luni, 21 octombrie 2013

Jamie Oliver pe Tv Paprika România

Fremantle Media Internațional ( FMI ) și Chello Central Europe au semnat un acord de conținut, care va oferi peste 270 de ore de programe pentru pentru cinci canale ale Chello Media ( Film Café, Tv Paprika,  Spektrum, Spektrum Home, Film Mania ), dar și pentru platformele Svod și Over The Top.

Vor fi difuzate pentru prima dată ( din noiembrie 2013) productii noi, inclusiv 73 de ore de emisiuni ale celebrului Jamie Oliver ( pe Tv Paprika), dar şi producţii noi pentru Spektrum în Ungaria , Republica Cehă și Slovacia, precum și filme inedite pe Film Mania și Film Café din Ungaria și România .

Comentând cu privire la acord , Katalin Radóczy , șef programe Chello Central Europe, a declarat : " Suntem încântați de acest acord cu Fremantle Media International, care extinde parteneriatul nostru pe termen lung și ne oferă noi tipuri de programe pe canalele noastre din Europa Centrală, cu conținut distinctiv, de înaltă calitate. Am dobândit dreptul de a difuza multe emisiuni cu Jamie Oliver pe Tv Paprika din Ungaria, Republica Cehă , Slovacia și România ."

Maximilian Bolenius , VP vânzări pentru piețele vorbitoare de limbă germană și pentru Europa Centrală și de Est, a adăugat : "Acordul de astăzi este punctul culminant al unei relații de lungă durată între FremantleMedia International și Chello Central Europe. Am fost de mai mulți ani un furnizor important pentru canalele Chello Central Europe, iar acest nou acord va oferi acces publicului Chello Central Europe de la mai multe producţii de înaltă calitate, branduri pe care le avem in portofoliul nostru de divertisment . "


Un comentariu despre subiectul „Jamie Oliver pe Tv Paprika România”:
Anonim

e bun Jamie asta...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile