joi, 14 noiembrie 2013

Meniu Hotel LG Smart - Editare listă canale

Din cauză că este mai dificilă editarea listei de canale din televizor folosind telecomanda, există la televizoarele LG ( inclusiv seria 2012, de exemplu LM 620S ) posibilitatea de a salva lista de canele pe un Stick USB, a o edita în PC si a o încărca din nou în televizor, gata editată. Vă avertizam ca toate aceste proceduri le faceti pe propriul dvs. risc.

1. Introduceti un stick formatat FAT32 intr-un slot USB al televizorului dvs.

2. Intrati in meniul Hotel Mode, folosind una dintre metodele de mai jos:

a) Pentru televizoarele LG 2013, 2011, 2010 etc - detalii in articolul de AICI.
b) Pentru televizoare LG 2012 sau alte televizoare la care nu functioneaza metoda de la punctul (a), accesati meniul InStart Service ( folosind metoda de aici sau cea mai simplă de aici ) si apăsați pe telecomandă butonul "Settings".

3. Va fi afișat meniul LG Hotel Mode.

4. Accesati meniul TV Link-Loader.

5.  Apasati OK pe telecomanda, dupa ce selectati Send to USB:


6. Alegeti stickul USB introdus anterior.

7. Alegeti o denumire pentru fisierul cu canale, din cele 999 denumiri disponibile. Noi am ales-o pe prima.

8. Incepe copierea pe stickul USB a listei de canale.

9. Dupa finalizarea copierii veti fi anuntati. Scoateti stickul USB din televizor si copiati fisierul creat .TLL de pe stick undeva pe hard-disk-ul pc-ul dvs.

10. Downloadati software-ul Chansort de AICI, dezarhivati-l intr-un folder din pc-ul dvs si rulati-l, dând dublu click ]n folderul unde l-ati dezarhivat pe executabilul ChanSort.exe.

11. In Chansort, dați click în stânga meniului de sus pe butonul File, apoi pe butonul Open TV data file, de unde incarcati fisierul .TLL copiat la punctul 9 in folderul ales de către dvs. pe hard-disk, cu optiunea dorita de aranjare ( prima, cu noua lista sau a doua, cu modificare lista, cum am ales si noi. Nu alegeti a treia optiune ) ( Nota acest program Chansort functioneaza si pe alte marci de televizoare: Samsung, Panasonic, Toshiba, doar ca accesarea serviciului dedescarcare/incarcare lista de canale din / in televizor se realizeaa prin alte metode, specificate aici).

12. Va apare o lista cu canalele, ordonate dupa susrsa ( analoc, DVB-C, DVB-S, radio etc. ). Incepeti sa editati ordinea  canalelor, să le mutati, sa le stergeti etc ), va descurcati dvs,, nu e complicat ( exemplu, din tabul din stanga trageti cu cursorul de la mouse canalele, cu tasta DELETE le stergeti etc).

13. După ce ati aranjat canalele in ordinea dorita, dati click pe meniul File din Chansort si apoi pe Save As si suprapuneti fisierul TTL peste cel original din stick-ul USB. După salvare, introduceti stickul in televizor.

14. Alegeti din meniu Hotel Mode optiunea Receive From USB, alegeti fisierul si porniti uploadul canalelor.

15. La finalul uploadului listei de canale, televiziorul se va stinge automat in 5 secunde. Reporniti-l apoi din telecomandă. Noua listă de canale, exact cum le-ati ordonat dvs, va fi activa in televizor.


38 de comentarii despre subiectul „Meniu Hotel LG Smart - Editare listă canale”:
posesor de samsung

prea complicat la lg. samsung are aceasta functie in meniul tv ,foarte simplu de transferat pe stick prin usb

Anonim

Mie mi se pare foarte util, alta solutie nu e la LG, E mai complicat la cei care avem modele 2012, cei care au alte modele LG din alti ani doar fac o combinatie de taste de pe telecomanda normala, cum scrie in linkul de sus din articol. Pana acum nici nu stiam ca se poate si la modelele 2012, acum m-am lamurit ca se poate. Multumim !

Anonim

ChanSort_2013-11-24 nu e bun pt. un lg 620s nu vede fisierele

Anonim

Pai nu vezi ca in articolul asta e folosit Chansort tocmai pentru un LG620S si merge ? Nu stii tu sa il folosesti, asta e alta problema. Mie imi merge exact cu au scris ei aici in articol, chiar pe un LG LM620S.

Anonim

Intebare: Se pot sterge canalele??? Am un tv din 2012 si am sute de canale de pe 5 ssteliti si nu se pot sterge direct din TV :(

Anonim

cred ca este nevoie exact de versiunea prezentata aici, adica ChanSort v2013-10-23!
am gasit aici: http://ftp.mirrorservice.org/sites/downloads.sourceforge.net/c/ch/chansort/

Anonim

Se pot sterge.

Anonim

La lg 42la660s poate receptiona simultan programele catv transmise digital si analog?

Anonim

De exemplu sa receptioneze toata grila digitala si 2-3 canale analogice fara a schimba eu sursa,,cablu/antena"?

cristi

Cum sa le receptionezi simultan ? Pe rand se pot, dar simultan nu, ca nu are PIP. Poate vrei sa spui daca se pot scana la aceeasi scanare si televiziunile analogice si cele digitale de cablu. La un LG LM din 2012 se pot scana si apoi le am in lista pe toate, si pe cele analogice si pe cele digitale si pot alege cu telecomanda pe care le doresc.

cristi

Pai pe acelasi cablu vine si semnal digital si analogic simultan. La scanare ( acord auto ) alegi Cablu, apoi Complet, apoi debifezi Cautare doar in mod Digital si dai Start.

Anonim

Nu ma refer la sistemul PIP.Tv meu receptioneaza absolut toate programele(analog/digital) numai ca nu in aceiasi lista .De exemplu daca ma uit pe programele digitale (care sunt receptionate in modul ,,Cablu") si vreau sa vizionez un program local de stiri care este transmis numai pe analog trebuie sa intru in meniu si sa comut pe ,,Antena" unde sunt receptionate numai programele analogice.Nu sunt lamurit daca pot receptiona in aceiasi lista(loc) modurile,,Cablu"+,,Antena" fara a mai fi nevoit sa le comut de fiecare data din meniu cand unul cand altul. Multumesc pt sugestii!

Unknown

a mers perfect pe lg lw5590 din 2011.multumesc

Anonim

La mine nu merge..Am un LG LA641..nu-mi recunoaste lista..Am incercat si versiunea chansort care se vede in foto..si nu suporta file-ul..Si inca ceva..mie imi salveaza 2 fisiere din tv., ambele .tll..Ceva solutii??

Anonim

Salut,detin un Lg 42LM669s,iar cand intru in meniul In Start si apas HOME (nu am buton SETTINGS pe telecomanda), nu intra in LG HOTEL MODE ci imi spune ca nu am semnal.Mentionez ca am folosit metoda cu ledurile.Are cineva alta solutie?Multumesc.

Anonim

Pai de ce nu apesi butonul Settings ? Ala trebuie apasat, nu e alta solutie, nu merge cu alt buton. De ce nu ai buton Setting? Nu ai telecomanda originala sau s-a rupt butonul ?

Anonim

Telecomanda este cea originala ,este in stare tehnica buna dar butonul pur si simplu nu exista.Banuiesc ca este inlocuit de butonul HOME.

Anonim

Eu am si butonul Home, si butonul Settings ( imediat in stanga butonului Home ), formând "rama" exterioara a butonului OK ( acela care e inconjurat de butoanele de navigare sus-jos stanga-dreapta).

Anonim

Am vazut si eu poza din manualul de utilizare,dar telecomanda mea nu seamana cu cea de acolo.Poate sunt echipate cu mai multe tipuri de telecomenzi.A mea are codul AKB73655833.

Anonim

Incearca si cu butonul Menu in loc de Settings. Sau cu alte butoane, poate reusesti sa afli care este inlocuitorul pentru telecomanda ta. Butonul Home sigur nu e unul dintre ele, ca pe ala il am si eu. Eu am Setting si mie mi-a functionat metoda de aici.

Anonim

Am incercat cu toate butoanele posibile.Se pare ca singura solutie este sa incerc cu alta telecomanda.

Anonim

La telecomanda mea scrie in interiorul capacului de la baterii: LG S-Con.

Anonim

La mine scrie jos la baza sub butoane LG si codul postat mai sus.

Anonim

Cred ca modelul este LG AKB73615303

Anonim

Cred ca asta e, cel putin din poza arata la fel:

http://telecomenzi.pentagon2000.ro/lg_electronics?product_id=1211

Nu stiu insa daca e compatibila cu televizorul tau.

Anonim

Tv-ul este seria LM?
Am gasit la ESD-ROM dar difera ultima cifra.Acolo este 6 in loc de 3,dar arata la fel ca in carte.

Anonim

Televizorul meu este LM620-S ZE ( exact cum e cel din articol, dar are si un ZE in plus la sfarsit ).

Anonim

Teoretic ar trebui sa mearga practic...
O sa o comand pe cea de la esd.
Multumesc si revin cu detalii dupa ce am telecomanda.

Anonim

A mers si la mine, dar am folosit o telecomanda de la un TV LG seria LW

Anonim

Asa cum am promis revin cu detalii:pentru TV-urile LG model LM669s,care nu au pe telecomanda butonul settings puteti comanda telecomanda cu codul AKB73756502,telecomanda care are pe langa butonul settings necesar intrarii in meniul service si alte butoane in plus toate functionale.

George

Pt anonim 18:39, sa inteleg ca ai reusit sa intrii in meniul service cu telecomanda AKB73756502, care e procedura? Eu am AKB73615303 diferenta intre cele doua este inversarea butonului settings cu info. Tv-ul este LM620s
Multumesc!

Laurentiu

Pai scrie procedura in articol, sunt linkurile mai sus:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2012/11/menu-service-lg-42lm620s-instart.html

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/11/cum-sa-realizezi-simplu-o-telecomanda.html

Nu e suficienta doar telecomanda aceea. Respectivul a folosit unul dintre tutorialele acestea două.

Anonim

George,asa cum a scris si Laurentiu am urmat pasii din tutorialele de mai sus,doar ca eu pe telecomanda originala a Tv-ului nu aveam butonul settings si am fost nevoit sa o cumpar pe asta.
P.S.Multumesc celor care au realizat aceste tutoriale.

Anonim

ce porcarie. daca stiam ca nu poti salva canalele in ordine alfabetica nu mai dadeam 3000 lei pe un LG smart. plus ca telecomnda e de toata jena, butoane care nu au ce cauta unul langa altul, etc. pana gases un post si uit ce post caut. cand l-am gasit ma dor degetele. o porcarie, nu imi mai iau in viata mea LG.

Anonim

Ba da, poti sa le aranjezi si in ordine alfabetica, cine nu te lasa sa faci asta? :)))

Anonim

si mie mi se pare o mare prostie sa nu poti aranja direct din tv programele in ordine alfabetica. pe un samsung mi le aranjeaza tv ul in ordine alfabetica la scanare... pe LG e varza....

Anonim

Pai nu intelegi ca se pot aranja si pe LG in ordine alfabetica ? Intri in editor si le aranjezi cum vrei tu: in ordine alfabetica, invers alfabetica, dupa numarul de caractere din denumirea canalului, dupa nișa televiziunilor, dupa canale staine si romanesti, dupa SD sau HD... Cine nu te lasa sa le aranjezi cum vrei ? Sau poate vrei sa spui ca nu le aranjeaza el automat, cu un buton pe care il apesi si gata, face televizorul toata munca? Pai nu confunda lenea utilizatorului cu posibilitatea de a aranja canalele cum vrei in lista.

Unknown

multumesc mult mult mult transferul prg.a reusit cu ajutorul usb.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile