marți, 15 octombrie 2013

OTV va emite din nou de astăzi ?

OTV va emite de astazi 15 octombrie 2013 pe o frecventa digitala terestra din Italia ( cea folosita până acum de Romit Tv, conform lui Dan Diaconescu citat de Hotnews.ro ) si in curând prin satelit, unde va transmite promo-uri, conform lui Dan Diaconescu. De asemenea, se va putea urmari online aici:

http://www.otv.com.ro/live/#tolink

Dan Diaconescu anuntase inca de pe 7 octombrie 2013 că televiziunea OTV va fi relansată în perioada 15-30 octombrie 2013.

Transmisia pe frecventa Romit Tv ( Televiziunea româno-italiană, canalul 246 digital terestru în Italia) a OTV este invaluita in mister, pentru ca Ionut Pavel, vicepresedinte Romit TV, a declarat ca televiziunea lui Dan Diaconescu va emite de fapt pe frecventa de satelit care i-a fost aprobată de statul Italian, iar deocamdata Romit Tv este in tratative pentru a prelua doar anumite programe din grila OTV.  Conform reprezentantilor Romit Tv, acestia au facut consilierea tehnică pentru deschiderea firmei si obtinerea licentei OTV.

Nici Dan Diaconescu Diaconescu nu a confirmat daca a preluat frecventa operată de Romit TV si prin ce firma operează frecvența obținută.

"Firmelor de cablu care nu preiau emisia OTV le vom da un termen pina cand pot fi de acord sa ne preia, dupa care nu vom mai da semnal, vom apela la o noua platforma prin care vor imparti antene oamenilor, cum au facut si firmele de cablu, lucru care poate fi un mare business din care vom cistiga bani frumosi", a mai spus Dan Diaconescu pentru Hotnews.ro, precizand ca in această seara va testa un duplex ( probabil pe la ora Romaniei 21:30, mai ales ca Romit Tv a precizat la ora Italiei 20:30 ca va avea o editie specială ) intre studioul din Italia si studioul OTV din Strada Preciziei ( Bucuresti ), studio pe care el il prezintă ca fiind un punct de lucru al televiziunii din Italia.

La inceput, până când se va lamuri situatia in privinta preluarii de firmele mari de cablu, programul va fi "o bucla de promo" cu emisiuni in reluare, iar emisiunile postului vor fi introduse treptat in grilă.

Până in acest moment, nici un operator de cablu nu au anuntat la CNA schimbari ale grilei de programe dar Dan Diaconescu a răspuns că OTV nu este o televiziune nouă, iar frecventa pentru OTV a existat anterior in grilele cablistilor, mai anunta Hotnews.ro.

Continuarea subiectului despre relansarea OTV o găsiți în articolul de AICI.

UPDATE 8 noiembrie 2013, ora 09:00

OTV a început sa emită din nou pe același satelit Eutelsat 16A de la 16 grade est, de data aceasta direct sub sigla OTV ( fără sigla DDTV ).

Frecvența este 11366, Polarizare Verticală, SR 30000, DVB-S QPSK, FTA, FEC 3/4.


27 de comentarii despre subiectul „OTV va emite din nou de astăzi ?”:
George

OTV din nou Romtelecom canal 123 nu mai e Giga TV.

Anonim

E sigla ceva OTV la Romtelecom DTH ??

Anonim

George si anonim, a verificat pe satelit la 39 grade, nu este nici un OTV la Romtelecom. Cel putin nu acum. Poate s-a referit George la televiziunea digitala prin cablu de la Romtelecom.

Anonim

Incercati deseara dupa ora 21:00, asa scrie in articol pe la mijloc ca s-ar putea sa fie emis acel duplex Bucuresti- Romit Tv, Dar nu stiu daca va fi pe frecventa aia sau pe alta. De fapt nimeni nu stie.

Anonim

Adică vor difuza emisiunea exact când începe meciul de fotbal Romania - Estonia la Antena 1 ? Neinspirată alegere.

Unknown
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
detrax

Si OTV cand se relanseaza? Daca il invita RTV pe Dan Diaconescu la o emisiune, inseamna ca s-a relansat OTV ? :-) Duplexul acela prin satelitul pe ce frecventa e ? Sau e secret de stat ?

Anonim

Taci ma Detrax !

Luca, ne spui te rog si noua ce a zis Dan Diaconescu ? A spus cand se lanseaza OTV si pe ce frecventa ?

Anonim

http://www.otv.com.ro/live/#tolink

Anonim

Victorie

Unknown

Emite pe Eutelsat 16 E si pe DVB T ch.246 in italia acum live

Anonim

Luca, pe ce frecventa emite pe satelitul Eutelsat 16A ?

Romanian Dreambox Info

De astazi si pe satelit: 16E frecventa:Emite pe satelit : 12575 V 4355 3/4 16E , conform celor spuse de DD live.

Anonim

Romanian Dreambox Info te credeam baiat serios. Tu ai verificat frecventa aia ? Nu e nici un OTV pe ea.

Romanian Dreambox Info

Asta a, anuntat DD cum am si specificat deja, pe acea frecventa exista deja DDTV , iar DD a spus live ca, ori va emite pe DDTV ori va intra si OTV langa DDTV in cursul acestei zile.

Anonim

Eu acum am dat cautare si nu era nimic in afara de etno taraf ddtv tti si vacanta tv pe acea frecventa.

Anonim

Se mai dau vize pt America? se pare ca este singura solutie

Romanian Dreambox Info

Ramane sa asteptam, ei au anuntat ca, vor fi si pe satelit de azi, in print screenul de la inceputul postului se vede clar scris: "Ne puteti vedea si pe satelitul Eutelsat 16E" si DD a confirmat live ieri seara ca, se lucreaza la acest aspect urmand de azi sa fie si pe 16E, acum nu ramane decat sa asteptam.

ROmanul

Dan Diaconescu minte si acum. Neseriozitate totala, credibilitate zero.
Nu e nici acum pe satelit.

detrax

Nu cred ca minte. Cred ca Dan Diaconescu a intrebat pe tehnicienii lui daca OTV emite prin satelit. Aia i-au spus :"Da sefu, emitem !" si au strans din dinți sau din altceva până rezolvă cu transmisia prin satelit, aratandu-i lui DD pe televizor o transmisie OTV online sau din alta sursa interna din regie. Dan Diaconescu a crezut, fiindca nu se pricepe la tehnica. Ba i-au mai si scris pe ecran, sa creada mai bine. Pentru ca asta e problema generala a lui Dan Diaconescu: oferă credit de incredere si prezumtie de bună-credință la oricine, fară sa îl verifice din mai multe surse sau fără sa verifice informatia oferita dde respectivul din mai multe surse, desi ca ziarist ar trebui sa faca asta prima dată. De aceea a pierdut pe atâtea planuri, din cauza celor care-l inconjoara. Eu personal, chiar din acest motiv nu l-am votat, desi sunt convins ca omul e in general foarte bine intentionat, fiind deasupra majoritatii politicienilor români. Dar il strică in general echipa si prea marea incredere in cei care il inconjoară, care de altfel in parte l-au si tradat ulterior după alegeri, arătându-si adevarata față pe care o aveau.

Anonim

E transmis online http://www.otv.com.ro/live/ sau cautati otv dan diaconescu

Anonim

Am antena satelit,am introdus fregventa data dar nimic semnal,asa ca nu emite inca poate terestru.

detrax

Nu emite terestru in Romania, nu a emis terestru niciodata OTV in Romania. Emite de ieri prin satelit. Uite dovada aici:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/10/otv-emite-din-nou-prin-satelit-vezi.html

Vezi ca e o frecventa pretentioasa, din cauza SR-ul mic nu prea functioneaza pe unele receptoare, daca nu e semnalul foarte bine receptionat.

De asemenea, sper ca ai observat ca modulatia e DVB-S2, deci nu functioneaza decat pe receptoare HD, chiar daca OTV nu e transmis HD.

Anonim

bravo dane esti cel mai tare

Anonim

Este singura televiziune care spune si te lasä sä spui adevärul.
Nu te läsa Dane.Trezeste poporul Roman.

Anonim

Nu am mai gasit o tv .la romtelecom gica tv a disparut de tot si nuba fost inlocuit cu otv. Ce putem face pt a urmari acest canal otv?

Anonim

Pai momentan nu mai emite. Transmite doar reluari pe net aici: http://televiziuneapoporului.ro/

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile