joi, 21 noiembrie 2013

Oferta de iarnă Orange România

Orange România a lansat noua ofertă de iarnă, pe care a prezentat-o intr-un comunicat citat mai jos:


Oferta de iarnă de la Orange include mai multe beneficii pentru clienţii care aleg mai multe servicii, smartphone-uri la preţuri speciale şi o nouă ofertă Orange TV

Beneficii multiple la servicii multiple

În această iarnă, clienţii care activează sau reînnoiesc pe 24 de luni un pachet de trei abonamente diferite sunt recompensaţi cu beneficii duble pentru fiecare dintre ele. Astfel, dacă aleg trei dintre abonamentele de telefonie mobilă, telefonie fixă, internet şi televiziune, ei vor primi pe toată perioada contractuală dublul minutelor, SMS-urilor şi traficului de internet inclus, precum şi 6 luni gratuite la abonamentul Orange TV ales.
Clienţii care optează pentru unul sau două abonamente la servicii diferite primesc cu 50% şi respectiv 100% mai multe beneficii decât în oferta standard timp de 12 luni, iar în cazul serviciului Orange TV, abonament gratuit timp de 3, respectiv 6 luni.
Acum şi clienţii întreprinderi mici şi mijlocii au o ofertă specială pentru sărbători. Aceştia pot primi prin intermediul vânzătorilor direcţi Orange oferte personalizate cu beneficii multiple şi reduceri promoţionale, precum şi telefoane sau tablete la preţuri speciale.

O gamă şi mai variată de smartphone-uri la preţuri accesibile

La activarea sau reînnoirea abonamentelor, clienţii pot alege dintr-o ofertă largă de smartphone-uri cu preţuri ce pornesc de la 0 euro, în funcţie de abonamentul ales. Printre acestea se află smartphone-urile marcă proprie - Orange Zali, Orange Hiro, Orange Yumo (smartphone 4G, disponibil exclusiv în Bucureşti), şi, din decembrie, Orange Reyo.
De asemenea, clienţii pot opta pentru telefonul din oferta Best Deal, Samsung Galaxy Trend Lite, ce poate fi achiziţionat la 0 euro prin programul Buy-Back, împreună cu abonamentul Cangur 15 pe 2 ani.

Mai mult divertisment cu Orange TV

Pentru serviciile de televiziune, Orange lansează abonamentele Local HD+, World HD+, Universe HD+, care includ acces la conţinutul platformelor online Antena Play şi Voyo. Astfel, clienţii care optează pentru aceste abonamente au acces la cel mai mare număr de canale disponibile pe toate ecranele. Pe lângă cele 70 de canale care pot fi urmărite de acum prin Orange TV Go, clienţii au acces şi la canalele live şi emisiunile din platforma Antena Play şi la canalele live, filmele, emisiunile şi serialele din platforma Voyo.

„Astăzi, clienţii noştri îşi doresc servicii şi produse de ultimă generaţie, sunt interesaţi de o valoare adăugată cât mai mare a acestora şi vor să se bucure de o experienţă de utilizare completă. Prin această ofertă, vor avea mai multe beneficii în planul tarifar pe care îl aleg, o gamă mai largă de telefoane la preţuri foarte accesibile, precum şi acces la o ofertă de divertisment extinsă, prin intermediul Orange TV. Astfel, ne dorim să rămânem prima opţiune a clienţilor pentru toate serviciile pe care le oferim – telefonie, internet şi televiziune.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.


7 comentarii despre subiectul „Oferta de iarnă Orange România”:
Anonim

Inteleg ca Orange va introduce in curand AXN HD, Travel HD si celelalte AXN-uri normale. Ce stiti?

Anonim

Eu unul nu am auzit.. Unde ai citit ? Multumesc.

Anonim

In pliantele din orange shop cu oferta de iarna scrie la programele tv, undeva mai spre dreapta, in curand...

Anonim

Nu sunt detalii despre introducerea acestor canale? Pliantul ala este prin toate Shopurile si Store inca din 21 noiembrie. E 13 decembrie si pe pliant scrie ,,in curand". Alo, portocalii, ma auziti?

gean

Ce canale să fie introduse ? Că nu inteleg...

Anonim

Axn hd, axn-urile celelalte, travel chanel hd. Toate apar pe pliantul cu oferta din decembrie si scrie ,,in curand". Ar fi extraordinar daca ,,in curand" ar fi de Craciun.

Anonim

Au aparut deja in grila Travel Chanel HD si AXN Spin.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile