luni, 4 noiembrie 2013

Black Friday - Reduceri de 99% în cataloagele de Vinerea Neagră

Pe 29 noiembrie 2013 veti avea parte de reducerile de Black Friday de anul acesta. Deja mai mult magazine online au anuntat ca vor pune la dispozitie cataloage speciale pentru acest eveniment.

Printre cei care vor oferi cataloage cu reduceri de Black Friday s-au anunțat deja EMAG, PC Garage, Evomag, Quick Mobile etc.

EMAG a inchiriat de data aceasta un depozitiv special pentru Black Friday 2013. Anul trecut avusese un spatiu separat pentru Vinerea Neagră, dar tot in depozitul standard. Anușl acesta au fost realizate negocieri la limită, pentru a obtine de la furnizori produse ieftine, iar stocul a fost deja achizitionat în mare parte de acum 3 luni. Pe lânga cei 145 de angajati din depozit, de Vinerea Neagra 2013 EMAG va angaja în plus 65 de angajati.

PCGarage Grup, care detine PCFun.ro, PCGarage.ro, ElectroFun.ro si GarageMall.ro, spune de asemenea că se va munci suplimentar, iar reducerile din catalogul de oferte Black Friday vor fi substantiale. Unele reduceri vor fi chiar de 90% ( de exemplu la ceasuri).

De asemenea si evoMag.ro a anuntat reduceri de Black Friday 2013 la aproape toate produsele, inclusiv laptopuri, smartphone-uri, tablete si televizoare, compania precizând că reducerile din catalogul din 2013 vor fi de până la 70%. Pentru eveniment va mări numărul de angajați.

WatchShop.ro a pregatit o oferta si mai bună față de anul trecut, oferind un catalog cu ceasuri cu reduceri de până la 90%, inclusiv cu branduri noi, in premieră.

QuickMobile va avea reduceri de până la 99% pentru 90% dintre produsele din catalogul online, estimand că o jumatate de milion de români vor intra pe site-ul firmei.

Bineînțeles, cu siguranță si alte companii precum Flanco, Altex, diverse magazine online mai mici si mai mari vor avea oferte speciale pe 29 noimebrie 2013, de Black Friday, însă nu au anunțat încă detalii.

Recunosc, nu am cumpărat niciodată de la ofertele de Black Friday. :) Chiar sunt reale reducerile ? Cert e că luna aceasta este Black Friday 2013, iar clienții vor năvăli in magazine, inclusiv în cele online.


4 comentarii despre subiectul „Black Friday - Reduceri de 99% în cataloagele de Vinerea Neagră”:
detrax

În mod normal de Black Friday ar trebui scoase la vânzare, cu reduceri mari, toate stocurile care au rămas nevândute și care trebuie înlocuite cu alte modele mai noi. Așa e în Occident și la americani. E un fel de lichidare de stocuri cu modele mai vechi, că vin apoi produsele cele noi.

Anonim

detrax asa ma gandeam si eu. Dar vad ca emag-ul cumpara produse de la furnizori pentru a avea ce vinde de vinerea neagra. Asa ca nu stocurile nevandute vor fi la oferta...

Romanian Dreambox Info

Va fi ca, de obicei, o marea teapa precum in anii precedenti.

Anonim

Corect a spus Romanian Dreambox Info, si ma mir ca romanii cumpara si asa....

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile