marți, 22 octombrie 2013

Zvon: Orange cumpără GSP TV ?

În ultimul timp au apărut în presa online zvonuri despre posibila achiziție de către Orange România a televiziunii GSP TV, dar și a portalului Antena Play ( ultima variantă fiind foarte puțin plauzibilă, întrucât Orange România deține deja un portal Web Tv ).


Economica.net anunțase săptămâna trecuta, citând surse apropiate celor doua companii, că Orange România va achiziționa GSP TV și portalul Antena PLAY de la Antena Group.

Din cauză că in acest moment Orange România nu detine un post de televiziune propriu pe platforma DTH Orange TV, compania ar fi interesată de o posibilă achiziție a GSP TV, întrucît astfel ar putea să liciteze mai justificat în primavara 2014 pentru drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I a Romaniei ( competițiile din 2014 -2015 ).

Întrebat dacă poate confirma aceste zvonuri, precum și planurile de a intra pe segmentul de continut TV propriu, Jean Francois Fallacher, CEO Orange România, a declarat ( citat de către Hotnews ) in cadrul evenimentului ZF Digital, evitând un răspuns direct și neinfirmând explicit informațiile:

"Ne axăm pe dezvoltarea serviciilor de televiziune recent lansate, dar suntem mereu deschisi spre oportunitati. Asta este tot ce pot sa spun."

Notă: Aceasta stire este neconfirmată, așadar vă invităm să o tratați cu reticența necesară.


7 comentarii despre subiectul „Zvon: Orange cumpără GSP TV ?”:
Anonim

nu cred,dar n-ar fi rau

George

Din 2014 GSP TV cumpara Orange. in curand TV LPF TV si LIGA 1 TV!

Anonim

Asteptam cu interes achizitia si speram sa faca ceva bun. Sper sa faca figura frumoasa cu ceva HD si pe acest segment si este momentul sa arate ca sunt cu mai multe clase peste ceilalti.

Anonim

Au intrat tare pe piata portocalii si sunt cu banii la ei.

Ion Marin

Orange vor face tot posibilul să crească. Sper că vor face figură frumoasă pe piața românească pentru că au prețuri bune pentru abonați. Așteptăm cu interese canale precum AXN, HBO, Travel Chanel, Boomerang, Cartoon Network, Discovery Word, etc, pe lângă o gamă foarte bogată de programe pe care le au acum în grilă, mai ales cu conținut HD.

Anonim

Speram si ca semnalul va acoperi italia cel putin...

Anonim

Concurenta nu poate fi decat benefica. Sunt curios ce se va intampla in primavara cu drepturile tv pentru liga I.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile