duminică, 6 octombrie 2013

Televiziunea eScapes Network HD s-a lansat în Europa

Companiile eScapes Network si Broad Branch Media din Alexandria (Virginia, SUA) au semnat un acord pentru a distribui televiziunea eScapes Network HD, astfel încât canalul internațional să poată fi transmis pe platforme DTH care acoperă mai mult de 122 de milioane de gospodării din Europa, Africa de Nord si Asia de Vest.

eScapes Network HD este difuzat necriptat în format HD, pe satelitul Eutelsat Hot Bird 13D de la pozitia orbitală 13 ° Est.

Programul televiziunii eScapes Network HD este format dintr-un amestec unic de materiale video, realizate în rezoluție HD, filmate în locurile cele mai frumoase sau interesante de pe Terra, inclusiv zone urbane. Ca fundal sonor este difuzată muzică de relaxare.

Radakovo Roy  ( CEO-ul eScapes Network ) a spus: " Colaborarea cu Broad Branch va ajuta rețeaua noastră de distribuție, care este deja în continuă expansiune în Statele Unite, să aducă televiziunea eScapes Network HD și in Europa."

"Credem că eScapes Network este un proiect interesant. Suntem încantati să ajutăm la distributia prin satelitul Eutelsat Hot Bird 13 °E și să facilităm astfel extinderea eScapes Network pe noi piete din Europa", a declarat William O'Hara de la Broad Branch Media.

Parametrii tehnici de receptie ai televiziunii Broad Branch Media HD pe satelitul Eutelsat Hot Bird 13D (13 ° Est) sunt:

Frecvența 11.662 GHz, Polarizare Verticală, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA

Programul Escapes Networtk HD este difuzat la o rezolutie de 1280x720 ( 720p ), cu sunet AAC la calitatea de 256 kbit/s.

Pentru receptie este bineinteles necesar este receiver HD cu suport pentru AAC.

Am vizionat aproape oră eScapes Network HD si este întradevăr foarte placut si relaxant. Ar trebui să fie inclus acest canal și în grilele furnizorilor de servicii de televiziune prin cablu și satelit din România.

UPDATE 19 decembrie 2013: Televiziunea eScapes Network HD a incetat emisia pe acest satelit, continuând transmisia doar pentru SUA, prin satelitul Galaxy 16 (99 Vest), în banda C, criptat în sistem BISS.


4 comentarii despre subiectul „Televiziunea eScapes Network HD s-a lansat în Europa”:
Anonim

Ca si myzen. La fel de relaxant cu audio original (nature).

Anonim

Salut! Va rog frumos Dl. Administrator, sa imi spuneti si mi-e ce echipamente folositi pentru receptia programelor prin satelit!
Ex: receptor, antena etc.

Administrator

Momentan folosesc un PC cu tunner DVB-S2 fabricat de Technisat ( Skystar HD 2 ), fiindca e mai rapidă metoda pentru a face print-screen-uri pentru articole, o antena offset de 80 cm cu LNB de 0,1 db, un HH + pozitioner Strong ( teoretic nu e necesar pozitionerul separat, dar il utilizez mai mult pentru protectie suplimentara a "receptoarelor" de eventuale suprasolicitări), precum si un televizor LG Smart cu tunner DVB-S2 încorporat, ca varianta alternativa la tunnerul de pc. Dar daca vrei sa iti cumperi un sistem de receptie pentru uz casnic zilnic si nu pentru experimente de receptie cum fac eu, iti recomand un receptor standalone, eventual cu Linux daca ai ceva experienta in sisteme de operare si disponibilitate si timp pentru a studia pe forumuri. Daca nu, un receptor HD simplu iti poate satisface o perioada curiozitatea auspra receptiei prin satelit.

marian

amazut si eu aproximativ,30 de minute la un prieten si am ramas placut inpresionat ayit de calitatea imaginilor cit si a tra nsmisie in hd,in romania nu cred ca va fi distribuit in curind,mai ales la rcs poate orange...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile