marți, 8 octombrie 2013

RCS-RDS își lansează propria platformă video online ?

RCS-RDS va lansa, probabil chiar din luna aceasta ( octombrie 2013 ) o platformă video online. Noua platforma va oferi posibilitatea abonatilor RCS-RDS sa vizioneze si programe ale unor posturi TV, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Valentin Popoviciu, director de dezvoltare al RCS.

Accesarea noii platforme video se va putea face și de pe dispozitivele mobile, iar inca de la inceput vor exista si programe de televiziune online live.

Pe langa televiziunile online, platforma video web-based va oferi si acces la alte tipuri de servicii si continut, precum cele PPV ( vizionare contra cost ).

“Va fi o platformă prin care utilizatorii RCS pot accesa diferite tipuri de conținut video. Vom avea mai multe detalii săptămâna viitoare”, a spus Popoviciu pentru Paginademedia.ro.


18 comentarii despre subiectul „RCS-RDS își lansează propria platformă video online ?”:
Anonim

Buna veste! Sper sa le dea fum celor de la seenow si VOYO.

Anonim

Acesta va fi sfarsitul dth- ului digi tv si inceputul platformei video. Adica au facut un mare NIMIC

Ardelean

Nu prea as crede "Acesta va fi sfarsitul dth- ului digi tv si inceputul platformei video. Adica au facut un mare NIMIC", Viitorul va fii pe internet nu pe DTH, sa fim seriosi tu cat timp te uiti la tv pe cablu sau dth, nu-i asa ca te uiti mai mult pe net? fa un calcul sa vezi cat stai pe FB sau la un film bun ...sau informatii...etc. Oricat am contesta internetul va inlocui televizorul clasic (cablu) publicitatea online va creste fata de cel tv, iar costurile creeari televiziunilor var fi mai reduse plus si gama diversificata va fi mai mare. Dar cel mai important e ca producatori de filme isi vor da seama ca filmul lor va fi platit online fara a mai descarcat ilegal ca la 2 euro pe luna ...merita la calitatea asta plus ca vom avea net de un giga calitatea va fi alta ....mult mai buna.

Anonim

Buna seara,parerea mea este ca ORANGE TV are cea mai buna grila de televiziune-42 canale HD,in timp ce RDS-RCS care se lauda ca sunt cei mai tari au doar 16 canale HD.Pe locul 2 ca grila tv ar fi FOCUS SAT,pe locul 3 ROMTELECOM TV si de abia pe ultimul loc ar fi RCS-RDS!!

Anonim

DIGI TV SATELIT si DIGI TV CABLU ANALOGIC si DIGITAL=IEFTIN SI DE PROASTA CALITATE!!

Anonim

DIGI TV SATELIT si DIGI TV ANALOGIC si DIGITAL inseamna tarife ieftine si servicii de calitate indoielnica!!
REZILIATI CONTRACTELE TV de DIGI SATELIT si DIGI CABLU!!

Anonim

Buna treaba, acuma depinde modul pe plata daca o sa fie gen voyo sau seenow e ok, daca va fi pe baza de contract nu m-as lega la cap cu asa ceva.

Anonim

RDS%RCS PREGATEȘTE IN SECRET O MARE SURPRIZA SI PENTRU ABONATII D-TH.


cris

Eu nu cred ca televiziunea digitala prin cablu de la RCS-RDS are calitate proasta a imaginii. Chiar cred ca este foarte buna, mai ales ca pe cablu digital nu e problema de banda si bitrate. Dar unii vorbiti in plus. Va roade oftica.

Anonim

Hai lasati cu Orange, degeaba are 42 canale HD, daca are Pisi HD, Look HD, Transilvania Live HD, Bollywood, etc jumatate dintre canale sunt varza.

detrax

Eu asa am inteles din articol: serviciul (televiziunile online, probabil si emisiuni inregistrate ale televiziunilor detinute de catre RCS-RDS ) va fi gratuit pentru abonatii RCS-RDS, iar filmele la cerere vor fi cu plata ( probabil vor fi si unele productii gratuite ).

Anonim

Eu pur si simplu m-am saturat de RCS-RDS!!!Sunt din 1994 abonat la ei-de 19 ani adica!Si vreau o schimbare!Voi trece la UPC-o uriasa companie americana,care sa fim seriosi ,nu se compara cu RDS-RCS-ul ungurului din Oradea Zoltan Teszary!!

Anonim

anonimu sta abonat de 19 ani la ei...nu e multumit da sta...e rroman adevarat...s-a saturat dar sta abonat la o companie inainte ca aceasta sa se infiinteze...iubesc romanica!

detrax

RCS & RDS este un înființat în anul 1994. Deci teoretic poate sa fie omul de 19 ani abonat. Si fac pariu ca nu va pleca inca 19 ani de la RCS-RDS. pentru ca de fapt nici nu e abonat acolo. Doar flameaza pe aici la comentarii fara ca macar sa isi aleaga un pseudonim.

Adevarul ca daca va adauga astfel de servicii Web Tv gen cum au si Orange Tv, cu televiziune online pe telefoane si tablete, va fi interesant.

Plus ca probabil vor lansa si aplicatii pentru telefoane si tablete si ceva foarte important, care este asteptat de multi: HBO Gooooooooo ! :) HBO Go este in noua interfata a contului dvs RCS Digicare, alaturi de Voyo, dar l-au marcat cu codul Comment ( hidden ) sa nu apara in browser, desi pe sursa web publica a paginii este. Puteti verifica la digicare.rcs-rds.ro, intrati in contul dvs, si apoi dati sa vedeti sursa ( de exemplu in Chrome, in contul dvs, dati click dreapta pe butonul de abonare Voyo.ro si apoi alegeti "Inspectati elementul". Va apare ceva de genul :

< * !-- HBO Go *-->

Anonim

digi satelit de 1 an este an "coma" din punct de vedere al programelor tv,ce se va intampla?

Anonim

Nu se mai recepționează programele la Digi TV Satelit? Ca altfel nu sunt ÎN "comă". Poate te referi la "natalitate", deci la faptul nu au mai adăugat multe canale noi. Dar nici nu sunt obligați prin contract să mărească grila de programe periodic.

Anonim

Programele se receptioneaza,dar sunt obligati prin contract sa reduca numarul de programe?Sa nu mai vorbim ca pe satelit sunt primii la programele hd.

Anonim

Prietene, tu cand ai semnat contractul ai citit foaia in dungă? Nu scrie ca sunt obligati sa introduca noi canale si nici ca sunt obligati sa le pastreze pe actualele. Scrie ceva de genul: "RCS RDS isi rezerva dreptul de a modifica grila de programe fara acordul clientului". Data viitoare cand mai semnezi ceva, citeste, ca poate cine stie ce mai scrie pe acolo pe unde semnezi. De fapt, o astfel de clauza au in contracte toti operatorii de tv cablu si satelit si probabil si IPTV.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile