vineri, 15 noiembrie 2013

Liberty Global dorește să cumpere proiectul de televiziune online al Intel Corp ?

Liberty Global ( compania care deține si UPC România și DTH-ul Focus Sat ) se află în negocieri pentru a achiziționa serviciile de televiziune cu plată on-line în curs de dezvoltare ale Intel Corp, anunță Bloomberg citând surse care au dorit să își păstreze anonimatul. Intel începuse anterior să caute colaboratori cu o bază de abonați la internet sau parteneri deținători de drepturi de difuzare filme și emisiuni de televiziune.

Negocierile dintre Liberty Global șu Intel Corp ar fi în fază incipientă. Liberty Global ar dori să utilizeze televiziunea web dezvoltată de Intel în afara Statelor Unite, cel mai probabil pe piețele sale din Europa.

Posibilul interes al Liberty Global ar crea concurență pentru achiziția avansatei tehnologii și a receptoarelor dezvoltate de Intel. Au existat luna trecută zvonuri că Verizon Communications Inc , operator printre altele și a unui serviciu de televiziune prin fibră optică din SUA, a purtat de asemenea negocieri pentru a cumpăra proiectul Intel.

Cu sediul la Londra, Liberty Global detine Virgin Media în Marea Britanie, dar are și operațiuni în Germania, Belgia și în alte state, inclusiv in România. În acest moment este operatorul cu cei mai multi abonați din Europa. Liberty Global a declarat în septembrie că va oferi abonatiilor Virgin Media serviciile Netflix, împreună cu pachetul de cablu tv.

Marcus Smith, un purtator de cuvânt al Liberty Global din Londra, a negat zvonurile, spunând că povestea Bloomberg este "fără fundament." De asemenea, Chuck Mulloy , un purtător de cuvânt al Intel, a refuzat sa comenteze.


7 comentarii despre subiectul „Liberty Global dorește să cumpere proiectul de televiziune online al Intel Corp ?”:
gore

atata cumpara ,dreg si fac astia si in realitate focus sat e cel mai lesinat dth .sunt precum dd cu sacul cu bani

Anonim

Pai chiar au cumparat. Sunt publice informatiile. Ce crezi, ca vindea ieftin Sky compania Virgin Media ( care e mai valoroasa decat toate DTH-urile si firmele de cablu si internet din Romania adunate la un loc ) ? Au platit peste 20 de miliarde $ pe Virgin Media. Ce nu intelegeti unii dintre voi e ca Liberty Global este firma cu cei mai multi abonati la televiziune dintre firmele din Europa si cu o putere financiara dovedita uriasa. Ia uite ce scrie Wikipedia:

"On June 7 , 2013, Liberty Global completed the acquisition of British cable group Virgin Media for $24 billion." Biliion, adica miliarde nenicule.

http://en.wikipedia.org/wiki/Liberty_Global

Ca nu investeste in Romania in DTH e alta problema. Ea nu prea investeste in DTH in niciunele din tarile unde are DTH. Deocamdata sunt in faza de test sau asa o jucarie aceste DTH-uri pentru Liberty Global. Nu ii intereseaza atat de mult ca alte domenii ( cablu, internet ). Dar daca intr-o zi va vrea sa se strambe putin din nas si sa schimbe politica si sa investeasca in DTH, spulbera tot.

Anonim

Pai mai gore mai, vezi ca gresesti. Focus sat are vreo 10 programe in hd. Digi tv n are nici macar un program in hd. Deci, care e cel mai lesinat dht?

DTH Fan

Gore, voteaza repede aici DTH-ul tau preferat:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/05/care-este-cel-mai-bun-dth-televiziune.html

Apoi vezi ce au mai votat si altii si trage o concluzie.

gore

ce sa votez nu am hd ,vad ce are vecinu fara hd si ma zgarii pe ochi . da aceeasi bani

Anonim

coboara pe pamant,nu toti au hd

Anonim

perfecta dreptate.gore greseste dar digi hungary au dar digi romany nem.asta este avem 4concurenti si avem de unde sa alegem e bine ca avem de unde alege

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile