vineri, 29 noiembrie 2013

AXN România, AXN Black si AXN White rămân la Digi Tv ( RCS-RDS ) ?

E posibil ca AXN România, AXN Black si AXN White să fi incheiat până la urmă intelegerea cu RCS-RDS, pentru a fi păstrate cel puțin in grila Digi Tv prin satelit, daca nu chiar si prin cablu.


Pe ce ne bazăm supozitia? Pe câteva date tehnice pe care le poate verifica orice pasionat de receptie satelit, chiar daca nu este abonat al companiei.

Acum aproximativ trei luni am anuntat pe HD Satelit că televiziunile AXN isi vor muta distributia pe satelitul Thor 0,8 grade vest, ceea ce s-a si intamplat acum o luna, dupa cum am precizat in articolul de aici, canalele fiind transmise in acest moment pe frecventa 12.092 GHz, Polarizare orizontală, SR 28000, FEC 7/8, Standard DVB-S, Modulație QPSK.

Astăzi am observat ca pe frecventa amintita a fost adaugat in simulcrypt si sistemul de criptare Nagravison 3, folosit de Digi Tv, cu CAID-urile 1802 si 1880, pe canalele AXN România, AXN Black si AXN White.

Cu siguranță acest simulcrypt nu a fost activat fără scop, ci probabil pentru a fi preluată transmisia de catre Digi Tv a acestor canale de pe frecventa menționată, care este utilizată de un operator românesc de uplink ( provider ESS ).

Tratati informatia ca pe un zvon, dar unul căruia îi dăm mari șanse de confirmare, chiar dacă în acest moment știrile din presa românească ne contrazic. Însa suntem siguri că zvonul se va confirmă.

UPDATE 9 decembrie 2013: Presupunerea s-a confirmat. Detalii AICI.


8 comentarii despre subiectul „AXN România, AXN Black si AXN White rămân la Digi Tv ( RCS-RDS ) ?”:
Anonim

Da merge.

Anonim

De o buna bucata de timp rcs rds nu mai vor sa investeasca in dth digi, ci doar pe cablu. Fondurile pe care le au/ le primesc cei de la rcs le vor baga in cablu tv, net...deci in dth digi tv nu cred ca vor mai investi.

Anonim

merg fara problema

Anonim

Buna ziua pachetul axn functioneaza si pe soft nou si de la inceputul anului viitor va intra si axn spin de prin martie cred pe acelas tp asta depinde de axn.

Anonim

buna seara ! aveti idee cand va fi reintrodus canalul jurnal tv din moldova in grila ???

Laurentiu

@Anonim, pentru canalele moldovenesti poate ar trebui sa citesti articolul acesta:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/12/un-nou-transponder-ess-in-teste-pe.html

Anonim

multumesc Laurentiu !!!

PETREHRISTODULO

DE CE NU SUNT TRADUSE FILMELE LA AXN WHITE SI BLACK?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile