sâmbătă, 5 octombrie 2013

TVR lansează grila de toamnă

Astăzi de la ora 20:30 va fi difuzat "un show cu o desfăşurare de forţe fără precedent, transmis în simulcast la TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internaţional şi online, pe TVR+", anunță TVR pe pagina sa web.

Iuliana Tudor este gazda evenimentului transmis de la Bucureşti, iar alte vedete TVR vor transmite, în direct, din nouă capitale Europene. Din studioul Ştirilor, Alina Stancu şi Mircea Radu vor anunţa noutăţile toamnei în programele informative ale TVR 1 şi TVR 2.

Televiziunea Română îşi invită telespectatorii, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, să urmărească, în direct, spectacolul de lansare a grilelor de toamnă ale posturilor sale.

"România fără frontiere" va fi un show cu o desfăşurare de forţe fără precedent, transmis în simulcast la TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internaţional şi online, pe TVR+.

Iuliana Tudor este gazda evenimentului transmis de la Bucureşti, iar alte vedete TVR vor transmite, în direct, din nouă capitale Europene: Mihai Constantin de la Bruxelles, Monica Ghiurco de la Budapesta, Moise Guran de la Londra, Marina Constantinescu de la Viena, Cătălin Ştefănescu de la Belgrad, Smaranda Vornicu de la Paris, Iuliana Marciuc de la Madrid, Ramona Bădescu de la Roma, şi Eveline Păuna de la Chişinău. Din oraşul american Las Vegas, de la festivalul diasporei româneşti din SUA, va transmite Corina Dănilă.

Monica Ghiurco, Mihai Constantin, Moise Guran, Cătălin Ştefănescu, Marina Constantinescu, Smaranda Vornicu, Ramona Bădescu, Iuliana Marciuc şi Eveline Păuna vor da detalii despre emisiunile noii grile la TVR 1 şi TVR 2, chiar din aceste capitale, şi vor avea ca invitaţi români de peste hotare.

Vor intra în scenă şi prezentatorii studiourilor teritoariale ale Televiziunii Române care vor vorbi şi despre noutăţile grilei de toamnă ale TVR 3: de la Iaşi, va transmite Irina Păcurariu, gazda de la Cluj-Napoca va fi Ramona Porumb, de la Timişoara va intra în direct Andrei Boroşovici, de la Târgu Mureş, Lacrima Balint, iar de la Craiova, Alina Şerban.

Cristi Mîndru le pregăteşte o surpriză, în curtea televiziunii, marilor glorii ale fotbalului Sorin Cîrţu, Daniel Niculae şi Cristi Munteanu.

La eveniment, TVR are invitaţi de marcă: Iris, VH 2, Mike Godoroja & Blue Spirit, orchesta Filarmonicii Banatul din Timişoara, Corul Madrigal, Maria Ciobanu, Nicolae Furdui Iancu, Cristian Pomohaci, ansamblul Cindrelul - Junii Sibiului, cosmonautul Dumitru Dorin Prunariu şi caricaturistul Ştefan Popa Popa’s.

Din studioul Ştirilor, Alina Stancu şi Mircea Radu vor anunţa noutăţile toamnei în programele informative ale TVR 1 şi TVR 2

De luni, 7 octombrie, la TVR 1 ziua începe mai devreme. Oana Dobrescu prezintă Telejurnalul matinal regional de la 6:00 la 7:00, cu intervenţii în direct de la studiourile teritoriale ale TVR: Iaşi, Cluj, Craiova, Timişoara, Târgu Mureş.

De la ora 7:00, Radu Tudor este gazda Telejurnalului matinal.

TVR 1 va difuza un nou tronson de dezbateri, de luni până vineri, de la ora 19:00, cu jurnalişti consacraţi ai Televiziunii Române, dar şi cu figuri pe care telespectatorii le vor vedea în premieră la TVR.

Luni, la noua dezbatere „Întrebări şi răspunderi”, Radu Preda şi invitaţii săi, poziţionaţi diferit faţă de subiectul de discuţie, pun întrebări, caută răspunsuri, dar şi răspunderi.

Marţi, Sorin Burtea discută probleme de „Interes general”.

Miercuri, jurnalistul Mihai Rădulescu lansează un nou talk- show la TVR 1: „La vârf”, cu invitaţi „la vârf” în domeniile lor de activitate - actori ai scenei politice, sociale, economice, dar şi analişti.

Joi, Moise Guran continuă cu talk-show-ul „Ora de business”.

Vineri, telespectatorii află de la Dan Cărbunaru şi invitaţii săi cum ne influenţează viaţa apartenenţa la Uniunea Europeană, cum ne reprezintă europarlamentarii români şi care sunt drepturile noastre ca cetăţeni europeni, în noul program „Calea europeană”.
Duminica, revine, pe TVR 1, în direct de la ora 13.00, emisiunea „Ultima ediţie”, o producţie a Direcţiei Ştiri. Pe 6 octombrie, moderator va fi jurnalistul Mihai Rădulescu.

Sâmbătă, de la 18.30 pe TVR2, va fi difuzată, din 12 octombrie, emisiunea “Lumea azi” realizată de jurnalista Ioana Dumitrescu, mai anunta TVR.


8 comentarii despre subiectul „TVR lansează grila de toamnă”:
Anonim

Parerea mea e ca sunt binevenite dezbaterile de la 7 seara. Oricum la celelalte televiziuni la ora aia sunt numai porcarii de stiri.

Administrator

Îmi plac emisiunile Zon@ IT si cele culturale și documentare de la TVR HD. De asemenea, apreciez foarte mult emisiunile lui Moise Guran. Sunt genuri de emisiuni pe care nu prea le găsești la alte posturi private din România.

Anonim

Se mai uita cineva la TVR? :)

bianca

Se uita oamenii ca vor altceva decat circ.

Anonim

CORECT

Anonim

dar nu uitati ca tvr e mama televiziunilor din romania ,cu ea ne-am nascut si am crescut...

Anonim

pacat ca filmele artistice au fost suprimate din grila tvr 1!e trist ca pe principalul post al televiziunii publice nu se mai difuzeaza filme!traiasca politica si vorbaria goala !

Anonim

Lasa ca nu e vorbarie goala. poate nu o intelegi tu. Pentru filme ai alte canale dedicate private, ai net, ai multe alte posibilitati.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile