miercuri, 9 octombrie 2013

Google a îmbunătățit substanțial funcțiile de căutare informații despre filme si seriale

De exemplu, dacă veți cauta pe Google ""the walking dead tv series", vor apare în dreapta căutării informatii ordonate cuprinzând nota IMBD si TV.com, descrierea serialului, când a fost lansat primul episod, care este soundtrack-ul principal al serialului, scenariștii, regizorii, actorii, compania care l-a produs, lista cu data lansării urmatoarelor episoade si alte informații. În Google Romania deocamdată nu au fost adăugate toate noile facilități, dar probabil vor fi activate în curând.

Pentru a fi afișată si datele calendaristice de lansare a noilor episoade, nota IMDB etc, trebui sa căutati pe Google Marea Britanie ( click AICI ), cu limba setată pe engleză. După aceea, aveți posibilitatea sa dați click pe numele unui viitor episod și să aflați si mai multe detalii ( inclusiv trailere ) ale acestuia.Niciun comentariu despre subiectul „Google a îmbunătățit substanțial funcțiile de căutare informații despre filme si seriale”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (75) Digi (506) Focus Sat (239) FREESAT (24) iNES (23) Nextgen (80) Orange (204) Telekom (296) UPC (267) Vodafone (59)