joi, 7 noiembrie 2013

Meciul Grecia - România va fi transmis de o televiziune de știri

TVR nu a reusit să câstige drepturile de difuzare a meciului tur Grecia - România de la Atena, care va avea loc pe 15 noiembrie 2013, la ora 21-45.

Meciul va fi prima partidă din barajul de calificare pentru Cupa Mondială de Fotbal din Brazilia 2014.

Câștigător al dreptului de transmisie a acestui meci este televiziunea de știri România Tv.

Este o premieră în țara noastră ca o televiziune din nișa știri să transmită un meci de fotbal de o asemenea de importanță, mai exact baraj pentru Cupa Mondială.

Mai jos vă cităm comunicatul România Tv:

Milioanele de iubitori ai fotbalului din ţara noastră au primit un răspuns şi vor putea vedea întâlnirea Grecia - România la România TV, televiziunea care a achiziţionat drepturile exclusive de transmisie a primei manşe.

Ultima oară când naţionala de fotbal a României a disputat barajul de calificare la un Campionat Mondial s-a întâmplat în noiembrie 2001, când tricolorii au pierdut în faţa Sloveniei.

Partida care va avea loc peste 8 zile se va disputa de la ora 21.45 şi va fi arbitrată de portughezul Pedro Proenca, care a mai condus un joc al naţionalei României în urmă cu trei ani, în preliminariile Euro 2012, când tricolorii au pierdut la Paris, cu 0-2, disputa cu Franţa.

De remarcat că transmisia meciului GRECIA - ROMANIA a provocat un scandal monstru la TVR, Ada Meseşan, membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune, acuzându-l săptămâna trecută pe Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al Televiziunii Române, că vrea să cumpere cu 270.000 euro drepturile de difuzare a meciului de fotbal Grecia-România, fără să respecte procedurile legale din TVR.

BILETELE PENTRU GRECIA-ROMÂNIA AU FOST EPUIZATE

Pe 31.10.2013, la ora 12.00, au fost puse în vânzare online, pe site-ul www.biletefotbalonline.ro, tichetele alocate suporterilor români pentru meciul tur al play-off-ului de calificare la Cupa Mondială, Grecia-România, joc ce se va disputa vineri 15.11.2013, la Pireu. Întreaga cotă de bilete a fost epuizată în primele zece minute, ca date statistice site-ul fiind accesat în intervalul 12.00-12.10 de un număr de aproximativ 6.000 de doritori. În acest moment, vânzarea este oprită, cota de 1.700 bilete alocată de către federația elenă suporterilor români fiind epuizată.


18 comentarii despre subiectul „Meciul Grecia - România va fi transmis de o televiziune de știri”:
Anonim

iar imaginea ca pe vremea lui Ceaușescu

Anonim

Mai bine asa, cel putin RTV il receptioneaza toata lumea....Daca era dat pe DigiSport sau DolceSport putea fi vazut doar de abonatii lor.

Anonim

si meciul Steaua-Rapid din cupa UEFA a fost transmis de o televiziune de stiri(Realitatea TV)

Anonim

Stiti ceva, decat sa l transmita nustiu ce digi sport 8 sau digi sport 11, las asa, prefer romania tv. Ce stil au in ei cei de la romania tv, fac ce fac, mai serios mai putin serios dar stiu sa stranga telespectatori in plus pe zi ce trece

Anonim

Steaua-Rapid nu a fost de cupa mondiala...

Chic

Anonimii cu postarea 2 si 4, Tvr nu este prins de toata lumea? ! Ba chiar si de aia care nu au cablu sau mai stiu eu ce ! Bine ca sunteti voi 2 multumiti, ca e transmis de un post tv, la o calitate proasta a imaginii SD. Cel putin tvr transmitea in format hd pe tvr hd, dar si sd pe tvr 1 pt. astia mai putin pretentiosi precum voi!

Anonim

Eu am zis ca e mai bine pe RTV decat pe Digi sau Dolce, care transmit doar abonatilor lor. Deci nu am zis mai bine RTV decat TVR... Meciul va fi intr-adevar SD dar in format 16:9.

Anonim

perfect rtv tranite meciul pt-ca romaniatv se vede la liber si prin satelit la 1grad vest,bravoooo lorrrr asa se castiga popularitatea in randul telespectatorilorr.fitiiiii....iubitiiii..... ROMANIA TV.dela flutur italia, HAIIII.... ROMANIAAAA(TV)

Anonim

Da mai flutur, sa vezi ce rad eu de tine daca transmisia, Rtv-ului tau iubit, va fi codata prin satelit pe tot timpul meciului...

Anonim

pun pariu ca meciul va vi transmis si de digisport1 si dolcesport1,acestea cumparind la rindul lor dreptul de retransmisie

Anonim

pai eu vazusem pe Antena 1 reclama la acest meci. pana la urma difuzeaza si Antena 1 si Romania Tv acest meci ? multumesc . impulS

BeBe

Antena 1 da Romania - Grecia :P

Anonim

Nu stiu daca mai are sens sa discutam despre calitatea transmisiunii. In meciul Grecia-Romania LIVE, ar trebui sa conteze miza: calificarea la CM. Iar circumstantele ne avantajeaza. Hai, Romania!

ninel85

Absolut corect anonim, important e sa ne calificăm. Calitatea va fi SD, din moment ce Romania Tv nu e transmis HD. E logic.

nico

Emil Gradinescu va fi împrumutat de la Dolce Sport ca să comenteze meciul Grecia - Romania de la România Tv.

Romanian Dreambox Info

faceti si voi niste pronosticuri!!!

ani

1-2 pentru Romania. :)

Anonim

Avand in vedere ca televiziunea nationala nu si-a aratat interesul pentru preluarea drepturilor de transmitere a partidei Grecia-Romania LIVE, ar trebui sa multumim celor ce au facut posibila vizionarea meciului, nu sa ne plangem de imagine sau mai stiu eu ce, in conditiile in care nici nu a inceput meciul.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile