vineri, 11 octombrie 2013

Disney Movies On Demand ajunge în Europa Centrală și de Est

La un an de la lansarea sa, serviciul de filme la cerere Disney Movies On Demand va fi disponibil pentru peste opt milioane de telespectatori din EMEA ( Europa, Orientul Mijlociu și Africa ), Ungaria fiind urmatoarea țară in care se va lansa oferta Disney.

Disney Movies On Demand se va lansa  in data de 25 octombrie 2013 în colaborare cu compania Fuso, punând la dispozitia telespectatorilor productii precum Cars, Toy Story, Wall-E sau Piratii din Caraibe.

Lansarea din Ungaria este prima din Europa Centrală și de Est.

Fuso va fi disponibil pe televizoarele Smart TV, inclusiv cele produse de Sony, LG și Samsung, dar si pe dispozitive cu Android și iOS, precum si pe Xbox One și Sony PS4 in pentru viitorul apropiat .

Acordul a fost mediat și negociat de filiala din Ungaria pentru piata Central si Est Europeana a Eastwest Entertainment Pty Limite , o companie australiană de distributie de programe tv și filme.

"Disney este una dintre cele mai renumite studiouri din lume și multi abonați vor fi incantati de conținutul oferit, care va fi disponibil ca serviciul premium Fuso din toamna acestui an. Suntem foarte incantati să fim prima țară central si est-europeană care va lansa un astfel de serviciu SVOD", a declarat Csaba Lazar, presedinte Fuso.

Compania Fuso a fost fondată în iunie 2010, cu scopul de a dezvolta tehnologia HybridBox, ce utilizează posibilitățile media obtinute prin fuzionarea televiziunii tradiționale cu internetul de bandă largă si care poate fi folosita atat pe televizoare smart, pc-uri, tablete, telefoane, precum si pe alte dispozitive media, inclusiv console de jocuri.

Nu este exclus ca serviciul sa fie lansat si in România intr-un viitor nu prea indepartat, mai ales fiindcă filmele la cerere Disney, care sunt deja disponibile pe 12 de platforme din șase țări EMEA, au ajuns acum si in Europa Centrala si de Est, iar compania este interesata de extindere acoperirii geografice a acestuia. Disney a declarat că serviciul său de filme la cerere este in continua dezvoltare, deja fiind oferit pentru 47 de milioane de abonați la 55 de platforme media.


Niciun comentariu despre subiectul „Disney Movies On Demand ajunge în Europa Centrală și de Est”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile