miercuri, 9 octombrie 2013

Parteneriatul Discovery - BBC se apropie de sfârșit ?

Discovery si BBC au anunțat că parteneriatul lor de lungă durată se apropie de sfârșit, de comun acord.

De-a lungul anilor, colaborarea celor doi titani media a produs documentare foarte apreciate la nivel mondial, cum ar fi Life, Frozen Planet, Blue Planet și Wonders of the Solar System.

Deși relația formală se apropie de sfârșit, BBC și Discovery spun că vor continua să colaboreze la o serie de proiecte viitoare, inclusiv Hidden Kingdom, Survival si How to Build a Planet.

"Ca audiență globală, Discovery continuă să se ​​dezvolte, producand cele mai bune programe de știință, istorie si natură", a declarat Andrew Jackson , director de producție și dezvoltare la Discovery. "Asteptăm cu nerabdare sa lucrăm in viitor cu mai multe alte companii talentate de producție din întreaga lume, inclusiv și cu BBC, cu care am avut o colaborare de succes pentru o lungă perioadă."

"BBC și Discovery s-au bucurat de o colaborare extraordinară de lungă durată și, deși această fază a parteneriatului nostru se apropie de sfârșit, asteptam cu nerabdare să mai lucrăm impreuna la o serie de proiecte în viitor", a adăugat Bal Samra , director comercial, BBC. "Programele de istorie sau stiințe ale naturii au fost întotdeauna o parte esențială a ADN-ului BBC si avem planuri ambitioase pentru viitor. Cererea internațională de productii BBC nu a fost niciodată mai mare ca acum și vom continua să ne bucuram de o relație de colaborare fructuoasă cu o gamă largă de coproducători" .


2 comentarii despre subiectul „Parteneriatul Discovery - BBC se apropie de sfârșit ?”:
Anonim

Sunt foarte buni fiecare in felul lor. Pentru mine nu se va observa incetarea colaborarii

Anonim

SUNT TRUSTURI BUNE SI GLOBALE.ACUM SUNT CONCURENTE.IMPORTANT E SA RAMANA FIECARE LA FEL CA INAINTE.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile