Este singura firma de DTH din Romania ce are profit.Mic dar este !
Isi permit lucruri si intalniri la care concurenta nici nu viseaza !

Este singurul sistem ce nu te obliga la plata unui abonament succesiv lunar.Daca nu ai bani o luna sau doua,pleci in concediu,nu platesti.Vii acasa activezi inclusiv de pe telefon(orange ,vodafone)si in 10 minute ai programele pe ecran.Se prelungeste contractul cu perioada de inactivitate.
Este singurul sistem din Romania ce nu percepe CHIRIE pe aparate si are pretul abonamentului FIX in lei !
Inttr-adevar au stb-uri SD.Dar sa nu uitam ca HD-urile de la concurenta au chirii cat 60-80% din abonamentul Focusului.
Pentru numarul de programe furnizat au cel mai mic pret din Romania !Intr-adevar Orange are sensibil mai mic abonamentul la 1 stb,dar ce faci cu 36 de programe,fara desene animate,fara programe de stiinta.
Asa slabi,prosti,le merge binisor.Au pus 1 leu la abonament de la 1 nov.,datorita negocierilor cu Protv.In rest ...povesti !
Toti cu gura mare blameaza Focus Sat cu cei 27 ron,dar cand le vine factura de la concurenta cu 38 ron pe 60 de programe+chirie li se taie .Concurenta este si mincinoasa,afiseaza pretul in lei pe site.Daca maine euro se face 5 lei s-a terminat !

CNA

Extras din procesul verbal al şedinţei de joi, 17 octombrie 2013, ora 10:00C. Adresa nr.9383/20.09.2013 de la Focus Sat – punct de vedere cu privire la retransmisia canalelor PRO în rețeaua Focus Sat. Consiliul a hotărât cu 6 voturi pentru, următorii membri : Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Viorel Vasile Buda, Cristina Trepcea, Laura Georgescu, Radu Călin Cristea, sancționarea societății Focus Sat cu somație publică. SURSA: www.cna.ro

Anonim

Adica si-a exprimat Focus Sat un punct de vedere privind retransmisia ProTv la Focus Sat. CNA a aprobat cu 6 voturi punctul de vedere. Dar ce scria in adresa? CNA a raspuns cu o somatie la adresa Focus Sat, e clar, dar era somatie sa scoata canalele Pro Tv de la Focus Sat ? Asa pare, dar nu e sigur. Asteptam date mai concludente.

DTH Fan

Bollywood TV merge cu pachetul Familia incepand de azi.

URA FOCUSSAT

Televiziunea Al Jazeera isi extinde prezenta in Romania, fiind retransmisa de platforma Focus Sat: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/televiziunea-al-jazeera-isi-extinde-prezenta-in-romania-fiind-retransmisa-de-platforma-focus-sat.html

Al Jazeera intra la Focus Sat: http://www.paginademedia.ro/2013/10/al-jazeera-intra-pe-focussat/

Anonim

Al Jazeera e oricum necodat prin satelit, cum intra la Focus Sat, daca tot se prindea si inainte ( si acum chiar ) la Focus Sat si de oricine are antena satelit cu receiver FTA ?

Anonim

Potrivit unui document trimis CNA de Focus Sat pe 5 septembrie, s-a primit din partea Pro TV SA o notificare de încetare a retransmisiei canalelor Pro TV, Acasă, Pro Cinema, Pro TV Internaţional, Sport.ro, Acasă Gold începând din 9 septembrie.

'Cu privire la acest fapt ne exprimăm surpriza privind o astfel de acţiune din partea Pro Tv, având în vedere negocierile existente între părţi aflate într-un stadiu avansat. Acţiunea Pro TV vine pe fondul recentei eliminări neaşteptate a canalului Pro TV din lista must-carry, decizie care ne afectează semnificativ activitatea în România. Decizia radiodifuzorului vis-a-vis de societatea noastră e în contradicţie şi cu asigurările date de acesta către CNA conform cărora telespectatorii vor putea urmări în continuare postul în aceleaşi condiţii, iar semnalul Pro TV nu va fi oprit în perioada în care postul de televiziune negociază noile condiţii cu operatorii de cablu', relevă documentul.

Sursa citată arată că acţiunea Pro TV poate avea un impact major asupra clienţilor Focus Sat, precum şi asupra pieţei de retransmisie de programe de televiziune în general.

'Referitor la notificarea SC Pro TV SA privitoare la retransmisia fără drept a programelor societăţii noastre de către Focus Sat România SRL, dorim să vă aducem la cunoştinţă că societatea noastră nu a eliberat companiei Focus Sat România accepturi de retransmisie pentru niciunul dintre canalele aparţinând Pro Tv SA şi că aceste canale se află în continuare în grila de programe a distribuitorului de servicii menţionat. Vă rugăm să ne sprijiniţi în demersul nostru de rezolvare a acestei probleme', se arată într-un document trimis CNA de SC Pro Tv SA. AGERPRES . ''
capital.ro

Anonim

sc pro tv tine la pret fiindca stie ca daca ei pleaca de la focus sunt terminati .asta e neamule

BANI

Extras din procesul verbal al şedinţei de joi, 24 octombrie 2013, ora 10:00
F. Adresa nr.11415/22.10.2013 de la Focus Sat – solicită reanalizarea Deciziei C.N.A. de sancționare a societății cu somație publică și acordarea unui termen de intrare în legalitate. Se va reprograma.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile