miercuri, 23 octombrie 2013

RCS-RDS lansează două posturi de radio naționale: Digi FM şi Digi Sport FM ?

Surse din piaţa media citate de MEDIAFAX că operatorul RCS-RDS doreste să lanseze două posturi de radio, unul generalist, cu numele Digi FM, şi unul cu tematică sportivă, cu numele de Digi Sport FM.


În acest scop, RCS-RDS s-ar fi inscris la concursul pe care CNA îl va organiza din 18 noiembrie 2013 ( pe parcursul mai multor zile ) pentru atribuirea de frecvenţe radio, solicitand peste 20 de frecvenţe de radio pentru a forma reţele ale radiourilor Digi FM şi Digi Sport FM, inclusiv în Bucureşti pe frecvenţa 106,2 FM (pe care emitea Click FM, căruia CNA i-a retras licenţa în 18 iulie 2013. RCS-RDS nu a confirmat zvonul.

La concurs s-au inscris si Antena 3 SA ( doreste să lanseze un post de radio generalist Radio 3 FM în Bucureşti ), dar și Ridzone Computers SRL ( ce deţine licenţa televiziunii România TV şi care doreste să lanseze un post de radio generalist tot în Bucureşti ).

Alti participanti la concurs sunt Grupul Media Camina SRL (ce deţine Radio Zu şi Romantic FM), P7S1 Radio Holding SRL (ce deţine Kiss FM, Magic FM şi One FM), Global Media Expert SRL (ce deţine Sport Total FM), dar şi trustul de presă al Patriarhiei Române (ce deţine Radio Trinitas).

In total sunt scoase la concurs zeci de frecvente din localitati precum Bucureşti, Alba Iulia, Arad, Bacău, Cluj-Napoca, Covasna, Deva, Iaşi, Reşiţa, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighişoara, Slatina, Suceava, Târgu Mureş etc.


6 comentarii despre subiectul „RCS-RDS lansează două posturi de radio naționale: Digi FM şi Digi Sport FM ?”:
Anonim

Antena 3 + Romania Tv ,vor sa se extinda cu propaganda de indobitocire.Isi pregatesc teritoriul pentru alegeri.Acum nu mai merg din casa in casa cu sticla de ulei,ca fiecare om are acum un tv sau un radio..La fel o sa faca si ceilalti din tabara cealalta.Nu vad bine deloc drumul pe care o ia Romania.

Anonim

Ce indobitoicire, cu sport???

Anonim

Casca ochii si citeste,nu te grabi ca iapa-n ham.Era vorba de Rtv si Antena 3,de care se pomeneste in comentariu.

Anonim

sa ma scuzati.. un singur radio de calitate... GUERRILLA, e inchis din motive dubioase/politice, rusine...

Anonim

RCS-RDS se vrea o companie completa cu TV cablu si T+DTH, internet, telefonie fixa, televiziuni de sport, stiri, muzica, si documentare proprii si acum posturi de radio. Avand canale Full HD ceea ce multe televiziuni din Romania nu au in acest an 2013. Asta nu poate decat sa ne bucure ca avem o astfel de companie in tara noastra ca este si in alte tari din europa. Astfel RCS-RDS ia exemplul marilor companii din media it&c cen SKY din Italia sau din Anglia si toate astea la un pret atractiv, fiind intotdeauna deasupra concurentei. Cel putin asa vad eu aceasta companie, acum daca mai adauga si ceva canale in plus ar fi perfect eventual si HD. Trebuie sa spun ca nu am nici o legatura cu RCS-RDS decat faptul ca sunt un simplu abonat.

Anonim

DIGI FM se poate la ONESTI , că aici avem doar 3 posture radio
TRINITAS si .....................

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile