joi, 7 noiembrie 2013

Achiziția Digi Tv Slovacia a fost benefică pentru Deutsche Telekom

Deutsche Telekom a înregistrat "progrese semnificative" în Europa, în al treilea trimestru al anului 2013, câștigând 361 mii de noi clienti de televiziune, merit atribuit în mare parte, conform companiei, achiziționării DTH-ului Digi Slovacia de la RCS-RDS România, la începutul acestui an.

Anunțând rezultatele trimestriale, Deutsche Telekom a declarat că la data de 30 septembrie 2013 a avut un total de 3,4 milioane de clienți europeni TV pentru tv prin protocol IP, satelit si servicii tv prin cablu, reprezentând o creștere de 21,8 % față de anul trecut și 11,7% față de trimestrul anterior.

"Distribuția de televiziune s-a dovedit din nou un factor de creștere constantă în primele nouă luni ale anului 2013. Totalul bazei de clienti la televiziune a crescut cu 17,4% comparativ cu sfârșitul anului 2012, ajungând la 3,4 milioane abonați. Este o creștere determinată în principal de creșterea numărului de clienți la servicii de televiziune DTH prin satelit ", a anunțat Deutsche Telekom.

Compania a mai declarat că la cresterea numarului de clienti DTH, Slovacia a avut o "contribuție semnificativă ", ca urmare a achizitiei Digi Tv Slovacia.

53 de milioane de euro a costat achiziția Digi Tv Slovacia. Tranzactia a avut loc în luna mai 2013, a fost aprobată de autoritatea slovacă de concurență la sfârșitul lunii iulie, iar Digi Tv a devenit parte a Deutsche Telekom la 1 septembrie 2013.

În general, în al treilea trimestru, compania Deutsche Telekom a raportat venituri brute cu 6,0% mai mari față de anul trecut. Profitul net, după ce au fot scăzute toate investițiile, amortizările, achizițiile, impozitele și restul cheltuielilor, a fost de 588 de milioane euro.


2 comentarii despre subiectul „Achiziția Digi Tv Slovacia a fost benefică pentru Deutsche Telekom ”:
Anonim

Vand tot cei de la rcs rds, pin la urma vor vinde toate dth urile. Si pe cea romaneasca, tot. Si vor investi doar in digi 24 locale. Digi 24 baicoi. Digi 24 lunca la tisa. Digi 24 poienile de sub munte. Digi 24 eforie nord sud est vest. Suna bine nu?

Anonim

foarte tare deja m-ai facut sa rad :)))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile